Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatím těžko soudit, každé nové MMO je na začátku osvěžující, AoC má například výborný počáteční lokace, ale pak se ukázaly problémy (nevím jak je na tom teď). SWTOR taky bude určitě první měsíce lákat a v poho získá řadu hráčů, důležité bude, kolik hráčů u hry zůstane po 3-6 měsících. Zatím se mi zdá, že Bioware vytvořili něco napůl mezi MMO a klasickou RPG.
    • Vzhledem k tomu, ze AoC musel prejit na F2P, tak je asi jasny jak na tom je :)
  • Po precteni par komentu bych se chtel zeptat. VROOK je mistni zastupce hry SWTOR?
    • Vrook
      Promiň, že nepatřim k většině diskutérů na tiscaligames a nepíšu ke každýmu článku o hře, o který vim minimum, komentář, kde vypíšu její zápory, plus si nějaký vymyslim, a pak hru odsoudim k propádáku a pošlu jí na smetiště. Asi to hodně z vás se*e, ale máte holt smůlu...
      • Vrook
        Né asi, mínuska to jen potvrzujou, jen tak dál..
        • T - si nic nedělej, za pravdu je dostávám furt :-)
    • MrSanta
      Ne, Vrook má o hře přehled a ještě ho nepřestalo bavit potírat nepravdivé komentáře a informovat neznalé.
      • Vrook
        Díky *3*
      • Trpělivost a přehled má má to se musí uznat. :-)
  • Tak ono je fajn obzvlášť kedy ti príde http://www.oldrepublic.cz/ a potom je to totálne cool vždy a navždy
  • No celkem nechapu jak chcou behem 22 dnu udelat plne funkni verzi kdyz v bete pokud neni nekolik mesicu stara tak je tam kupa bugu obzlast otanzovy pixel a paprsky prochazejici prez textury. Celkem dost jich je na zacatku ale pak us ty chyby bud nevnimam nebo jsou opravene.
    • Vis, ale jde ale o to, ze jako kazda jina BETA v kazdy jiny hre je vicemene stejna neboli je to klient, ktery oproti finalni verze hry ma par veci jinych a jedna se o tzv. starsi buildy... az vyjde za 22 dnu final, tak budes prekvapen o kolik je hra jinaci
      • Naprosto o nic. Jaky by melo vyznam delat betu na starsim zabugovanym buildu? Jste naivni, kdyz si myslite ze se neco zmeni. Nezmeni se absolutne nic.
    • musim s tebou souhlasit ze za chvili se ma hra vydat a jeste je tam hromada bugu a nedoladeni. na druhou stranu vse bejt perfektni nemuze a verim ze to co neopravi do doby vydani tak vyladi potom. zakladni wow bez patchu nebyl taky zrovna bez bugu :)
    • já narazil jen na naprosto minimální bug grafickýho rázu..jinak šlo všechno plynule, čekací doby minimální - sestavu mám 3 roky starou....Oprav mě pokud se mýlím ale snad taky z tohohle důvodu se beta obvykle pořádá...aby vývojáři mohli hru vyladit a každej mohl koncem prosince začít bez problémů hrát.
      • Hral jsi Beta Rift? 1 Bug co sem potkal byl ten ze se spatne zobrazovala postava v okne jinak vsechno bezproblemu a to mela hra nekolik mesicu pred vydanim. Cekani na Anglickych servru je celkem zajimave odpoledne a vecer hlavne vecer po 7 to je cekani i hodinu.
  • hitokage
    Kdysi jsem doufal, že TOR bude vysvobození pro všechny Tabula Rasisty. Nebude.
  • Mel bych pripominky k reakcim na grafiku. Neposuzujte grafiku okoli podle pocatecnich lokaci (level 1-10), ta je treba u jediu dost slaba. Ale jak se dostanete na vesmirnou stanici, Coruscant, tak to je jine kafe (jako by to navrhovali ruzni designeri). Pokud jde o spolecnika, tak ten je fakt silnej a mohli by ho udelat aspon o neco slabsiho nez hlavni postavu, ale mozna ze na pokrocilejsich levelech se to zmeni.
  • Sith Assassin mohe primární volba.. užil sem si to skvěle.. nemůžu se dočkat až to vyjde... Doporučuju hru rozhodně... Nejlepší MMO které sem hrál za poslední dobu... Příběh parádně vtáhne a dá pocit jedinečnosti a progresu... ratmosféra jednotlivých lokací je kouzelná a grafika je nádherná a příjemná... lol nevim jak to někdo může srovnávat s grafikou WoW pač to s ní má společné pramálo... To je uplně jiný lvl... Group questy jsou bomba a velká zábava i za pomocí skupinových cutscén... Companion je úžasná věc bez které se neobejdete... Questy jsou fajn a nejsou postavené ve stylu "zabij 50 veverek"... Téměř od začátku jdete po uctyhodných nepřátelích a mnohdy je samotné zabíjení mobů jen vedlejší bonus misí, který nemusíte dělat... Nečekal sem od TORu zázraky a jsem více než spokojen... Jen mi vadí že je tam málo kalhot pro assassiny.. jen samý sukně...
    • Pouze ohledně grafiky srovnání s WoW neni uplně od věci, bohužel... Plastový xichty...
  • Ahoj, taky jsem testoval... a bohužel pro mě absolutně nehratelné a to jenom a pouze díky lagům... přitom mám pocit, že graficky ta hra nemá absdolutně žádný nárok na jakýkoliv lag...proto pro mě testování skončilo již na začátku... upřímně, tady za to bych neplatil a doufám, že to pořádně odladí *9*
    • no ja zazil presny opak , hra byla absolutne bez lagu , ani jednou mi nespadla ( coz na betu je podle myho fakt dobrej vysledek zvlast kdyz to byl stress test ) jedine se mi hra malinko sekala na nizsi detaily ale mam slabej pc takze se ani nedivim navic ta hra neni jeste doladena takze verim ze pak vse bude super :)
    • na US serveru ping 150, na EU ping 60 ... parada, zadne lagy, mel jsem z toho trochu obavu, kdyz jsou servery nekde v Dublinu, ale byl jsem prijemne prekvapen
    • Tak abych přidal ze svého soudku, tak jsem byl hodně mile překvapen: při betě jsem lagy čekal, čekal jsem pády hry a různé věci, ale v mém případě se stal opak, hra mi běžela plynule, nelagovala se asi nikdy a ani jednou hra nespadla, nepočítám teda vypínání nebo restart servru, ktrý byl ohlášený zprávou. Na hru jsem se těšil, ale pravda moc oní nečetl, chtěl sem se nechat překvapit a to se podařilo. Hra mě hodně zatáhla do děje a těžko se mi jí vypínalo. Boje mi přišly svižné a zábavné, fakt jsem čekal něco v stylu KotORu, ale dalo se to hrát i stylem Jedi Knights :D Zkusil jsem si i PvP a to předčilo mé očekávání ve všech směrech. Možná to bylo nízkým lvlem postavy, ale měl jsem pochvíli pocit, že se do postavy dá vcelku pěkně vžít. Pradva je že jsem z řad MMORPG hrál pořádně jen WoW, možná proto jsem ze hry nadšený a vidím v ní velikého konkurenta. A i když je WoW srdcovou záežitostí, tak 2 dny v ToR mě bavily více než první 2 dny ve WoW :)
      • Souhlas s lagama, za celej víken ani jednu skubnuti se ani jeden pad na desktop nebo disconnect. Fakt sem koukal.
    • Omlouvam se za hloupou otazku ale co maji lagy spolecneho s grafikou?
      • Špatně jsem se vyjádřil nejsou to lagy spojené s připojením... hra se prostě nehorázně sekala... pořád, od úvodního menu až do hry... ve hře jsem měl průměrně 10FPS!!! Bez jakéhokoli vlivu v nastavení...

PS: Nechápu mínusy u komentáře... nijak to nehaním, pouze jsem přidal svou zkušenost.. ale tak to tu prostě chodí *7*
  • Takže Jedi se umí zneviditelnit??? Kolik těch nesmyslných schopností jim autoři ještě navymejšleli?
  • kotty
    Betu jsem taky o vikendu zkusil a jen se mi potvrdilo to, co jsem si o hre myslel uz drive. Rozhovory byly vesmes zabavne, ostatne to BioWare umi. Bohuzel je to asi tak jedine, co me na hre bavilo. Jakmile se preslo do boje, tak jsem se zacal nudit. Nemluve o tom, ze rozvoj postavy je tu opet silene primitivni. O stylizovane grafice, ktera me k SW universu vubec nesedi, jsem se zminoval jiz drive.
    Hru neodsuzuji, spatna rozhodne neni, ale ze by to byla revoluce? Ani nahodou. Evoluce? Ano, ale pouze v podobe chytlavych rozhovoru. Ze vseho nejvic je to ale recyklace jiz predeslych titulu, jinymi slovy sazka na jistotu. I proto si dokazu predstavit, ze si hra najde spoustu priznivcu, predevsim pak z rad byvalych a soucasnych WoW hracu.
    • Kdo ti dal pravo rikat co ma obsahovat universum SW? tohle pravo maji jen autori SW.
      • kotty
        No hlavne, ze ty je zastupujes. Ale trochu jsem vyzneni cele vety zmenil, aby te to tolik nedrazdilo, ty pravniku ;)
    • A má to nějaký dopad, když "odpovíš" jinak?
      • kotty
        Ano ma, podle typu odpovedi se ti pricitaji body k Dark Side nebo naopak , pripadne jsou tam i odpovedi neutralni (podobne jako to bylo v Mass Effectech). Urcity pocet techto bodu je potreba napr. na noseni nekterych veci (a troufam si rict, ze pozdeji i k obdrzeni nejakych questu).
      • no muzes treba typka zapichnout, nebo ho usetrit, jestli myslis tohle
    • no ale on nikdo nikdy netvrdil, ze to bude nejaka revoluce ;]
      • kotty
        A kde jsem tvrdil, ze to nekdo tvrdil? Jednodusse na hru vyjadruju svuj nazor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit