Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty očividně tu hru nemáš rád a proto tu říkáš takovéhle moudra.
    Když už tam je inovace, tak rozhodně není na škodu.
    Questy jsou super a i když to nemá tak fatální rozhodnutí jako pure single, tak je to super inovace do levlení! Já nesnáším alty, ale tady si rád zahraju každou z 8 class.
    Ale ty určitě rád altuješ, ale radši nudně nezáživně, bez špetky story třeba.. No to ta hra nění pro tebe, ti řeknu rovnou.
  • No a mě se to třeba nestalo.
    Já mám 560 Ti a jelo to na max úplně v pohodě. Kdo si stěžuju na grafiku v betě, která je předem oznámena jako zátěžový stress test, tak je ňouma a může ti být i 50 !
    Mluvíte tu o Aionu jakou má božskou grafiku. a kolik lidí z populace servru si to zapne na max s AA atd ? No někdo jo, ale vypne to při první mass akci...

Taky si myslím, že při releasu ta grafika bude o něco lepší, hlavně jde o rozlišení textur.
    Ale v této verzi bety, nebyl rozdíl mezi Low a High nastavením. Tak nechápu , kdo a jak se rozplívá na grafice když ještě nebyla na max.

Nebo teď Skyrim ? WTF ? A nechceš sem připléct ještě L.A. Noire třeba ? nebo BF 3 ?
  • hej no najlepsie nazory tu maju borci co skukli 2 videa jedno z retardom a druhe z moronom :D hral som betu 4dni a je to fest spoko animacie su fajn a grafika je uplne popici na max to nema chybu este AA a dobre ...gameplay tiez fajn ked nieje s kym hrat summon compaiona a robit funny questy + story sem tam flashpoint nazbierat nejake badge,gear(za badge kupit dalsi gear) warzony nic moc 10-50lvl v bete + lagy atd takze silna fun ak budu pridavat content a balancovat classy ma to potencial *6*
  • Dle mě se jedná víceméně o pořádný singl-player pro více hráčů. - Tohle je právě to nebezpečí SWTOR, pokud nebude dobrej Endgame, hra končí...
  • Vrook
    25lvl Imperial Agent Operative s medic talentama + 12lvl Consular. Consular mě moc nebavil, ale Operative mě dostal. Maximálně zábavný hraní, zábavný healování a perfektní příběhy. Zašel jsem 3 flashpointy - Black Talon je perfektní akční řežba s dobrým příběhem, Hammer Station je dost krátkej, ale zajímavej fp a Athiss je taky už trochu těžší, teda alespoň co se healingu týče, takže taky výbornej. Questění je přelomový, to nemůže nikdo vyvrátit. Přeskakovat dialogy může jenom ten, kdo neumí anglicky, protože příběh (alespoň za Imperial Agenta) je strhující.
  • Beta ozkoušena. Dostal jsem se na lvl 17 s Shadow Jedi, vlastní loď a Prolog kapitola dokončena.
    Podle mě je ta hra super. Graficky se nebude líbit spoustě lidí, ale jestli někdo hraje MMORPG kvůli grafice tak je fakt vedle. Hodiny dabingu se rozhodně vyplatili a spolu se super příběhem přináší atmosféru kterou u WoW rozhodně nezažijete. Alespoň já se všechny 3 dny bety nenudil a hrál jsem s chutí.
    Pár výtek by se však našlo - především velká absence hudby. Nevím, jestli to na normální verzi nezmění, ale já si připadal o něco ochuzen. WoW má výborný soundtrack a člověk si na něco takového velice rychle zvykne. Byl jsem proto trochu zklamán.
    Questy jako takové ( bez dabingové omáčky ) jsou docela obyčejné. Absence stránek textu a prezence určitého hlasu jim však dodávají osobitost s jakou se lze setkat u normálních RPG.
    PvP jsem nezkoušel, nějak nebyl čas. Z pár dungeonů bych ale řekl že menší úprava a vyvážení některých charů by neuškodila.
    Celkově bych hru určitě hodnotil kladně. Dle mě se jedná víceméně o pořádný singl-player pro více hráčů. Interakce v ostatními hráči je přitom strašně snadná a uskutečnitelná prakticky všude - rozhovory, bitvy, dungy, na vlastních lodích ...
  • No grafika postav je opravdu špatná, přirovnal bych to k mixu EQ2 s jakýkoli Turbine MMO. Plastový xichty a snižující se framerate animací (který v betě nelze nastavit), čím dál je postava/mob/npc od charu, což osobně nesnášim, kazí to atmosféru. Ale animace postav mi přijdou vcelku slušné, specielně pokud si člověk udělá female char, tak je to pro potěchu oka, žel male je na tom o něco hůř, ale pořád pokud to porovnám s WoWem, kde jedinej male char co má pěkný animace je Night Elf neb oteď Skyrim (chtěl sem napsat Oblivion), pak je to pořád u SWTOR dobré. A prostředí je myslím povedené. Ještě nejsem 100% rozhodnut, ale asi tomu šanci dám... Prostě HERO engine je špatná volba... A styl hraní ála WoWko, s tím souhlasím, ale nevidim to jako mínus...

PS: Jinak engine je prostě katastrofální co do vyladěnosti s nVidii, mám GTX 460 a framerate lítá jak blázen. Chvíli nad 100 a následně 30... Průměr nad 70 na full detaily a viditelnsot, jenže co je mi to platné když to tak lítá...
  • Já mám skoro pocit že ty peníze nešli ani tolik do vývoje jako do marketingu a do tech náramně krásných byt zbytečných CGI videí, z kterých by bylo lepší sestříhat film, jelikož s hrou maj společné jen prostředí ;-)
  • Je mi 36 a hraju Dwarf Fortress, Minecraft, ... co se tyka her vyrustal jsem na ascii MUDECH a v grafice na Dungeon Masterovi I.
    O grafiku nejde do chvile, dokud neni vylozene extremne odpudiva tak, ze totalne zabije atmosferu. Presne tenhle subjektivni pocit mam z grafiky a animaci SWoW TOR. Za ty penize co do toho nalili .... proste priserny.
  • generace ulitla na grafice, nastesti me hry, ktere nemaji dokonalou grafiku nevadi
  • Hrál jsem to před 6 měsíci. Kromě problému s Widescreenem sem si nemohl na nic stěžovat.
  • As a reminder the #SWTOR Weekend Test ends Monday at 11:59pm CST (Austin), Tuesday at 5:59am in London and 6:59am in Paris/Berlin. ;-)
  • Cahir
    Hm, já to zapírám. Pravděpodobně z tebe mluví nostalgie - zkus ho teď zapnout.
  • I původní KOTOR vypadalo lépe, to nikdo nezapře :-)
  • To co tvrdis je samozrejme 100% nesmysl.
    Pokud ti pocitac utahne 100 nahodne se pohybujicich NPC v kvalitni grafice jako single player, utahne ti totez i jako multiplayer. Server pri pohybu neposila grafiku, tu mas ulozenou u sebe stejne jako v singlu. Posila ti jen "par cisel" podle kterych tvuj pocitac z lokalnich dat ukaze, co ta postava ma a jak to vypada a co dela...
    Ze to jde bylo videt i u Conana. I prastary DAOC byl na tom lepe. Tohle vypada jako nejaka barvami hyrici korejska SW Manga. Totalne to zabiji jakoukoli atmosferu ze SW sveta. Neni to jen o nekvalite textur ale obecne o disproporcich, barevach a jak tomu vznesene rikaji "stylizaci".
  • Ale ale nepřeháněj, co takové AoC či Aion, ty hry vypadaj místy dost působivě a tohle je moc netíží. Popřípadě ve WAR to bylo řešené dynamickým snižováním detailů, prostě čím více lidí okolo tím se snížili detaily, ale když si byl v 10-20 lidech tak to vypadalo pořád normálně. Všechno se dá řešit. Jen to chce myslet a optimalizovat, a to stojí peníze, levnější je udělat to jak předvádí SWTOR
  • a umis si predstavit ten tvuj styl grafiky jaky pc by to utahlo? tech nespocet hracu a animaci by ti neutah ani ten nejlepsi komp.
  • Nic nezapnou :-) A kdo tomu věří je naivka. Viděl jsem několik přechodů z bety do ostrého provozu a třeba u WAR nevyšel ani nový klient, takže na plné verzi byl ten samí co na betě. A to taky byli slibů že se grafika zlepší. Po spuštění budou minimálně rok ladit jen bugy a nic jiného, na grafiku si nikdo z vývojářu nevzpomene.

A to co popisuješ říkám už dávno a stále mi to nikdo nevěří :-) Máš u mě plus.
  • 4 hodiny betatestu, 7 level, hodinu jsem se +- bavil a cekal zda se to nekam pohne, dalsi 3 hodiny jsem se nebavil a uz jenom cekal.
    Super filmecek na uvod, spousta namluvenych rozhovoru s volbou se kterou nasledne nema nikdo problem a prakticky ovlivni jednoduchou logiku +-- svetle nebo temne bodiky. Navic je poznat, ktera volba da jakou barvu takze muzou i male deti co neumi cist.
    Souboje - proste wowko, mackas tab a ono to nejak jako samo bojuje a z protivniku litaj hvezdicky. Pak z tech co lehnou trci divny rozplizly modry paprsek abys poznal co mas vylootovat.
    Styl hrani - krome spousty namluvenych rozhovoru - proste wowko.
    Grafika, animace - totalni hnus. Textury jak z 10-15 let stare hry, hlavne at je tam co nejvice barvicek - milovnici Teletubies by jasali. Kdyz prekousnu okoli ktere neni tak katastrofalni tak .... Modely postav - WTF, to je rok 2011? Jednoduche modely postav a na ne je namalovana rozplizla textura obleceni??????? Co to je stin? Co to je shader? A antialiasing? Prej nam to v ostre verzi zapnou. Pomuze to vyblitym texturam vypadat mene vyblite?
    Jak se mam ztotoznit s "galaktickym hrdinou", kterej vypada (omluva mensinam), jak bukvice v elastakach bez ohledu na to, co si na sebe oblece? Tohle jde hrat aktualne jen jako first person nebo bych musel hrat za nejakou slecnu, jinak se ten pohled neda rozdychat *1* *1* *1*
    Mozna je to dal lepsi. Ale na to ze za to vyplaznu litr a pak platim mesicne poplatky, by to muselo byt sakra lepsi.
  • Bylo. Dneska je AOC zase trochu nekde jinde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit