Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve WvW jsou použité věci, které si lidi najdou v PVE, ale hadry z dungeonů nejsou nejlepší ve hře. Jejich existence je vesměs pouze kosmetická - každý dungeon nabízí setík s unikátním vzhledem.

Ovšem v sPvP mají všichni lvl 80, stejné skilly a stejné staty. Unikátní skilly pro jednotlivé rasy zde nejsou dostupné (aby hráče nelákalo upřednostňovat konkrétní rasu). Všechny hadry a zbraně mají stejné základní vlastnosti (samozřejmě rozdíl brnění x róba). Lidi se začnou lišit až použitím amuletů, run a já nevím čeho všeho. No a samozřejmě výběrem traitů... Za získané bodíky (glory pts) a nové ranky (něco jako level) se získávají truhly, které obsahují pár náhodných věcí.

Jinak v sPvP jsou dostupné všechny hadry a zbraně. Každý tam má svou osobní kolekci *4* Také si lze prohlížet věci, i když je ještě nemáte získané *3* Člověk se tam může vyzdobit jak chce *15*
  • walltar
    No když sem podíváš, na to kolik dneska stojí provoz serverů tak zjistíš, že je to zanedbatelná částka. A ostatní výdaje budou mít obě hry celkem podobné.

Někdo v diskuzi dřív dával tohle video a ty informace sou podložené i oficíálníma výročníma zprávama takže to nezní jako blbost. http://www.youtube.com/watch?v=ns-IIn-DG-c
  • walltar
    Se mě včera stalo něco podobného ... místo zvuku ze hry sem měl něco jako protileteckou sirénu před náletem .... sem napřed myslel, že mě odešla zvukovka nebo něco.
  • nemálo jsem se nasmál při tomhle bugu http://www.youtube.com/watch?v=jL4xyZgBmQM shiny! *1*
  • me to taky bavilo, ale jen kdyz jsem to hral s prvni postavou. to jsem sel lokaci po lokaci, ale pri druhe postave uz jen frcis na max level, aby jsi mohl co nejdrive do raidu a toto myslim u gw nehrozi, nebo aspon ja nechapu proc by to nekdo tak hral
  • http://guildwars2hub.com/features/editorials/80-things-do-level-80...

Ake nove eventy pridaju ? chcu pridavat nove dungy a eventy, nove sety, viac pvp map atd... to vsetko bude zadarmo v patchi
    cca raz rocne pride dovy datac, plno novych lokacii, dalsi "hlavny" boss atd...
  • uz som pisal raz, gw1 takto slubovali, a tak ostalo, pochybujem ze sklamu ludi s gw2...
  • to se prave uvidi , s cim yvstaci a s cim ne..ja si myslim ze kazdorocni prodeje datadisku jim stacit nebudou..muj tip je..item shop. Pomalu se tam zacnou objevovat itemy ktere uz nebudou tak nepodstatne a zahackovani hraci budou kupovat , protoze se nehnou dal..
    Ale mozna ne , treba se pletu:)
  • ja na wowku nejvic miloval levelovani a v na konci každyho bracketu v pvp jsem si udelal twinka, predtim jsem levelovani zastavil abych sehnal gear *1*
  • RockStar
    Zní to jako rajská hudba. "End-game pro všechny" Ty nejzábavnější věci pro všechny. Hraj 10 minut denně a zažiješ to nejlepší co hra nabízí....

Já bych to spíš viděl jinak. Rozdělit a připravit jednotlivý end-game pro skupiny hráčů. Než udělat nějakého hybrida pro všechny. Nehledě, že end-game odvozený od toho, že jsi na konci levelování na konci hry. Né, že jsi na konci lokace. To co v podstatě říkají je, že přidají nové eventy. Toť vše, ale nic (moc) speciálního pro maximální levely. Lenost? Bez nápadu? Kdo ví. Ale jakmile nezabavíš maximální levely rozluč se s hráči. EVE je jiný případ tam lidi a komunita tvoří hru. Ale tohle je řízený svět. A potřebuje nějakého toho režiséra, aby hýbal se světem.

V RIFTu taky přidávali nové invaze a nové eventy a lidi už to později moc nebralo. Teda dokud jim v tom něco padalo, tak tam bylo plno, ale stejně jednou všem dopadá to co potřebují a všechno utichne. V RIFTu byl hlavně problém v tom, že ta invaze neměla v podstatě vliv na fungování světa. Když jste jí "neporazili" nic se nestalo.

A Adame proboha, ty jsi neměl rád velký raidy?? Tak proč si kdy hrál MMO s lidma? Když sis tam chtěl tajtrlíkovat a dělat si věci sólo?
  • Co takhle hrat s lidma,kteri se tak nechovaji? To je jedna moznost. Dalsi moznost je altovani. A dalsi treba skoncit s hrou(jsem si jisty ze moznosti je vice). Hra ma bavit,a ne ze chodis do druheho zamestnani.
    Pokud nekdo ve vztahu ke hram pouzije slovo ''muset'' misto ''bavit se/hrat...'' pak je neco spatne s tim clovekem,ne se hrou. Tak to aspon vidim ja.
  • Ta hra má k hráčům jiný přístup než na který jste zvyklý, tak už to prosím pochopte.
  • Ale co když si bohatě vystačí s tím modelem, který provozují? Item shop může vypadat jako minimální příjem, ale když si z něj půlka populace alespoň něco koupí, tak to na život hry a výhledy do budoucnosti bohatě stačí.
  • Ne každý má 15 prstů nebo myš od Razeru. Když zrovna potřebuji oddych, jsem rád, že postava útočí taky trochu sama. Jde tam taky trochu o přežití. *3*
  • Ano, ale pak najednou šmitec. Jde o to, že solo dojedeš na max. level a dál už to nejde. Pak už musíš mít partu, lidi kolem sebe a více času na hraní, protože na tebe nikdo nepočká. Hodinka ti na trénování a různé ztmelení nestačí, přijdeš po dlouhé době zase do hry a nikdo už tě nechce k sobě brát. Všude jen samé podmínky a statistiky. Takže pak musíš toho času vynaložit více, ale co když nechceš? Jediné východisko je přestat to hrát.
    GW1 jsem mohl jet sám i s partou lidí, po dobu těch x let existence. S GW2 to hodlám aplikovat taktéž. WoW nechám mladší generaci, která na to má prostě čas.
  • kdyby meli stabilni zakladnu 3-5 M lidi a vybirali poplatky, tak vyberou za jeden mesic tolik, co vydelaji prodejem datadisku 1x za rok ;]
  • Asharak
    Já třeba do teď nechápu, proč tolik WoWkařů chce hned max lvl... nejvíc mě teda bavily 5man dungeony a questění/běhání krajinou, sic není nějak moc velká *4*
  • Asharak
    Tak mám asi špatné info/názor na to. Uvidím až zahraji, ale myslím že jsem toho četl dost, abych se dostal k tomu, co jsem napsal. *4* Není to hrozně důležité, jen mě to trochu bere chuť questit (ne, ne z 10/11, ale tak z 1/5, ostatní věci mě k tomu pořád tahají), stejně jako ve wow absolutní staty *3*
    Ale radši to neřeš, byl to jen takovej názor ode mně na tohle téma. Nic kritizujícího.
  • Spousta lidí, co tohle říká, si neuvědomuje, že ta hra se PRODÁVÁ. To, že nemá poplatky, je jedna věc, ale i díky tomu prodali už teď hromadu krabic, což jim pár desítek miliónů dolarů dalo... Když prodají každý rok milión kusů datadisku, vydělají zhruba stejně, jako kdyby měli stabilní základnu 3-5 mega lidí a vybírali poplatky. Vcelku slušný obchodní model...
  • Zkus zjistit jak moc se to projeví na realitě jak mlátíš moby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit