-
Z toho co jsem viděl, tak to vypadá super. Takhle by se měl dělat druhý díl. Stejná hra, ale s lepší grafikou, více schopnostmi/možnostmi, příběhem a vychytat nedostatky jedničky.
-
No však proč né, když chce člověk vypnout a odreagovat se, tak je prototype jasná volba. :)
-
krasne varime a peceme s prototypem.. porcovani, smelcovani, sekani, krajeni, drceni ... obcasny flambing ...a to vse nevadi, ze to vypada jak jednicka staci aby to byl stejnej bordel
-
-
Přesně, i když už sem starej ocas, tak hry tohoto stylu jsou ty opravdové "hry", které si člověk užívá a nemusí řešit kraviny, protože je tam všechno trošku přehnané.
-
-
Prototype 1 ma kráľovsky bavil. Dúfam, že s dvojkou to bude rovnaké. Mňa potešil ten dátum vydania presne na moje narodeniny. Žeby som si kúpil darček? *2*
-
trochu mi usla podstata nadpisu s tym co je vo videu. absolutne ma nepresvedcilo ani jednym bodom aby som to vobec vyskusal. *7*
-
-
Na mě to působí stejně...
-
-
Taky jsem dlouho neviděl tak zbytečnou hru
-
-
-
Komu nesedla jednicka, nesedne mu dvojka. Komu sedla jednicka bude v tomhle jako ryba ve vode.
Bojovej system je podobnej batmanovi: easy to learn, hard to master (jednoduche na nauceni, tezke na zvladnuti). For je v tom, ze v kazdem okamziku nekde ciha neco co je silnejsi nez vy a musite byt na to nalezite pripraveni. V prototype se dalo umrit velice snadno, ke konci od nekterych individui v podstate na dve rany. Jo a mimochodem jsou tam obrovske hromady zombiku, ale ty jsou spis jako trava na hristi, proste kulisa, ke hre patri ale nejsou hlavni devizou.
Neni to jen tupe "mackani krizku" i kdyz z videi to tak muze nekomu pripadat. V jednicce byla spousta stealth situaci (napriklad do baze se hrubou silou dostat nedalo).
Pribeh byl sice tuctovy ale prefektne prezentovany formou prehravani vzpominek "spapanych" obeti.
A volnost pohybu? Reknu to tahle, stoji vam v ceste nejaka prekazka: A) obejit - B) prototype.
Jestli dvojka bude mit tohle vsechno a jeste neco na vrh tak je to zas kandidat na "nejvetsiho pozirace casu tohoto roku" (a u me asi i nekolika nasledujicich).
PS.: ... skoda jen ze dali k ledu Scarface 2 :( -
-
Líp bych to nenapsal :)
Prototype je prostě hra kterou bud milujete nebo nenavidíte, jak tu někdo řekl. Já patřím k těm co to milujou. Když jsem hrál prototype 1, nemohl jsem se toho nabažit, ty schopnosti to je prostě něco pro mě, už od malička mě fascinovala síla a měl jsem rád pocit moci *1* A neznám jinou hru, kde bych se cítíl víc overpowered. Totální destrukce, ochucená o stealth prvky, novou taktiku v bojích, nový pohyby, animace, podzemní zamořený hnízda, 3 zony, takže si můžete vybrat na co máte momentálně náladu, jestli chcete bojovat proti infekci v červený zoně či jen tak masakrovat lidi v zelený zóně. Vylepšená grafika, určitě tentokrát lepší příběh, propracovanější.. Prostě tohle je hra pro lidi s tročku božským komplexem, kteří v dětsví tak trochu snili o tom, že budou mít nadpřirozený schopnosti atd :D Tady si můžete svým způsobem splnit svůj dětskej sen a na chvíli se odpoutat od fyzikálních zákonů a reality.. Pro mě nejočekávanější hra roku. -
Prototypu jsem fandil uz od prvni chvile... bozsky komplex v te nejcistsi forme ...pro me v te dobe i osobni vyherce souteze InFamous vs. Prototype .... atmosfera husta a jak presne rikas.. bud to milujes nebo to nenavidis...
-
-
Tak na to vyblbnutí a odreagování po celodenní fušce to bude asi pro někoho dobré, na mě je to trochu moc "god mode on" a málo "používej hlavu" . Na druhou stranu až bude herní sucho a cena klesne tak to třeba uvítám, nevypadá to zase jako úplně špatná hra *2*
-
-
v kazdym pripade tvoje bla bla bla god mode sem taky moc nepatri, protoze ani v Prototype jen bezhlavy kidleni nefunguje an dlouho a ve finale napises ze vlastne oukej ..takze co s tim ?
-
-
Je hezké, že máš hru rád, ale není třeba bojovat s větrnými mlýny *5*
-
-
chce to srdicko.. nemuzu si pomoct princi
-
-
-
-
Já bych to nazval spíš - 11 důvodů proč to nehrat :D
-
-
Lame joke is lame
-
-
But... lame game is lame!
-
-
-
Bože to je sra*ka :D
Kdy konečně udělají jakž takž reálnou mlatíčku... úplně miluju ty bojovky, kde mačkáte x a nějakým záhadným způsobem vás ty útoky drží ve vzduchu...
A jako hned ze startu pobíhat po budovách a mít nulový fall dmg... Tak kde to sme :D:D:D -
-
no stezovat si na komentarich k traileru Prototype 2, ze je to Prototype 2 a ne neco uplne jinyho je maximalne choré...
-
jojo, tohle je pravdepodobne prejaty z japonskych anime nesmyslu:)
-
-
Ani jedničku jsem nedohrála. To skákání po barácích bylo boží, ale byla to tak pitomá hra, že se to nedalo...
-
-
přesně tak. Bylo to tak divně pitomý. Dobrý potenciál, ale tak nějak ho zabili a tohle bude o tom samém
-