Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co ze to maj ty pcckari? Pajritbej? :)
  • Svätá pravda...
  • tak to jsem rad, protoze treba Infamous zakopeny pres PSN+ prestane fungovat pokud vam platnost PSN+ vyprsi, ale kdyz tady Usama a ten druhy jouda ma spolehlive informace ze to tak urcite nebude, jsem jenom rad :)
  • to je toho, pcckari maji od sluzby pajritbej hry zdarma porad
  • zadna pochybnost neni, ty mas jen ty.. a stare hry neznamenaji spatne, vse to jsou vyborne hry..
  • keny11
    Ta pochybnost je ale pouze v tvé hlavě. Jistě že budou fungovat.
  • tak jsou to vse par let stare hry, jejich cena se dneska pohybuje tak kolem 200 korun, navic je pochybnost o tom jestli budou fungovat az vyprsi platnost PSN+
  • keny11
    To je dobře že jí prodáš v rukách blbce je jí škoda.
  • no bliju ze sony co to je za odmenu sprostou??:D se pos...... no nic PS 3 prodavam to je jeste horsi nez Microsoft
  • Tak vyber her celkem prekvapil, cekal jsem nejake hry, ktere byly na Storu za 100kc, PS plus na 2 mesice tem, kteri si to predplaci jakbysmet, puvodne jsem cekal, ze dostanou take jen mesic... Tak aspon neco!
  • keny11
    Uklidni se! Je jasný že všem se ty hry nemusí líbit ale rovnou je nazývat vykopávkama to je trochu moc.
  • naopak, já su velice mile překvapen (:
  • díky za info, tak uvidíme.... Dead Nation vypadá slibně, tak to stáhnu (až to půjde) první :-)
  • Takovy vykopavky, Sony si z nas fakt dela p*del :/
  • to se nevi, do konce mesice by meli zprovoznit vsechny sluzby.. prvni faze probehla, ve druhe ma byt store.. tak snad do tydne..
  • A ví se už, kdy u nás Store bude fungovat? Mně totiž pořád nejde...
  • Myslim, že většina klientů Sony skoro hackerům v duchu děkuje :D
  • Škoda, že už sem 3 ze 4 nabízených her hrál, nevadí. Sony se pochlapili *4*
  • Tak to je husty, to se mam :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit