Přejít na výpis diskuzí
Je dobojováno: Warhammer Online v prosinci skončí
19.9.2013 | Ladislav Loukota
65 příspěvků
-
Dobrá zpráva, fanoušci obnovují Warhammer Online projektem Return of Reckoning.
Oficiální stránky: https://www.returnofreckoning.com/about.php
-
Ten trailer si pomatuju dodnes, nadhera..
-
Hned po Lineage 2 byl Warhammer online moje nejhranejsi MMO a velice rád vzpomínám na skvělé zážitky se svojí guildou Beyond Insanity. Hodně mě mrzí, že WH končí a nezbývá asi už nic jiného, než vzpomínat a občas se podívat na nějaké to video (například zabíjení Bohemie je moje oblíbené *3* )
-
Fantasticej trailer, kterej jsem předtím neviděl, dík za link. Je hrozná škoda, že podle Warhammeru nevzniká nic dobrýho, přitom by podle něj mohly být super hry, filmy, cokoliv. Poslední, co mělo hlavu a patu, byl Dark Omen a Shadow of the Horned Rat.
-
zkusil jsem trial a nejak mne to nezaujalo, hlavne blba grafika a animace. to naopak wow si me ziskalo od prvni vteriny
-
2 z 3 tych guild som bol tiez :D to boly jedine svetle miesta Waru :D
-
mimochodem pokud by nekdo hledat nejake narocnejsi mmorpg tak muzu doporucit star wars galaxies na http://www.swgemu.com hra sice bezi na emulatoru ale dela se od roku 2005 jestli se nemylim
-
I přes ten promarněný potenciál, nesčetně bugů a nehorázný imbalance Warhammer online je a ještě 2 měsíce bude nejlepší realm vs realm na trhu. Vývojáři se na hru vybodli cca už rok po vydání, tak se není čemu divit, že to dopadlo nejhůř jak mohlo. WAR mi bude chybět a obávám se, že se na trhu dlouho neobjeví nic, co by mně zaujalo alespoň z poloviny tak jako WAR a to jsem zkoušel WoW, Rift, GW2 a pár let hrál Lotro. Uvidíme jaký bude elder scrolls online(který má neskutečně špatné animace pohybu už podle trailerů) nebo projekt, ve kterém vidim jiskřičku naděje Camelot unchained. Všichni z WAR mi budou chybět ať se jedná o lidi z gildy Bohemia, Beyond insanity, Tears of Asur, a pár zahraničních gild. Bylo to fajn. Tak snad někdy příště...
-
"Nemam rad" ale presne z jineho duvodu...
-
Tak ono by vubec nebylo od veci neco takovyho uzakonit = odmitas provozovat hru za penize? Nevydelava ti? => ses povinen ji dat volne k dizpozici. Presne stejne funguji trebas patenty. Chces ochranu? Ok, zaplat, a finalni cenou po nejvyse X letech je, ze svuj vytvor musis dat vsem.
-
Mythic si Warhammer zabil sam, ani po roku neboli schopny dodat obsah a dat War do takeho stavu aky slubovali uz nazaciatku. Posledna a jedina pridana vec co stala za to bol Land of dead. Potom uz len z hry odstranovali. Odstranie pevnosti, davanie scenarii do rotacii, zjednodusenie endgame, divne vyriesni skaveni, a doplacanie si za zvysovanie lvl capu. To vsetko boli klince do rakvy spolu s lagfestami v pvp, skoro nulovym pve, mizerny balancom, ktore odpudili 80% komunity po prvom roku.
Celkovo sa cudujem ze ta hra dokazal zivorit dalsich 5 rokov -
jo jasny a mafie 1 mohla byt driv nez gta3,bohuzel na kdyby se nehraje.. ale me nejde o kopirku jen o tu stylizaci.. mapa nahore,bary, cooldown .. zakliknout nepritele ,koukat jak ho porcujes 10m mecem a pritom se cpat bramburkama k tomu ta barevna pohadkova grafika..hruza ., sem rad a doufam ze takovejch onlinovek bude cim dal mene ... klidne at je delaji dal ale z nakym napadem a ne ze to vypada porad vsechno stejne a nepocitam to ze v jedne hre se da" plavat a v druhe litat "
-
u mna to bol Ironbreaker, a Swordmaster...trosku aj slayer :)
-
chacha už vidím jak se games workshop celej třese na to že někde běží nějakej free server z hrou ze světa warhammeru *1* nedej bože že by ji někdo oficialně předal hráčum/ komunitě
brrr už vidím tu armádu pravníků z GW *12* jak si brousí nože -
Warrior Priest byl super! Budu vzpomínat v dobrém...
-
Tak .... a nemám co hrát, mám právo hrát !!!
-
Jenze swtor je singl. Odehrajes pribeh, kde semotamo jdes nejaky qst s partou ... to kdyz mas kliku a posklada se. Kdyz nemas, tak holt jdes dal, a po dalsich 10lv se vratis, aby sis ten qst dodelal sam.
-
Ony taky ty hry maji svoji kvalitu - v mnoha ohledech radove prevysujici soucasnou produkci. Navic ani toto by nebyl asi zasadni problem proste nechat bezet. Sak se podivej, kolik jen free wow serveru se vsude kolem po netu povaluje. Kdyby to proste predali hracum, s tim, ze at se staraj, tak by se trebas "par" nadsencu co by prispeli na provoz naslo. Podle me neni problem s provoznima nakladama jako takovejma, ale proste to nevydelava - respektive nevydelava to dost na to, aby to bylo zajimavy provozovat.
Jinak ad vejs, uvedom si, ze je tu spousta singlovych games, ktery sou zavisly na provozu nejakyho prastenyho server (trebas D3 jako zarnej priklad) a az se provozovatel rozhodne ten srv vypnout, tak si proste nezahrajes. Nemam problem si klidne ted hned okamzite spustit klidne prvni civilizaci, proste pojede. Nebo si pustit wolfa ... ale z tech soudasncyh veci za 10-15 let ... nebude fungovat nic. Ne proto, ze by to nebylo mozny technicky, ale proste proto, ze provozovatel vypnul server. Viz trebas BFko - 2ku si vemu na LANku na chate, a zahrajem si. Klidne i za 20let. 3ku za max 5let vypnou s tim, ze "uz to stejne nikdo nehraje". -
Jako PVP! online fantasy rubacka to bylo super *5* Ale celkove slabota!
-
Hru sem hral od vydani. Ale s wow se to nedalo moc srovnavat. Na druhou stranu jako pvp hrac sem si nektery stranky hry fakt uzival. Stacilo vyjit z mesta a hned se tam rezalo 30 lidi :D Navic se mi libily jednotlivy classy. Jedna hezci nez druha.
Celkove ta hra ale byla velkym zklamanim. skoda...