Přejít na výpis diskuzí
Jedi diplomat v SW: Old Republic nebude žádné tintítko
8.8.2011 | Jan Vitík
147 příspěvků
-
Od EA si uz koupim ani hajzl papir. Hral jsem jednu hru pak mi ukradli account a EA mi nic nevratila jsou to obycejni zlodeji a jejich jakokoliv podpora je nulova.
-
-
To že si blbe*ek a dal sis tam heslo "123456", za to oni nemůžou.
-
proc jsou zlodeji? Kdyz ti ukradnou tvoji skodovku tak taky dostanes od vyrobce novou?
-
-
lenze hra neexistuje fyzicky ked mal digitalnu kopiu tak to su len subory na ktore netreba vynalozit dalsiu pracu... ale inac EA support je fakt naprd uz som riesil par veci ohladom mass effect DLC a nulova pomoc. chceli aby som si vymazal hru a znova ju stiahol cez ten ich origin lol :D
-
-
-
Od EA si uz NEkoupim ani hajzl papir. Hral jsem jednu hru pak mi ukradli account a EA mi nic nevratila jsou to obycejni zlodeji a jejich jakokoliv podpora je nulova. před chvílí
-
-
Sucks to be you. *15*
-
To mas jak v zivote. Kdyz jsi hloupej a neumis si pohlidat vlastni veci, smejdi te okradou. Ale nema to nic spolecnyho s EA, to je jen a jen tvoje hloupost :D
-
Tvuj problem ze mas slabe heslo :D
-
-
Tyhle videa nemají cenu, koukněte se radši na pořádnej gameplay, viz. jak ukazoval Cahir.
-
Nebude to už takové jako předtím, asi z toho už jen ždímou peníze...
-
No jsem na to zvedavy, tu grafiku a animace pohybu bych moc neresil. Precijen to ma hrat hodne lidi a proste to nemuze byt nejak extra narocny. Jinak s koupi urcite pockam a rozhodnu se podle toho jak to uspeje. Muze to mit sice pekny pribeh, ale ten se projde jednou a pak je to jen grindovacka a raidy a pokud tuhle cast nezvladnou tak tam po roce zustanou jen skalni fanousci.
-
Docela me zajima, kolik bude mit hra top obsahu, prece jenom, to je to co u MMORPG udrzi lidi. Doufam, ze pocitaji s tim, ze nemala cast lidi to je schopna jet 15 hodin denne, tak snad za mesic po spusteni neuvidime clanky o tom, ze tam neni co delat.
-
-
Tolik vyšlo MMO her a stále nejsou poučeni. End-game je nejdůležitější jedinej kdo se opravdu snaží je TRION s RIFTem. Vydává patche jak na běžícím pásu. Ale zavedli cross LFD tak jsem s tou hrou musel skončit. LFD mi zkazilo WoW i RIFT. (Je tam víc věcí, ale o tom někdy jindy.)
Nejlepší je když udělají všechno těžce dosažitelné. Jak bylo ve Vanille a částečně v TBC. Tam si měl vždy co dělat. I když to bylo farmení:)
-
-
No hudba byla na tomto nejlepší jinak mě to vubec nenatchlo.
-
Ja jsem docela prekvapenej, ze tady problemu SWTORu (pokud vubec nejake ma) jeste nikdo nesvedl na muslimy nebo multikulti. Po par minutach cteni prispevku na iDnes.cz je clovek schopnej si myslet ze i za jeho pomalej internet muze nekde nejakej muslim..:D
-
-
To je mi tě líto, že nevidíš problém v multikulti... Sice nejsem žádnej Brajvik (Nevím jak se to píše), ale určitě nesouhlasím se současným stavem imigrační politiky... A všeho s tím společného...
-
-
Uz i v Anglii, Belgii a Francii v tom pomalu zacinaji videt problem (viz zakazy noseni ninja kukel), takze jeste je sance, ze evropska populace nezanikne v zaplave muslimu.
-
-
-
vyzera to strasne spoteno ...
-
Nejak ty nove MMORPG nemaji koule... Rift, ted tohle... Preju SW aby to bylo lepsi nez to vypada, ale neco mi na tom nesedi bohuzel...