Přejít na výpis diskuzí
Jediovské tanečky na videu ze Star Wars: The Old Republic
28.11.2011 | Petr Poláček
164 příspěvků
-
Mel bych pripominky k reakcim na grafiku. Neposuzujte grafiku okoli podle pocatecnich lokaci (level 1-10), ta je treba u jediu dost slaba. Ale jak se dostanete na vesmirnou stanici, Coruscant, tak to je jine kafe (jako by to navrhovali ruzni designeri). Pokud jde o spolecnika, tak ten je fakt silnej a mohli by ho udelat aspon o neco slabsiho nez hlavni postavu, ale mozna ze na pokrocilejsich levelech se to zmeni.
-
1. MMORPG = Masive Multiplayer Online Role-Playing Game. Jednoduše hra na hrdiny. Takže to MMO je... Není na škodu když NPC mluví. Já to vidím spíše jako klad... Video mi nevadí, u MMO není kam spěchat... Víš vůbec že člen party může jít s tebou za NPC postavou, která je jenom pro tvůj quest a může se přidávat do odpovědí. Stoupá ti "social"... Fázováni je opravdu problém, ale nedovedu se představit ty fronty na jednoho moba, kdyby to nebylo. Můžeš se ale mezi zonama přepínat.... Společníka můžeš brát sebou, nebo odvolat. Také je dobré ho posílat na samostatné mise. Přinese jenom prachy a materiál. To není špatný, když za mě sbírá suroviny a nemusím se na něj koukat. A neznám hru, která by na začátku vypadala dobře včetně WoW. Je pravda že engine působí trochu zastarale. Jsem zvědav, jestli tvoje předpoklady o f2p vyjdou. Rozhodně Bioware držím palce, ale budou to mít hodně těžký.
-
No mě se naopak cutscény u rozhovorů líbí, je to prostě něco úplně jiného než u WoW, což mi vyhovuje. Tam quest prostě odklikáš a do příběhu se moc nevžiješ. Todle je prostě udělané jako pokračování KOTORu, můžeš si to hrát jako singl, kterej prokládáš dungama s ostatníma hráčema, což je opět jiný přístup než WoW a opět je to aspoň pro mě zábavnější. WoW jsem hrál 6 let a už mě to opravdu nebaví. Do fázovaných qestů pro tvou postavu můžeš samozřejmě přibrat i kámoše, aby ti pomohl. Co se týče rozfázování lokací, tak to je taky pro dobro věci, nevím jestli by se ti líbilo, kdyby po mapě běhalo 500 lidí a ty ses tam nemohl hnout. Kdykoliv se můžeš přepnout do fáze, ve které hrajou tvý kámoši, to není problém. Nicméně máš pravdu, že textury hry jsou opravdu nedostačující. Textury oblečení postav jsou příšerné, zde je WoW o dost dále. Viděl jsem tedy jen ten základní equip, doufám, že pokročilejší equip postavy bude graficky dále.
-
z tebe mluvi zakladni neznalost
kdyz pominu servery, tak jejich pocet rozsirili behem bety na nekolik anglickych a dalsi francouzske a nemecke...co se tyka EU serveru..jinak stacilo prekliknout na ameriku a mel jsi tam tunu anglickych
To, ze je cela tahle hra postavena na pribehu je jedina vec, ktera Bioware cpe vsem co se jen trooosicku o hru zajimaji do hlavy. Ze chces jen tupe zabijet moby a lvlovat, tak tady mas 90% ostatnich MMO
,,fazovane oblasti,, - staci se aspon trosku seznamit s nastavenim a zjistis, ze lze povolit, aby s tebou do teto oblasti meli pristup i dalsi
co se tyka spolecniku, tak ti budou mit vyraznou roli v cele hre..nejen, ze se pomoci nich crafti, ale maji vlastni pribehovou linii, bude jich nekolik (myslim ze 5pro kazdou klassu) a ano jsou to vydatni spolecnici pro expeni....to ze byl 3x silnejsi nez ty, byla nejspis tvoje vina, ten muj byl silnejsi zhruba o polovinu ;]
takze nez se na neco zacnes poustet svuj hnev, tak si prosim zjisti par informaci -
No hlavne, ze ty je zastupujes. Ale trochu jsem vyzneni cele vety zmenil, aby te to tolik nedrazdilo, ty pravniku ;)
-
Ano ma, podle typu odpovedi se ti pricitaji body k Dark Side nebo naopak , pripadne jsou tam i odpovedi neutralni (podobne jako to bylo v Mass Effectech). Urcity pocet techto bodu je potreba napr. na noseni nekterych veci (a troufam si rict, ze pozdeji i k obdrzeni nejakych questu).
-
taky zalezi jestli jsi nebyl vybran do dlouhodobe bety
-
...
-
A kde jsem tvrdil, ze to nekdo tvrdil? Jednodusse na hru vyjadruju svuj nazor.
-
Z bety SW mam dobry pocit, rychla reakce na hlaseni bugu, snaha vyladit hru je videt, nekomu bude koncept vyhovovat, nekomu ne, to se proste neda nic delat, kdyz se mi neco nelibi, tak jdu hrat/delat neco jineho :)
A ted z jineho soudku ... srovnavate hru s WoW a pritom ma stejny zaklad dalsich x her a koneckoncu, WoW koncept je odvozeny od UO a dalsich predchozich her, ten model je proste v dnesni dobe urcitym standartem. Taky bych rad videl uspesnou a hratelnou MMO postavene jinym zpusobem, ale bohuzel, nezijeme ve svete kde se ceni invence a napady, ale kde je potreba aby se vyvoj a vse kolem zaplatil. Jak tu nekteri hyri tolik krytikami, nechapu proc nejdete a nezacnete vyvijet vlastni MMO hru popr plno vyvojarskych studii hleda porad schopne lidi, kteri by jim pomohli udelat hru ktera bude jina nez WOW a pritom uspesna, tak hura na to .... :) -
Mě to strašně připomíná WoW a to mě na tom odrazuje.
-
no muzes treba typka zapichnout, nebo ho usetrit, jestli myslis tohle
-
jdi na RP server s RP guildou a myslim, ze budes moct levelovat s ostatnima do aleluja
-
Kdo ti dal pravo rikat co ma obsahovat universum SW? tohle pravo maji jen autori SW.
-
Ehm, nevíte někdo dokdy ta beta má být? Já se ještě bez ptoblému lognu do hry :)
-
V pěti letech jsem bohužel neměl ještě počítač. Bylo mi asi 14
-
U MMO rozhoduje o úspěšnosti end-game. Hra při levelování může bejt super dobrá a úžasná. Ale end-game rozhoduje. Nejsem ani trochu altoholik, pro mě je levelování utrpení a chci to mít co nejdřív za sebou, a hrát s lidma. Bohužel tenhle prvek se z mmo vytratil levelovat s ostatníma hráčema... ach jo.. kde jsou ty doby...
-
Ano inovace. Třeba ať už jenom v questech a rozhodování. Stylem hraní v partě a možnosti se holograficky připojit do příběhové diskuze jiného hráče. Tomu se říká inovace ( zlepšení )
-
Víš, v době sucha to není špatná hra. To mě lákají také jiné hry ( GW2, TERA...) Do té doby si klidně SWTOR zahraju a dám mu šanci. Přece jenom je to pár kaček na těch několik zábavných měsíců. To pivo v hospodě a sem tam nějaká večeře mě stojí týdně víc *3*
-
A má to nějaký dopad, když "odpovíš" jinak?