Přejít na výpis diskuzí
Jediovské tanečky na videu ze Star Wars: The Old Republic
28.11.2011 | Petr Poláček
164 příspěvků
-
asi to ma kazdy jinak, mne po dosazeni max lvl, + craft max. lvl, prolezeni instanci a nekolika raidu, proste prestava kazda (no hral jem jen WoW a Lotro :) ) MMO bavit... a lizt do instance kterou jsem uz 3x udelal po 4ty uz se mi nechtelo a po 10ty uz jsem to nesnasel :) (a ze to nekdy bylo i nasobne vic) ... k hrani me vzdycky vratil pribehovej datadisk (kdyby lotru dodelavali epic questy rychlosti jakou je hraju, nebo tam bylo vic odlisnych pribehovych linek, tak to hraju asi doted :) )
-
mam 12lvl sith assasina, takze plus minus podobny consularu.je opravdu ten imperial agent o dost zajimavejsi?dost jsem premyslel o nejakym to shooting classu,ale nebyl jsem si jisty.
-
No specielně ze zkušenosti z WoWu - mě u tý hry drželo skvělý endgame PvP a občas si člověk zamasil na lowlvlu s twinkem (konkrétně 40-49 best low lvl bracket to byl - balanc class byl lepší než v endgame). A skutečně sem v podstatě hrál "pouze" PvP. Prostě mě to neomrzelo a bavilo a raidy byly Raidy s velkym R, ikdyž zlikvidovaly lore ... Kdyby nevyšel WotLK s prasáckejma změnama, hrál bych ještě déle, resp. po patchy kterej přinesl lvlování v BGs hra ztratila lesk. Takže TBC měl skvělej endgame jak PvP/Areny/Raidy, furt se dalo posouvat char dál, ať už žes chtěl spešl mounta nebo ještě lepší equip. Dnes je tohle u WoWu zabité...
-
Jo všichni začnou natěšeni hrát z toho že maj něco nového a po 20 levelech stejné hry jako ve svém MMO, které hrajou doted si proste reknou proc to cele prochazet znova kdyz se muzou vratit ke sve overene nezabugovane hre protoze se to vlastne hraje stejne :-)
-
Bude...za 5 nebo 10 let od launche pokud se udrží na živu? Při spuštění je zajímaj hlavně starting lokace všechno ostatní se dodělává za běhu, a pokud nejsou naplněny předpoklady launche tak ani to nedopadá.
-
Ja osobne si myslim, ze specialne ta grafika prilaka spoustu malych decek. *7*
-
Na MMORPGčkách je úžasnej jejich launch, pokud se dělá velkolepě. A u SWTOR to velkolepý je, určitě nejvíc od launche WoW, všichni prostě začínaj od znova. To že tady někdo nadává na grafiku je normální. Vývojáři se nezavděčej všem. BW se prostě rozhodlo vypustit skupinu BF3/MW3 děcek (teď nehanim ani jednu z těch her, spíše komunitu) s nadupanejma počítačema od rodičů, který jsou líný číst dialogy a přemejšlet u hry. Což jim schvaluju, alespoň se s nima nebudu potkávat ve hře, což její kvalitu zase o něco zvýší.
-
Endgame v SWTOR bude na stejné, ne-li na vyšší úrovni než ve WoWku.
-
Možná to bude proto, že beta skončila? *15* No a stránky mívaj občas maintenance..
-
to je prave to... co mi hra muze dalsiho zajimaveho nabidnout? zase jen nove krajiny s pribehem...pokud mi jen nabidne x generickych dungu za ucelem ziskani lepsiho equipu ..tak proste smitec...ano jsou zname pripady, ze nekdo hral hru i potom co videl vsechen obsah, ktery hra nabizi.. ale proc by to normalni clovek delal, kdyz her je spousta a i ty raidy uz jednou vsechny prosel... kvuli fialovy cepici? SWTOR ma sanci udrzet dyl, diky tem 8 mi pribehum a to se pocita...
-
Měl by sis ujasnit komu odpovídáš...
-
Endgame rozhodně neni pro nolifery. Pokud dojedeš příběhovou linii, tak aby tě hra udržela, musí něco nabídnout - nějakej endgame ať už instance/pvp, či nový questy. Pokud nic nenabídne, pak MMO "končí".
Př. Stejně jako měl WoW před WotLK výborný endgame PvP a Areny, tak WotLK/Cata nabízí pouze raidy, které mě nikdy nebavily, endgame PvP je zmršené = pro mě konec WoWu. Ale v případě WoWu já sem jen malá rybka v moři, SW to budou mít o poznání těžší, ale jak jsem již psal, mají šanci uspět, z dlouhodobého hlediska záleží čistě na tom jaký nabídnou endgame... -
Vi nekdo proc to nejede? nejede jak lognin a stranky jsou taky dawn.
-
Hrál jsem betu TOR i oba KOTORy. Tohle je úplně jinde než KOTOR. Tohle je prostě MMO s Cutscénami. KOTOR měl o hodně lepší příběh a dialogy tam nebyly zrovna k smíchu.
-
Ale mě se ta hra líbí. Jsem fanda KOTORu. Normálně MMO nehraju, takže nemám s čím porovnávat.
-
Jen s MMO prvky? Je to čistá MMORPG. To, že máš v questění příběh je jenom bonus, kterej ale samozřejmě zvedá kvalitu hry hodně vysoko. Možná, že až začne jít hlavně o endgame content a progress, tak pochopíte celej potenciál týhle hry.
-
Za víkend bety jsi stihl otestovat tolik věcí ! Art design dělal puberťák ? V tom případě je to dobrej prcek, kterej dostane skvěle zaplaceno. Jo vždycky se najde někdo, kdo reptá.
Jinak říct o Torech, že Wow má lepší combat je k smíchu.. ono to je totiž to samé, ale tady tor se víc blízí Vanilce, což byly nejlepší léta Wowka. parry funguje jak má, postavičky na to reagujou, když útočíš a dostaneš se mimo dosha meče je to automaticky dodge atd. To Wowko nemá. Hlavně Wowko ma autoatack a u něm stačí stát na místě a čekat než enemy padne.. Tor nemá autoatack.. ale jinak seš znalec !
Hráči Torů budou jedině rádi, když tam týpci tvého kalibru nebudou ! -
Já zbožnuji KOTOR, ale jeho násilné prznění do MMO podoby za účelem vydělat co největší peníze pro mě určitě není. Kdyby přišli s něčím novým tak by se o tom dalo přemýšlet. Ale vzít 10 let používaný naprosto stejný koncept jen to jinak dochutit rádoby inovací to už tu bylo tolikrát.
Ano věřím že přidání příběhové linie s dabingem a rozhodnutím je fajn nápad, ale ten zbytek je pořád stejné MMO které jsem hrával před 10 lety, což je totální zabiják atmosféry. Proto preferuji single, protože aktuální trend MMO se tomu nikdy nevyrovná. -
V podstatě je to SW:KOTOR v malinko modernější grafice s MMO prvky. Komu se KOTOR líbil, bude se mu líbit i tato hra.
-
proc? endgame je pro par no-liferu... me napriklad bavi procitat si pribeh a prochazet krajiny... v okamziku kdy je pred clovekem jen prochazeni stejnych raidu a instanci za ucelem ziskani nejakyho oblecku, pro vetsinu lidi (nejen pro me) hra ztraci smysl...? Jo pokud se pridavaj nove obrovske lokace se zajimavou krajinou a pribeh se nekam vyviji pak ano ma smysl u hry zustat i dele...