Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm ale to ti bylo 5 let, kdyz jsem byl taky takovej spratek malej tak me taky desil evil dead a ted je mi to akorat k smichu...
  • Inovace?
  • no ale on nikdo nikdy netvrdil, ze to bude nejaka revoluce ;]
  • dijkstra
    Nemůžu si pomoct, ale neláká mě to. U mě vede na plné čáře Guild Wars 2.
  • Souhlas s lagama, za celej víken ani jednu skubnuti se ani jeden pad na desktop nebo disconnect. Fakt sem koukal.
  • musim s tebou souhlasit ze za chvili se ma hra vydat a jeste je tam hromada bugu a nedoladeni. na druhou stranu vse bejt perfektni nemuze a verim ze to co neopravi do doby vydani tak vyladi potom. zakladni wow bez patchu nebyl taky zrovna bez bugu :)
  • Tak první hodina hraní byla asi nejhorší. Hned v úvodu mě zarazila celkem nehezká grafika a v nastavení se to nedalo o moc zlepšit. Ale když jsem hře dal šanci, tak se to už jenom zlepšovalo. Čím se člověk prokousával dál, tím to bylo lepší. Když jsem se dostal na 10 level Bounty Huntera, tak jsem byl s grafikou vcelku spokojený. Exteriéry hry jsou dobrý. V průběhu BETY jsem neměl jediný problém. Od 10 levelu až do 16 jsem dělal jenom PvP v battlegroundech a neskutečně mě to bavilo. A příběh je taky celkem dobře vložený. A to že se to striktně nedrží šablony Hvězdných válek je mi úplně putna. Klidně ať se Jedy umí proměnit v žábu. Když to bude zábavný, proč ne. A já jsem se bavil ( mise splněna ). WoW jsem hrál naposledy před 2 lety a tohle je rozhodně lepší. I kdyby to bylo na píď stejné jako WoW, tak bych hrál SWTOR, protože jsou to nové příběhy, skilly, boje, prostředí a inovace. A nemyslím si, že je to WoW killer, protože WoW se pohřbívá samo *3*
  • no ja zazil presny opak , hra byla absolutne bez lagu , ani jednou mi nespadla ( coz na betu je podle myho fakt dobrej vysledek zvlast kdyz to byl stress test ) jedine se mi hra malinko sekala na nizsi detaily ale mam slabej pc takze se ani nedivim navic ta hra neni jeste doladena takze verim ze pak vse bude super :)
  • na US serveru ping 150, na EU ping 60 ... parada, zadne lagy, mel jsem z toho trochu obavu, kdyz jsou servery nekde v Dublinu, ale byl jsem prijemne prekvapen
  • presne tak naprosto souhlasim s tvym nazorem. Rypalove se vzdycky najdou :)
  • Tak ja testoval sem tam o vikendu a jsem spokojenej. Po graficke strance se mi to libi, asi nejsem takovej stoura :) Souboje mi prijdou zabavnejsi nez ve wow nebo lotro. Gameplay je zabavny, questy zatim v pohode, to namluveni fakt prida na atmosfere, ve wow a lotru jsem dialog odklikal tady si poslechnu a jeste muzu reagovat podle sebe. Jsem spokojen a to jsem prolez jen minimu a dotah to na level 10. Myslim ze tahle hra se neztrati i pres tech nekolik rejpalu co se tu najde :) Prece jenom jsme na zacatku a tech par bugu se dalo cekat, postupne se to vypiluje a bude fajn...
  • Tak abych přidal ze svého soudku, tak jsem byl hodně mile překvapen: při betě jsem lagy čekal, čekal jsem pády hry a různé věci, ale v mém případě se stal opak, hra mi běžela plynule, nelagovala se asi nikdy a ani jednou hra nespadla, nepočítám teda vypínání nebo restart servru, ktrý byl ohlášený zprávou. Na hru jsem se těšil, ale pravda moc oní nečetl, chtěl sem se nechat překvapit a to se podařilo. Hra mě hodně zatáhla do děje a těžko se mi jí vypínalo. Boje mi přišly svižné a zábavné, fakt jsem čekal něco v stylu KotORu, ale dalo se to hrát i stylem Jedi Knights :D Zkusil jsem si i PvP a to předčilo mé očekávání ve všech směrech. Možná to bylo nízkým lvlem postavy, ale měl jsem pochvíli pocit, že se do postavy dá vcelku pěkně vžít. Pradva je že jsem z řad MMORPG hrál pořádně jen WoW, možná proto jsem ze hry nadšený a vidím v ní velikého konkurenta. A i když je WoW srdcovou záežitostí, tak 2 dny v ToR mě bavily více než první 2 dny ve WoW :)
  • Omlouvam se za hloupou otazku ale co maji lagy spolecneho s grafikou?
  • Malleth
    Design lokací i postav. Dialogy působí jak špatný vtip. Je vidět že šlo hlavně o kvantitu. Do kvality původního KOTORa mají daleko. Z temné strany nejde ani trocha respektu. I průchod chrámem Sithů je jak procházka dineylandu. Když si vzpomenu jak sem si nadělával do kalhot při procházení chrámu na Dromund Kaas v Mysteries of the Sith....
  • kotty
    Betu jsem taky o vikendu zkusil a jen se mi potvrdilo to, co jsem si o hre myslel uz drive. Rozhovory byly vesmes zabavne, ostatne to BioWare umi. Bohuzel je to asi tak jedine, co me na hre bavilo. Jakmile se preslo do boje, tak jsem se zacal nudit. Nemluve o tom, ze rozvoj postavy je tu opet silene primitivni. O stylizovane grafice, ktera me k SW universu vubec nesedi, jsem se zminoval jiz drive.
    Hru neodsuzuji, spatna rozhodne neni, ale ze by to byla revoluce? Ani nahodou. Evoluce? Ano, ale pouze v podobe chytlavych rozhovoru. Ze vseho nejvic je to ale recyklace jiz predeslych titulu, jinymi slovy sazka na jistotu. I proto si dokazu predstavit, ze si hra najde spoustu priznivcu, predevsim pak z rad byvalych a soucasnych WoW hracu.
  • Takže Jedi se umí zneviditelnit??? Kolik těch nesmyslných schopností jim autoři ještě navymejšleli?
  • Nejsi, já to rikam uz od zacatku. Vsichni si naivne mysli ze to do plne hry zlepsi. A já se musim smat. Nikdy nic nezlepsi od doby co zverejni prvni videa ze hry.
  • Ahoj, taky jsem testoval... a bohužel pro mě absolutně nehratelné a to jenom a pouze díky lagům... přitom mám pocit, že graficky ta hra nemá absdolutně žádný nárok na jakýkoliv lag...proto pro mě testování skončilo již na začátku... upřímně, tady za to bych neplatil a doufám, že to pořádně odladí *9*
  • Hral jsi Beta Rift? 1 Bug co sem potkal byl ten ze se spatne zobrazovala postava v okne jinak vsechno bezproblemu a to mela hra nekolik mesicu pred vydanim. Cekani na Anglickych servru je celkem zajimave odpoledne a vecer hlavne vecer po 7 to je cekani i hodinu.
  • žádných obecných "nedostatků" jsem si teda nevšiml...já měl na mysli to věčný kňučení - "mě se nelíbí grafikaaaa" - v padesáti různejch verzích (vývojáři se nemůžou zavděčit všem - to prostě nejde) a "je to klon wowka" - klidně ať je wow je podle mě skvělá hra takže pokud si to nejlepší z ní swtor převezme budu o to spokojenější ne ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit