Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě osobně jela Beta verze celkem v pohodě a bez problémů a byl sem i docela spokojen až do neděle, kdy se začli vynořovat první cheateři s aimbotem a podobně.
  • P.S. A pokud chci něco kompetivního a imersivního s velkým počtem hráčů, vždy můžu dát Arma2+ACE.
  • Chci hrát první světovou, dám si Verdun. Chsi hrát druhou světovou, pustím si Red Orchestru 2, Chci Vietnam, zahraju si Rising Strom: Vietnam. Chci něco z přítomosti, je tu pro mne Squad. A pokud chci něco z budoucnosti, tak jedině nový Unreal Tournment.
    Nějak nevidím místo na trhu pro tuhle "recoil-less" FPS!
  • Jack1947
    No nic, snad tam přidají podporu pro starší CPU do plné verze... protože jsem si už předobjednal.

Beztak je to vina konzolí, neschopnost vyvojářů se popsaovat s problémem, pak to patchnou a jede to jak vío. COD má jen poupravenou grafiku z roku 2002 - příjde mi to celkem jako výsměch.No jistě, IW nevypadalo špatně mělo hezké exploze atp... ale byl to furt stejnej starej hnusnej engine.

+To bude zase zasypané DLC... popravdě by mě nenapadlo že už i COD nepojede na starších cpu... čekal bych to u hodně her ale tady teda fakt ne *12*
  • Na občasnou večerní odreagovačku dobré, ale já osobně bych za to dal max tak 600kč :) Full cenu určitě ne, protože už vidím ty DLC na dodatečné a experimentální zbraně, které si ostatní koupí a já utřu nos :)

Dost mi tam chybí Co-op mise, které byli mám dojem ještě v MW? Škoda, že je tam nedali, dle mého by to přilákalo daleko víc hráčů.
  • neviem či to bola pravda ,ale predošli COD multiplayer skoro nikdo nehral po mesiaci
  • Zvuky jsou dost hrozný. Ještě snad z Black Ops. Hudba jak ze Star Wars. Pořád křičí nějaký retard, kde je kdo, co mám dělat apod. *11*
    Edit: Omlouvám se. Ty hlasy jdou vypnout naštěstí.
  • Multiplayer nemastná neslaná tuctovka ..
    Zachrání to snad singl . Věřím že ten bude propracovaný.
    Ale zvukově GOOD
  • Jack1947
    Heheh možná že proto že to je podobnej engine.
  • JohnyTheZik
    Hele ale ty fakt nemas poneti, o cem mluvis. Proc se k necemu vubec vyjadrujes, kdyz o tom nemas ani zakladni znalosti? To je celkem zasadni pro jakykoliv komentovani, takhle nejsi o nic lepsi nez lidi na novinkach a s takovejma lidma ja neztracim cas. V dnesni dobe je ignorance volba.
  • P.S.
    Jinak investicni bankovnictvi musi byt hrozna veda. Asi jako kdyz se kupovaly zavadne hypotekarni listy v Americe nebo recke dluhopisy v EU. Pak jsme to po vas museli zachranovat.
  • Ja psal neco o tom co jak funguje?
  • JohnyTheZik
    Tak to je super, ze se vyjadrujes ke hram, ktery nehrajes :).. Ja to narozdil od tebe nedelam.

A nevim, jak si myslis, ze funguje investment banking, ale takhle snadny to fakt neni. Jednoho dne mozna zjistis, ze jsi o vsem premejslel dost jednoduse. Jen se toho trochu obavam u cloveka, co je schopnej napsat "vlyv".
  • Minule si psal ze delas neco v tom smyslu, ze mas vlyv na to kterej projekt dostane finance. Jinak BF nehraju ale stalo se mi to tak pet let nazpatek.
  • však todle cod je trash, ale netřeba urážet lidi co to baví...
  • JohnyTheZik
    :D Sice me bavis, ale stejne se zeptam.. Kdy naposledy se ti v BF1 stalo, ze jsi 2 minuty bezel po mape, aby te pak jen zastrelil sniper?

Jinak bud vklidu, ja nejsem zadnej herni vyvojar, ani producent, to jsi jen absolutne nepochopil, co delam.
  • Ty malé mapy a ten chaos je prostě hnus !!!! Mulťák jedině na bojišti battlefieldu.Ale pevně věřím,že singl bude super..
  • Že to píšeš zrovna ty *7*
  • Vysvetlite mi prosím vás prečo je slovo krav* zakazané? Zakážete aj komára, pštrosa a slona???
  • Uz mnohokrat se prokazalo ze hram nerozumis, proto prosim prestan se vyjadrovat a pokud v oboru I pracujes, najdi si jinou praci. Protoze hram jenom skodis.
    Peace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit