Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měl sem tu čest testovat SWTOR.. Myslím že už není embargo na info z bety.. Ale stejně řeknu jen to že je to hra která mě po dlouhé době opravdu chytla za koule... Jedinej dotaz co mam... Nevíte někdo jak je to s tim pre order codem? Už sem si to koupil a zarezervoval dávno ale zajímalo by mě jak se ke hře dostanu 5 dní předem když samotná hra vychází až 20.12.. Já teda mam staženého clienta z bety... To jako že ten preorder code mi dá 5 dní předem nezávisle na tom zda mam zakoupenou hru nebo ne? Pač tu krabici se hrou (kde bude i měsíční play time) nedostanu o 5 dní dřív jak 20.12...
  • Vrook
    Né asi, mínuska to jen potvrzujou, jen tak dál..
  • Vrook
    Jenže všechny možný prognózy úspěšnosti swtor vycházej právě z toho, že kopíruje ten uplně basic model wowka (který zase zkopírovalu ultimu). A já tomu i věřim, proč vymejšlet něco novýho, u čeho nevíš, jestli se to bude lidem líbit, když můžeš vzít něco starýho a osvědčenýho, na co si lidi nebudou muset dlouho zvykat a dát tomu uplně zbrusu novej kabát a předělat ho do větší líbivosti? Kór s prachama, který do toho narvali, si EA/BW nemůžou dovolit riskovat, že se nějakej novej systém combatu, expení atd. osvědčí. Takhle navíc přitáhnou spoustu hráčů z WoWka, který jde poslední dobou do s*aček (viz. ten novej talent systém). Jenom připomínám: kopíruje se opravdu jen ten nejzákladnější model, navíc WoWko taky nepřišlo s ničim novym, ale s kopírkou a uspěli..
  • Vrook
    Promiň, že nepatřim k většině diskutérů na tiscaligames a nepíšu ke každýmu článku o hře, o který vim minimum, komentář, kde vypíšu její zápory, plus si nějaký vymyslim, a pak hru odsoudim k propádáku a pošlu jí na smetiště. Asi to hodně z vás se*e, ale máte holt smůlu...
  • Vrook
    Díky *3*
  • Trpělivost a přehled má má to se musí uznat. :-)
  • MrSanta
    Ne, Vrook má o hře přehled a ještě ho nepřestalo bavit potírat nepravdivé komentáře a informovat neznalé.
  • To bohuzel lidi nechapou, oni si porad mysli, ze to bude tak skvely jako KOTOR a MMO jim jen nabidne nekonecnou herni dobu.
  • Vzhledem k tomu, ze AoC musel prejit na F2P, tak je asi jasny jak na tom je :)
  • Po precteni par komentu bych se chtel zeptat. VROOK je mistni zastupce hry SWTOR?
  • Zatím těžko soudit, každé nové MMO je na začátku osvěžující, AoC má například výborný počáteční lokace, ale pak se ukázaly problémy (nevím jak je na tom teď). SWTOR taky bude určitě první měsíce lákat a v poho získá řadu hráčů, důležité bude, kolik hráčů u hry zůstane po 3-6 měsících. Zatím se mi zdá, že Bioware vytvořili něco napůl mezi MMO a klasickou RPG.
  • jaka jina hra by mela deti prilakat vic, nez ta s infantilni grafikou a pritroublyma textama
  • MrSanta
    avp8: máš pravdu, v žádném případě do plný verze neinvestuj.
  • No k realne aplikaci rozhovoru a rozhodnuti bych mohl rict sve. Ale nechci dal povzbudovat tuto diskuzi, protoze stejne ani jedna strana nemuze dolozit realne dukazy, Tak si hezky pockame na spusteni a uvidime, pokud to bude na dobre urovni tak se tam treba i potkame. Ale vidim to skepticky :-)
  • Malleth
    TOR má lepší souboje z vizuálního hlediska. Z hlediska gameplaye to je úplně tupý (alespoň prvních 12 levelů za Jedi Knighta). Není tam potřeba ani minimum taktiky nebo nějakého skillu, což není zrovna dobrá vlastnost soubojů či jakékoli jiné hry.
    Za tím Art Designem si stojím. Vypadá strašně, ale to pro mě nebylo žádný překvapení. To už bylo jasné z videí
  • Například rozhovory - celkem podstatná změna oproti jiným MMO, Ligth/Dark rozhodnutí. Humanoidní companioni jako standard, osobní loď. Mechanismy stejné, ale hra nepůsobí jako další klon WoWu...
  • Stejne mechanizmy jako jinde ale hra je uplne jina? Prosim? Ano ma jine prostredi. Ale to ze vemes ovedceneho trabanta a nabarvis ho na ruzovo s nakreslenyma modryma slonama a das do interieru gpsku a prehravac CDcek z toho nedela nove porsche.
  • Vrook
    Vždy jde jen o to, co komu víc sedne. Mně sedl víc IA, ale tobě se může víc líbit SI/JC. Musíš si to prostě vyzkoušet, v tomhle ti neporadim, bohužel..
  • Vrook
    Jestli jde nekomu o to, ze tam jsou stejny mechanizmy jako jinde, ale nevidi, ze je ta hra uplne jina, tak je to debilek bez herniho vkusu, sorry..
  • To chápu, já byl ale naštěstí vždycky PvP zaměřenej, takže stejně 80% času ze hry jsem trávil v arénách a battlegroundech. Ono opět záleží kdy si začal hrát WoW, protože třeba po WotLK PvP neni v žádném případě tahoun hry... Prostě to byly nádherné časy kdy člověk hrál celý den jednu bitvu v AV, kdy se stávalo, že člověk se prostě musel skočit najíst, musel se odpojit a po půl hodině se připojil opět do té samé hry, protože se žádnýmu s teamu nepodařilo zatím zvítězit, prostě PvP extáze... :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit