Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi je to tím, že jsem hrál dost GW1 místo WoW, že se nehoním za lepšíma statistikama, ale našel jsem si jeden druh armoru a ten si upravuji. Obsah PVE a vůbec neřeším, stejně tak jako v prvím díle. Je toho plno, času málo, nikdo nikam nespěchá a kdo chce vidět bossáky, tak se mu poštěstí ještě před 80. Takže hlavní cíl beru najít si svou hlavní činnost ve hře, protože cesta opravdu není nalajnovaná.
  • Zase tu bude QQ za nedostatok WoW clankov :DD GW2 IS BEST !!
  • Tak mě teda většinou padaj věci pro jiné classy a nebo nepotřebné věci, ale když už mi padne něco pro mou classu tak to je celkem solidní. pokud jde o ty buglé dropy z bossů tak tam je problém v hráčích. Na drop je potřeba alespoň bronzová medaile z eventu, a občas i vyšší. Pro nezasvěcené to znamená, že hráč kterej přiběhne na konci eventu, nebo se jen poflakuje kolem a bossovi dá jen minimální dmg nedostane nic.
  • Jo, GW2 podle mě může aspirovat na zápasy, tedy na e-sport. U ostatních MMO je prostě jasně daný, co která classa dělá a každá classa v podstatě hraje totéž a odlišnost je jen nepatrná. Zároveň není tak důležitý pohyb, reflexy atd. To naopak v GW2 je to úplný opak. Tam lze skutečně maximalizovat efektivitu boje díky umu a postřehu.
  • Asharak
    Jo, má, např. tady v GW2 je prej drop jen na design itemů, ale zatím mi nijak extra fakt nepřišel -.- (ne, nemyslím že item musí mít miliony efektů, ale i tak). No a pak, když se neůmže člověk těšit na nové předměty s lepšími staty, nemá to např. pro mě tak silnej efekt z hraní. Ikdyž WoWko bohužel omezují naopak absolutní staty. Ale objevování mapy je zatím největší tahák, a samo nové systémy *4*
    Uvidím no až se do toho pustím.
  • Právě naopak. Padá přesně to, co se hodí narozdíl od jiných MMO. Já mám kompletně svou výbavu čistě z dropů a bohatě mi to stačí.
  • Spíše ta taktika ještě není obecně známá. Já už párkrát zažil smrt kompletně všech v okolí bose. Co jsem si tak všiml, na každého moba něco platí a to i na elitní moby. Jen to chce zkoušet. GW2 rozhodně není tak jednoduchá, jak tu někteří psali. Chcípnout není problém. Jistě, pokud je event nacpanej lidma, tak se chcípe méně...

Každopádně platí: Všichni musí umět aspoň trochu hrát svou classu. V GW2 je efektivní hraní snad ještě důležitější než v jiných MMO, co znám.
  • bohuzel musím souhlasit. Ale i tak je to fun
  • Nikdo neříká, že ho má horší. Jen prostě není pro všechny. Někdo hraje často, někdo jen sporadicky. Když nemáš takový čas na hry, tak si pořídíš WoW?...asi těžko.
  • a malem bych zapomel na to podstatne: me tenhle system vyhovuje, ale chápu že 24/7 hráč nebude treba uplne spokojenej. A v pvp se nebude moct honit na nooby v uber gearu vsichni totiz maji stejne podminky.

Dost me zajima jak prorazi v e-sportu tvurci takove ambice maji.
  • lvl 24....rank10 zatím se skvěle bavím. Nejvíc oceňuji instant 80 do structured pvp muzu zkusit jakejkoliv char. Sice vypadaj ze zacatku jako nejaky vesnicani dokud nesezenete hezci equip ale i tak je to super :-)
  • Leonidasss
    Ať si říká kdo chce, co chce, ale wow vždycky mělo a stále má nejlepší PVE systém mezi všemi MMORPG na trhu.
    Edit: Samozřejmě mám na mysli high-end pve.
  • To nikde v GW2.
  • heartless_cz
    Já jsem asi level 40 a baví mě to na ty dvě hodiny denně zapnout. Žádný stres, že musím rychle nahnat max lvl, abych si užil PvP nebo WvW, díky lvl scalingu jsou všechny oblasti zajímavé, navíc kompletace světa je zábavná, když cestou narazíte na tolik eventů. Fakt pohodová hra...otázka zněla sice jinak, ale tak co.
  • Mno, prej je loot naprosto shitoidní a nepadá vůbec nic zajímavého.
  • Vzhledem k tomu, že drop z bosů je buglý a vypadne asi jen 5 lidem, nemá cenu na ně chodit.
  • je to fajn, akorát moje zkušenost zatím je že na tyhle bossy platí nulová taktika, prípadne se obcas vyhnout nejakemu aoe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit