Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já tam teda vidím jen jeden důvod místo jedenácti a to je bojový systém
    • tenced
      uz se ukajis nad tim jak si to krasne napsal cukriku ?? nebo jeste vyckavas na palce nahoru ??
      • Hahaha ty si čo za úbožiaka?
        • tenced
          jsem posel dobra a lasky, ale slysel jsem, ze tvoji rodice jsou sourozenci??
          • Počul si zle úbožiačik.
            • tenced
              tak teda uz nevim proc jsi takove tele ...
        • A jen ubožák jako ty si dává sám +.
          • Dávam návod pre ovce ako hodnotiť môj príspevok... mal by si byt vďačný a nie ma osočovať.
  • Nepamatuju kdy naposled jsem se těšil na nějakou hru jako prototype 2 :) To skákáni přes baráky, ta síla, no prostě dokonalost :) To mi vydrží zas tak na půl roku hraní jako prototype 1
  • docela dobre ale ten kopanec do riti vyhrava :D
  • "Featured exclusively in Colossal Mayham DLC pack"
  • ZvacA
    Jak na to tak koukám, tak některé ataky snad i přesahují rámce "polobožských" schopností. Na to, že se ten virus z počátku ve hře jevil jako sice fatální, ale stále tak nějak obyčejná vytvořená lahoda, to umí docela parádičky. :) Ale, číslo 11 to vystihlo naprosto: v infikované části je vždycky veselo a to je přesně to, co se mi na původním Prototype líbilo.
  • Jak tohle muze nekoho lakat hrat?? Nechapu.
    • Třeba proto, že takových her moc není? Ukaž mi takhle propracovanou hru, kde dostaneš do rukou takovýhle schopnosti a můžeš si volně běhat po městě. CHápu, že spoustu lidí prototype 1 nebavil, ale tady bude hoodně věcí vylepšených. Hru sleduju už 4 měsíce každej den a je vidět, že autoři dost naslouchaj fanouškům a věci, který byly v prototype 1 na prd, tak jsou fixnutý a podobně. Tahle hra bude mnohem lepší než jednička, autoři si na tom dost dávají záležet.
      • Ok, no je to unikatnost to tomu neberu, ale fakt tam neni co by me lakalo. Podobne jsem takhle koukal treba na Splatterhouse, z toho jsem mel uplne stejny dojem.
  • Veskoslav
    Jeden důvod, proč ho nehrát: Prototype 2:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit