Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deridon
    tak Battlefront vyjde nejspíš příští rok ve stejnou dobu jako vychazel do teď Battlefield/Medal of Honor, tedy na podzim jakožto "konkurence" pro CoD

jinak já bych byl strašně rád, za nějákou kombinaci Jedi Knight/Kotor
  • No strategii jako Empire at War bych bral všemi deseti. Kdyby se třeba spojili se šikovnými modéry (kteří si na některých dali opravdu záležet) a vytvořili ty spousty hvězdných systému. No, bylo by to super. Možností je spousta :)
  • Tak šerm se šavlí byl sice v Jedi Knightech jednoduchý (pár kláves), ale byla to neskutečná zábava. I teď je. KOTOR to mel taky dobré. Kéž by některý z těchto systému byl ještě uplatněn. Pokud by se časem otevřelo víc skillů, stačilo by to předefinovat nebo lehce nahradit. Na klikání ala WoW a jiné onlajnovky jsem si nikdy nezvykl a moc se mi nelíbí. Ale chápu, že někomu to zase vyhovuje.
  • Vrook
    Tak pokračování KotOR se příčí to tvrzení, že by to měla bejt spíše akčnější hra bez RPG prvků (pravdivost toho tvrzení samozřejmě neni nezpochybnitelná). A taky vzhledem k tomu, že SWTOR tak nějak všeobecně po "mmočkovsku" spolknul potenciál nějakejch pokračování, tak mi z toho další KotOR taky moc nevychází.
  • XorxoxTalarius
    Star Wars: Battlefront je ohlaseny a dela na nem DICE.
    TOR stal okolo 200 milionu dolaru a prodal okolo 5 milionu kusu, takze z toho meli skoro zaplaceny vyvoj, navic SWTOR ma porad hodne vysoky pocet predplatitelu a podle EA staci 0.5 milionu aby byly ziskovy. Takze SWTOR rozhodne neni ztratovy podnik :)
  • prosim toho nepripominej
  • MikeiXX
    -zase takové výdělky TOR nevykazuje vzhledem k poměru cena/vývoj a to dlouhodobě
    -hru typu Battlefield ani ze světa SW nechci a také si nemyslím, že by ji kutili

Jak říkáš, také očekávám něco ve stylu KOTORu. Nebo takhle, spíše si to přeji.
  • Pro mě Star Wars umřely když jsem poprvé viděl Jar Jar Binkse
  • XorxoxTalarius
    No mysleno to bylo tak ze tem hram chybela atmosfera ...
  • Téma Star Wars je více než dobrý a může mít velice dobrý potenciál, jen se toho musí ujmout dobré studio složené hlavně ze zkušených hráčů, kteří vědí, co ve hře má být a co v těch ostatních chybí. Bohužel ti zkušení nedo nedostanou možnost se podílet na vývoji her.
  • Já bych radši Jedi Knighta, ale při dnešnim stylu her by to nevyžadovalo žádnou zručnost. Určitě by se to odvíjelo od trapný Force Unleashed II, a to teda radši něco novýho. Jinak něco takovýho jako RS, by dneska vypadalo jak Tom Glancy's H.A.W.X... Děkuju, ale těch zprzněnejch návratů k (novodobejm) kořenům bylo dost. Btw: Roque Squadron jsem miloval...
  • C-BEAM
    sry ale nič nudnejšie ako Arma trooper si ani neviem predstaviť *1* to už radšej nejakú poriadnu realtime SW stratégiu ktorých je totálny deficit.
  • to tam asi bude sněhurka-3po *1*
  • Na třetí Battlefront je ještě brzo, 1313 je asi u ledu, KOTOR? Těžko, Něco na způsob Republic Commando? Jedi Academy či Dark Forces? Nebo snad bitvy ve vesmíru? Nechám se překvapit. Zrovna hraju všechny díly ARMY a nebylo by na škodu propojit vojenský simulátor s SW universem. To by mohlo být zajímavé. Představte si takovou simulaci troopera :)
  • Vrook
    To trochu rozveď, nevim jak to myslíš..
  • v hlavní roli bude Mickey Mouse
  • XorxoxTalarius
    No to mozna vysvetluje proc tolik poslednich her ze sveta SW stalo za starou belu
  • -MMO to na 100% nebude - mají SWTOR, které jim vydělává a pořád ho budou rozšiřovat. TORy jim vydrží tak do roku 2020 ( pokud se o to budou starat ).
    -Hry typu Battlefield ( vyloženě akční střílečka ) už ve vývoji je - Battlefront ( "remake" ).

Já osobně očekávám spíš další díl serie Jedi knight / Knights of the old republic.
  • Tak to byla samozrejme skvela serie, ale dnes uz bych preci jen ocekaval vic, nez linearni strilecku. Podle mne by bohate stacilo udelat KOTOR 3. A jestli maji v EA alespon trochu zbyleho zdraveho rozumu, tak to udelaji. Nebo neco s podobnym konceptem.
  • Vrook
    Tak jsem zvědavej, jak se poperou s lore, ať už to bude z Old Republic, z období filmů nebo post-yavin (ABY). To je alespoň pro mě u SW titulu nejdůležitější prvek. Vono nestačí jen naházet do hry pár symbolů frakcí a pár jmen. Třeba v SWTOR bylo lore zmáknutý velice dobře, ale asi to nelze brát jako záruku pro všechny tituly. U tak do detailů propracovanýho univerza je prostě dost důležitý, aby reálie seděly a ideálně aby se jim příběh co nejvíc věnoval. Pokud by tomu tak nebylo, tak bych tu hru považoval za zkaženou, ač by měla sebelepší hratelnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit