Přejít na výpis diskuzí
Jediovské tanečky na videu ze Star Wars: The Old Republic
28.11.2011 | Petr Poláček
164 příspěvků
-
Cim ti to prosim pekne pripominalo parodiu?
-
takze o nedostatcich se ma mlcet a delat ze tam zadny nejsou?
-
Kdysi jsem doufal, že TOR bude vysvobození pro všechny Tabula Rasisty. Nebude.
-
já narazil jen na naprosto minimální bug grafickýho rázu..jinak šlo všechno plynule, čekací doby minimální - sestavu mám 3 roky starou....Oprav mě pokud se mýlím ale snad taky z tohohle důvodu se beta obvykle pořádá...aby vývojáři mohli hru vyladit a každej mohl koncem prosince začít bez problémů hrát.
-
A je to tady zase...lidi pokud se vám ta hra nelíbí (jakákoliv hra když už jsme u toho), tak vůbec neklikejte na diskuze a radši si zapněte wowko (aspoň stihnete daily dřív)..nevím proč maj lidi potřebu lízt na diskuze a ostatním tu hru hanit ? Očividně Vás je naprostý minimum, zato jste všude nemálo hlasitý. A pokud někdo začne o "vlastním názoru" ? Po veřejný betě si ho teď může udělat každej sám (každej - tím myslím každýho inteligentního člověka).
-
hral som. nebol v ziadnom, ale v takom pribehovom MMO by friendly fire sadlo
-
No celkem nechapu jak chcou behem 22 dnu udelat plne funkni verzi kdyz v bete pokud neni nekolik mesicu stara tak je tam kupa bugu obzlast otanzovy pixel a paprsky prochazejici prez textury. Celkem dost jich je na zacatku ale pak us ty chyby bud nevnimam nebo jsou opravene.
-
Přesně tak, ještě si živě pamatuju idioty z Lineage 2 co namachrovaně chodili zabíjet začátečníky po stovkách s lvlvama 60+...takový lidi si prostě musej něco těžce kompenzovat
-
bohuzel lidi jsou idioti...nejde ani tak o HC reseni, jako o to, ze by to okamzite spousta lidi zneuzivala
-
je jich dost :) ale stanes se pak "cervenym" PKckem
ale je to pro dnesni dobu moc HC -
Hrál jsem skoro za všechny povolání a nejvíc za Jedi Sentinela a ten gameplay mi příjde fakt o ničem. WOWko má rozhodně lepší souboje. Tady stačí jen stát proti nepříteli a klikat na skilly jak se mi zachce a neměl jsem problém. Jedinou výjimkou byl smuggler. S tím už trochu musel člověk vědet co dělá, takže za něj mě to bavilo jednoznačně nejvíc.
-
Betu jsem si zahral a ta hra ma urcite potencial, grafika je nic moc hlavne na uvodnich planetach, Korriban mi teda prisel nejslabsi, pak uz je dost podarena. Zaklad je samozrejme wowkoidni, ale co jsem mel moznost testnout pribehy jednotlivych profesi tak jsou zajimave a zvlast takovy sith inkvizitor ma zacatek skvely. Jinak oproti wow je tam smozrejme tuna rozdilu, nekdy pro dobro veci, nekdy si myslim ze neco zbytecne menili.
-
ano neni to perfektni ale nakonec o grafice to neni. Wowko vypadalo zrovna tak ne-li jeste hur. Jsem nejvice zvedavy jak se to celkove bude hrat na vyzsich levlech. Zatim to potencial podle myho urcite ma
-
Bohužel to co se mi nelíbilo nejvíc v plné hře neopraví a to je hlavně umělecká stránka. Hlavně návrhy zbrojí jsou jak kdyby je navrhoval puberťák.
-
Presne tak grafiku bych vubec neresil ani v bete nefungovalo plno grafickych deatilu ani AA. Takze vyckat na plnou verzi hry ( navic to jeste bude nakou dobu urcite trvat nez to doladi uplne i co se tyce bugu )
-
Nejsi. Nejen že nevypadá dobře ale navíc je tam dost nekonzistentní Framerate, ale to snad vyladí do plné hry
-
O víkendu jsem hrál betu. Moc jsem od toho neočekával (i když kotory jsem měl rád oba) a to bylo dobře. Jde prakticky jen o převedení WOWka do světa, který vypadá jak parodie na Star Wars. Kdyby radši udělali plnohodnotné pokračování Jedi Knighta...
-
Sem jedinej komu se to grafický zpracování ale vůbec nelíbí ?
-
A v kterým MMORPG najdeš friendly fire?
-
na co friendly fire ? hral jsi vubec nejakou Online hru ?