Přejít na výpis diskuzí
Je libo ochutnávka druhé světové? Vyšla otevřená beta Call of Duty: WWII
29.9.2017 | Václav Pecháček
78 příspěvků
-
Je úplne fuk, či ide o arkádovy "MP zážitok", alebo o striktne realistickú záležitosť, ale ked už tam pchaju do názvu WW II, tak by sa mali snažiť aspoň tie do oči bijúce prehmaty zohladnovať, pretože černoši vo Wehrmachte je teda fakt úlet jak blázon... (vážne? Krav* je zakázane slovo? Ste tu normaní?)
Trebars CoH 2 to rieši logicky. Ked hráš za spojencov, nemôžeš sa účastnit bitky proti dalším spojencom a naopak, ked si vyberieš osu, tak na druhej strane nestretneš Oberkommando... -
Mas pravdu, nejhorsi jsou veci od bližžardu.
-
To je predsa v poriadku, ale černoši za Wehrmacht? To ako keby si hral závodnu hru a netočiš v nej volantom, ale prevodovou pákou, alebo čo ja viem čím...
-
Je to prostě jen hra pro jiné hráče, než jsi ty. Na tom není nic špatného.
-
a zase tu máme osobu, co má "vkus" a je "hráč" protože hraje izometrická rpg a má nafouklé ego...
-
Navic tam jde myslim i splitcreen, je to proste odlisnej produkt a zanr. Taky se mi libi neco jinyho, ale nema moc smysl na to hazet spinu, kdyz tu existuje spousta alternativ ciste pro pc.
-
Tenhle argument jsem slysel u spousty her, ale jestli nekde neplati, tak v Battlefieldu.
-
a na ruských samopalech mají red dot sight ze své domoviny.
-
jojo ja si myslim ze to je presne tak. to neni hra pro hrace. nebo lidi co maji aspon kousek vkusu..
-
Miluju když takovýhle telata vyvrací logické názory podložené fakty totálními hovadinami *15* závodění auty a karaoke jako rádoby ironickej komentář, já se picnu *15*
-
Vsak tohle je uplne jina cilovka nez pro klasicke fps hrace. Tohle je v podstate jen strileni cilu v kulisach valky, kdy si to amik pusti z gauce na xboxu na velky tv a je spokojenej.
-
Poprvé od CoD 2 jsem si vyzkoušel hru od nich. Samozřejmě jsem hrál za černou nacistku, protože je to ten největší bullshit, co jsem kdy viděl. Přiznám se, že jsem tomu nedal moc velkou šanci, ale tento typ hry prostě vůbec není pro mě :/ Ze střelby člověk neměl žádný potěšení, mapy byly pidi a hráčů po nich ještě méně, žádná šance na dobrou přestřelku - jen běhání a střílení do zad, dokonce i raketomet zklamal :/ Ten zásek sem a tam přičítám betě
Nechci nikomu házet špínu na jeho hru, ale opravdu mi to přišlo jako hra bez nutnosti skillu. Každý dostane kill na každého, jakmile se trošku orientuje, protože všechno zabíjí tak moc rychle. Chybí mi část hádanky, nebo to prostě není pro mě? -
Zapomnel jsem na jediny funny moment, at jen nehejtim... maji lepe udelany strileni skrz slabsi materialy.... byl jsem treba pod mostikem a strilel utocniky skrze ten most, co staveli, to bylo vtipny no
-
Tady kolega to popsal uplne presne, zadna taktika( v modu war..v TDM se clovek muze teda rozhodnout, jestli ten jeden kamen na mape veme zleva nebo zprava), maly mapy,tak jako divna atmosfera. Nepochopil jsem jak postava "spotuje" sama. Nasel nekdo jak u jedny classy behem matche zmenit zbran? Ze zbrane nekopou me chvilku bavilo, to jo;) ale jinak je to fakt divny. Odehrany 2 hodinky a uz jsem zase v bfku...
-
Jakmile ti z něčeho nespadne brada, tak je to hned graficky špatné, viď? Ne, že bych se chtěl této hry nějak zastávat, ale graficky podle mě vypadá naprosto OK... To, že je to tupá rubačka plná nesmyslů, je věc druhá...
-
Pripomina mi to Unreal Tournament :-) Dokonce snad i ta grafika je tak stara :-) Snad ty textury vylrpsi a ta trava... No tohle jsem necekal :-( Velky zklamani
-
Jo v mainstreamu to opravdu vede Battlefield, kterej má možnosti, je zábavnej a hlavně není úplně postavenej na hlavu - jasně je v něm spousta ústupků a rozhodně takhle bojiště první světové nevypadalo, ale i tak to podle mě zvládli v DICE se ctí a už jen za to, že měli koule se vydat do takového zasazení, za to u mě mají velké plus (i když singl byl katastrofa, ale k vůli tomu snad ani Battlefielda nikdo nehraje).
Jinak na CoD mě strašně baví, jak ty zbraně nemají vůbec žádný zpětný ráz. A to snad oni ani nikdy nezmění. Vždycky jak vidím, že tam z té zbraně střílí plnou dávkou a ty zbraně vůbec nijak nekopou z toho je mi vyloženě na blití.
Stejně jako neinteraktivita prostředí. Nic se tam nedá zničit, celé se to odehrává na 50 metrech čtverečních a stejně to pořád vypadá hnusněji než Battlefield :D
Opět to zasírají killstreaky, který díky "velikosti" mapy vypadají strašně vtipně a ještě i na tak malým prostoru ukazují, kteří vojáci jsou ti zlí :D
Mají prodeje jak prase a stejně mi přijde jako kdyby stály na místě. Smutný je, že si to lidi stejně pořád kupují a jak vidí, že vyjde DLC ve kterým jsou dvě "nové" mapy, tak se jim rozsvítí očička a hned klopí další prašule. -
To je proto, že DLC se musí prodávat taky. Neboj bude.
-
CoD koupit kvůli 4 hodinovému singlu za plnou cenu? Ne děkuji.
-
strasna zabava bezet 2 minuty po poli a pak dostat sniperkou.