Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi si ty hry predstavujes moc realisticky , myslim ze u takoveho MMO rozsahu se proste museji udelat nejake ustupky . hral jsem ted vikendovou betu a moc se mi to libi bude to urcite lepsi nez WoW ( alespon pro me protoze za tech 6 let wow hodne zdegenerovalo ). a urcite co musim rict ze maji super udelanou pribehovou cast do pribehu jsem se bez problemu zazral :) a system boje mi taky vyhovoval. Jedi consular - sage jasna volba :)
  • Tak toto je s prominutim solidni kus sr**cky. SW mam rad, ale tohle ho spini.
  • ja to nesnasim.... proste ve vytahu vycasti nejakou hlinu jako od Premka Podlahy.. pak jim to nahazi do Xichtu a jde dal... ne proste ne.. ve SW se nikde nic nemateralizuje.. alespon ne co se tyce "kouzel"... fajn vemu neco co se vali na zemi a mrsknu to po nekom, ale tohle me proste rve oci... zkousel jsem o vikendu a fakt nechapu ty ovce :( sorry uz sem zazil asi moc a cekam jeste vic
  • skaven123
    strasne detinske pohyby to ma, ziadne friendly fire, ani z hracovej ani z mob strany

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit