Přejít na výpis diskuzí
Je na obzoru nová open world Star Wars hra?
28.11.2013 | Ladislav Loukota
50 příspěvků
-
jj, EA Star Wars s licencí od Disneye, to bude něco *1*
-
-
to tam asi bude sněhurka-3po *1*
-
-
taková? http://application.denofgeek.com/pics/film/50ai/28.jpg
-
-
Se mi splašil dešvorc.
-
-
-
-
Bude-li to MMO, bude to opět uhnaně vydaný fail, který po dvou letech půjde průměrně hrát s mikrotransakcema a s dvouletýma chybama stále se objevujícíma....a nebo to bude něco singl a tam se dostaneme aspoň k lepšímu průměru ze světa SW...snad
-
Modlím se, ať to není MMO!!! Další fiasko v podobě SW MMO už nechci zažít.
Nějaký ten sandbox se super příběhem a jsem nejšťastnější člověk. (chápu, že Old Republic je náhražka za KOTOR 3, ale byla to chabá náhražka…vážně bych se spokojil s KOTORem 3, v nějakém tom redesignu, čistě pro "offline" fanoušky Star Wars, kterých je stejně mnohem víc než je to v případě jejich MMO verzí) -
-
-MMO to na 100% nebude - mají SWTOR, které jim vydělává a pořád ho budou rozšiřovat. TORy jim vydrží tak do roku 2020 ( pokud se o to budou starat ).
-Hry typu Battlefield ( vyloženě akční střílečka ) už ve vývoji je - Battlefront ( "remake" ).
Já osobně očekávám spíš další díl serie Jedi knight / Knights of the old republic. -
-
Tak pokračování KotOR se příčí to tvrzení, že by to měla bejt spíše akčnější hra bez RPG prvků (pravdivost toho tvrzení samozřejmě neni nezpochybnitelná). A taky vzhledem k tomu, že SWTOR tak nějak všeobecně po "mmočkovsku" spolknul potenciál nějakejch pokračování, tak mi z toho další KotOR taky moc nevychází.
-
-zase takové výdělky TOR nevykazuje vzhledem k poměru cena/vývoj a to dlouhodobě
-hru typu Battlefield ani ze světa SW nechci a také si nemyslím, že by ji kutili
Jak říkáš, také očekávám něco ve stylu KOTORu. Nebo takhle, spíše si to přeji. -
-
Star Wars: Battlefront je ohlaseny a dela na nem DICE.
TOR stal okolo 200 milionu dolaru a prodal okolo 5 milionu kusu, takze z toho meli skoro zaplaceny vyvoj, navic SWTOR ma porad hodne vysoky pocet predplatitelu a podle EA staci 0.5 milionu aby byly ziskovy. Takze SWTOR rozhodne neni ztratovy podnik :)
-
-
-
-
Ja bych bral neco jako Rogue Squadron, akcni letaci arkada, to bylo super. To asi moc nehrozi co? I kdyz by to mohly byt takove letaci Need For Speed kdyz to je od EA, mozna i na stejnem enginu jako posledni NFS Rivals, i ten fyzikalni model by mohli nechat *15*
-
Sorry, špatný článek.
-
No pochybuju ze by se jim chtelo delat dalsi MMO (viz narazka na konci clanku) prece jenom by konkurovali sami sobe. Jelikoz by vetsina hracu presla ze stare republiky do "soucasneho" imperia (pripadne nove republiky). A tak by mohli zavrit kram.
Na druhou stranu udelat single-player hru ze sveta SW ktera bude open world by bylo super, ale urcite jim tam nebudou pasovat socialni prvky a mikrotransakce.
Takze ted muzeme jenom cekat a uvidime ... ovsem at vydaji co vydaji. Pokud to nevydaji pred koncem roku 2015 tak maji smulu jelikoz me srdce bude patrit jenom jedne temnote *14* -
Stále mi přichází na mysl Dark Forces nebo Jedi Academy. Bohužel, vývojáři né a né se dostat na stejnou vlnu.
-
-
Tak to byla samozrejme skvela serie, ale dnes uz bych preci jen ocekaval vic, nez linearni strilecku. Podle mne by bohate stacilo udelat KOTOR 3. A jestli maji v EA alespon trochu zbyleho zdraveho rozumu, tak to udelaji. Nebo neco s podobnym konceptem.
-
-
Kotor 3 = SW TOR vetsina class ma stejne dobry pribeh jako stare singly, partu a rozhovory tam jsou taky zastoupeny ve velkem mnozstvi..neco podobneho bych v nejblizsich letech urcite necekal
-
-
-
Ja pevne dúfam, že Visceral pracuje na dokončení 1313. Toto štúdio má myslím si, že dostatočné skúsenosti s 3rd person sci-fi hrami a boli by viac než vhodný na dokončenie tohto titulu. Keby navyše EA Canada spolupracovali s nimi, mohlo by sa možno jednať o sandbox na Coruscante...a to už by bolo niečo.
-
A ještě by to třeba mohl být space sim s FPS prvky. *1*