Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ultima online bezi 16 let :) to neni moc kratka doba world of warcraft 9-10 let dark age of camelot 12 let everquest 14 let everquest 2 9 let ragnarok online 11 let vsechny ty hry se stale hrajou a vsechny maji snad i emulator kdyz by si to chtel hrat za dalsich 20 let xD
  • Opak je pravdou. MMO hry vydrzi dlouho. Jen nektere prehypovane tituly s velkym ocekavanim jsou nasilne ukoncovany.
  • pro mne nejlepsi mmo po dlouhou dobu. Zadne jine mne tak nechytlo. WAR to je smutny pribeh. Asi nejpromarnenejsi potencial v mmo ever. No nicmene na vecery kdy jsme s nasi warbandou palili armady destruction nezapomenu. R.I.P.
  • Tushan
    trailer je boží ikdyž znásilnil lore warhammeru jak se jen dalo *1*
  • Díky za připomenutí ... vlastně díky tomu (a patchi na WOW který byl předzvěstí WOTLK trash datadisku) jsem si to tehdy kupoval.
  • V době kdy vyšel Warhammer vycházel 2. datadisk na WoW takže to asi není moc divný že bylo propracovanější + když ti kvůli tomu odejde skoro 40% hráčů po zaplaceném prvním měsíci tak na nějaké vylepšení asi nebude ani nálada ani finance. Ale škoda určitě to je zábavnější jak wowko, nebo mě to teda bavilo rozhodně víc než Wotlk.
  • Veskoslav
    No 6 let není krátká doba u tohoto typu her. Obzvlášť u této, která zabila v mnohých věcech sama sebe.
  • mno po 2 letech (nekdy i drive) nadseni do hrani vyrazne opada :) a kdyby to hrace bavilo a radi se do hry vraceli asi by tezko koncili provoz..
  • Veskoslav
    http://www.youtube.com/watch?v=zKOhzfkCdbY

je dobré si připomenout jeden z nejlepších trailerů na MMORPG hru:) Kdyby to bylo takto graficky, tak asi slintáme všichni.
  • Proto nemam rad online hry, nevydrzi moc dlouho. A ja se rad vracim ke hram, ktere me zaujmou, klidne i po mnoho let. Fakt by mi vadilo koupit si hru a za cas o ni beznadejne prijit.
  • hral jsem oboji..TOR co se tyka hratelnosti a zabavnosti Sveta je vyrazne lepsi a vyladenejsi.PVP slozka me nezajima ale tvrdilo se ze W v tom byl dobry
  • no ta politka EA taky vlatne WhO pomalu zabijela...
    člověk platí mesíšni poplatky ale aby si třeba odemkl dalši časti setu nebo lvl musel platit mikrotranskace. (WTF zajimalo by mě ktera ku*** tohle vymyslela.)
  • tak kopirovat Wowko :D.... nene Warhammero online byl mnohem dříve a dele ve vyvoji nez samotny WoW, dale ten puvodni interferace z Wow, byl vlastne z WhO ktery blizzard odkoupily. Možna kdyby WhO vyšel dřiv tak misto wowka hrajem WhO.
  • XorxoxTalarius
    Neco na zlepseni nalady

http://youtu.be/gw1tqnnzorI

Blood for the Blood God *16*
  • Jack1947
    "And Blame wow..."
  • XorxoxTalarius
    Holt autori nepochopili ze musi obetovat i bohum chaosu, jinak je stihne kruty trest
  • Hlavne autori zapomneli hru udelat bez bugu a dalsich nedodelku...taky ty lagy, kdyz se seslo par warbandu, byly dost hrozne. A ano, PvE bylo hodne slabe,ale kdyby ten zbytek byl super, tak to mohlo prezit. Takhle to byla nedodelana,zcasti odflaknuta hra, ktera fandy sveta WH spise zklamala nez naopak.
  • Potencial a hlavne ten svet Warhammeru jako takovy, to je pecka.
    Bohuzel to dopadlo velmi spatne, myslel jsem,ze skoncili uz davno.
    Rozpad THQ zabil dalsi warhammer mmorpg, tentokrat WH40K, hry z tohodle sveta jsou snad proklete :-/.
  • ano Wowko okopirovalo co mohlo...ale to je taky umeni ne? implementovat do hry veci, ktery funguji jinde. Hral jsem ruzny onlinovky, ale vzdycky jsem se vratil k Wowku.
  • Hrál jsem to zhruba půl roku a musím říct, že nemít kamarády, se kterými jsme ve hře tvořili perfektní partu, tak nebýt toho, hru bych aktivněji nehrál. Třeba takové WOW mi přišlo vždycky odladěnější a hratelnostně vychytanější. I grafika a stylizace mi ve WOWku seděla víc. Ve WO byla grafika místy až odpudivá, ale zase classy mi tam přišly zajímavější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit