Přejít na výpis diskuzí
Jiný přístup Guild Wars 2 k end game obsahu
14.9.2012 | Adam Homola
97 příspěvků
-
Vůbec nevíš, o čem tu píšeš. Když budeš u téměř jakéhokoli bosse afk, zcela zaručeně chcípneš...
Proč tu lidi píšou totální nesmysly? Vždyť tu někteří tuhle hru ani nehráli a hned musí dezinformovat. -
Bože, kolikrát to tu mám opakovat?! Vy si prostě myslíte, že má být MMORPG nějaké, ale ono je v případě GW2 jiné. GW2 je o akci a to zcela čistě o akci. Tohle není WoW a jemu podobné.
A aby člověk hrál GW2 opravdu dobře, nemůže tuto hru hrát jako občasný hráč. Narozdíl od WoW a jemu podobných MMO, je k hraní potřeba větší zručnost, skill, postřeh atd. -
Nepochopil si, o čem je GW2. Je to hra o čisté akci. Není to MMORPG typu WoW atd.
Tj. jako nadávat na Armu, že je moc "realistická" a chtít po ní, aby byla jako Call of Duty. Je ten příklad srozumitelný? Prostě ty chceš od GW2 něco, čím být nemá.
Mimochodem, než se získá end gear, prý to má "chvilku" trvat.
A k čemu je datadisk? Že by nové oblasti? Bová akce? Nové možnosti?
Prostě end game content typu běhej každý den instanci, získávaje tokeny a pak si kup super gear hledej spíše jinde (i když i v GW2 jsou takové i když poněkud soft možnosti). -
Když budeš stát AFK a budeš autoattackovat, tak budeš mrtvej do 7 sekund.
Trošku mě zklamalo to, že nové brnění těžce získané je jen pro design - respektive půjdu několikrát jeden a ten samej dung,abych získal celej set, který má plamenné efekty. To se mi moc nezamlouvá, měli by být alespoň v něčem opravdu výjimečný, když už to nemá být statově ,tak vizuálně. Nemyslím teď lepší vzhled, ale například možnost kdykoliv chci si nastavit daný design bez ohledu na to,jestli ten item stále vlastním...nebo třeba možnost dát do těchto získaných itemů více upgradů - cokoliv. Když hráč prostě netouží vypadat jen lépe, už přichází o PvE a skoro i o PvP, což je podle mě velmi smutné. Zbývá mu jen WvW, kde mu jsou odznaky padlé z nepřátel (na koupi hezčího setu), uplně na houby.
Na druhou stranu velmi jsem si užil 80 lvlů jako nikdy a nikde předtím v jakékoliv jiném MMORPG. -
Ale kámo, tam je tolik grindu, že by se ti z toho zatočila hlava...
Ale je fakt, že grinduješ jen kosmetický věci, takže to nemusí lidi tak táhnout.
No mě osobně táhne zatím příběh. dungeony a chuť 100% dokončit mapu. Ale čímdál víc začínám pochybovat, že budu hrát znovu za jinou postavu nebo že si koupím datadisk. Přece jen srdce i eventy se už začínají dost opakovat či některé i působit dost nudně a fádně. Datadisk bych si koupil, pokud by se odehrával v Canthě, ale to se s největší pravděpodobností nestane u toho prvního. -
Souhlasím kdykoliv je tu článek o WoW tak je pod ním plno komentářů typu "WoW už není to co bývalo, je tam všechno pro všechny , chybí tam nějaká obtížnost , Classic a TBC best!!"
Přitom když se vydá GW2 kde je absolutní casual přístup a opravdu všichni tam mají přístup skoro ke všemu tak se to tu vynáší do nebes. *11* -
Chces farmit? Stavej legendarni veci, 200 skill pointu na jeden kus matrose. Pokud tohle nepovazujes za dostatecny farmeni, tak uz nevim.
-
Ja si hru uzivam, ale po dosazeni maximalniho levelu uz mi hra vcelku nic nabizet nebude.. Proto ve vsech MMO jsou veci, ktere se daji nafarmit, aby te hra jen tak neomrzela, protoze vecne questeni v jedne lokaci opravdu hrace ,,neuspokoji,,
-
toto plati ale pro lidi, kterym jedine uspokojeni ze hry prinasi drop noveho itemu ... ale hru jako takovou si neuzivaji ... neni lepsi hrat proste pro zabavu a uzivat si svet ve hre, nez kvuli imaginarnimu meci, na kterem je o kousek vetsi cislo, nez na tom dosavadnim ?
a PvP snad ma byt vyzva v tom, porazit jine hrace a ne zpusob, jak vyfarmit ten chteny item ... -
Druh toho end-gamu je naprosty nesmyls.. Tvurci GW to nejak nedomysleli, protoze proc si nekdo potom bude kupovat dalsi datadisk, kdyz nebude nabizet nic pro maximalni lvl. Sice je skvele lore, ale urcite me nezabavi na nejaky ten mesic. Nac chodit pvp, kdyz mohu ziskat jen lepe vypadajici sekeru a nac si kupovat datadisk, kdyz mi nabidne pouze nakup lepe vypadajici sekery. End-game GW2 je naproste zklamani...
-
Píšeš tu o WoW, ale tohle není WoW a ani se mu nijak nepodobá. GW2 je zcela jiný typ hry. Tvůrci tam sice hodili pár věcí z klasických MMO, ale zaměření je i tak zcela odlišné. Pokud máš rád klasická MMORPG, sáhni po jiné hře. GW2 je akční MMORPG prakticky bez příběhu a jde tam čistě o neustálou akci.
-
Tady nemusíš platit měsíčně, bere se tedy jiný metr.
-
Pak si koupíš datadisk!
-
Prozradím ti jednu úžasnou pravdu předávanou z generace na generaci .... "Každého baví něco jiného"
-
Jenže kompletování světa je zábava tak max. na pár týdnů, co potom? K čemu nejlepší zbraně a další equip, když je v PvE ani v PvP není v podstatě na co použít.
-
ty a nemáš to lepší, když se radši půjdeš proběhnout po lese někde venku? :D
Teď napršelo, rostou houby, tak si můžeš i zvýšit dovednost v bylinkářství. :D -
Porovnáváš jablka a hrušky
-
Připadá mi to trochu směšné ten dvojí metr, přístup všechno pro všechny, žádný stres, stačí hodinka denně. U WoW kde nedávno vyšel Raid Finder a super lehká obtížnost, takže člověk už vlastně nemusí mít ani základní schopnosti se v každé diskuzi nadává, že je všechno moc lehké, člověk má všechno hned. Není potřeba žádná snaha.
Tady naopak se tenhle přístup chválí, jak je úžasné že stačí hrát hodinu denně a člověk si užije celou hru. Tak jak? -
Co porad resite, dyt to tady pisou... Jednicka tak bezi 7 let! POkud se ti libej jiny trenky tak si je koupis! Ja uz nakoupil mini pety, dye packy atd. jenom za herni silvery, beznymu hraci to zcela postaci.
-
Myslím, že narážel na něco jiného. Pokud totiž nemáš guildu, která chodí pravidelně (a i to začíná být problém, protože desítky rozmnělnily velké guildy a pokud nejsi v top, tak máš problém najít lidi), tak chodíš s pugem. To znamená najít 10 (dříve 25 nebo 40) lidí s konkrétními classami a rolemi, doufat, že ti vydrží, než to doskládáš, doufat, že jsou tak dobří, jak o sobě tvrdí, a ani pak nemáš jistotu, že ten raid dojdeš, protože spousta z nich dokáže utéct po prvním wipu (a není to mizivé procento, takových volů je fakt hodně). Ve finále 3 hodiny organizuješ (skládáš) a to sis ještě nic nezahrál, jen se snažíš najít kompetentní hráče, v dobách classicu a BC to bylo o to palčivější, že konkrétní hráč musel umět konkrétní věc na konkrétním bossovi (ano, musel, protože to např. dělala jediná classa) a mít konkrétní gear. Je to malá manažeřina, dneska je o něco lehčí, ale tenkrát to muselo být peklo. Taková věc člověka otráví, to mi věř. :) (proto obdivuju lidi, co na to mají nervy, protože já nikdy nic radši neskládám). Jinak souhlasím. Trochu mi v GW chybí jednotlivé role (tank, heal, dps). Všechny ty "conditions" jsou pro začátečníka (mě) absolutně nezajímavý, obzvlášť, když trvají krátké vteřiny, a už na relativně nízkém levelu mi přijde, že ve většině soubojů stejně jen vyházím všechno, co můžu, a pak čekám na cooldown. Ale třeba jsem nepřišel ještě na ty správný fígle, alespoň tomu zatím věřím. Hra v tom ale mnoho nepomáhá, při takovém množství spellů by se hodilo, aby se ti někde alespoň zapisovaly objevený a odhalený komba, aby sis je mohl zrekapitulovat. Taky mi dost chybí konkrétní čísla na health barech nepřátel, když bojuješ o poslední zbyteček života, tak je pro mě nicneříkající červená čárka mnohem méně informativní, než konkrétní číslo. Jinak je tam ale spousta věcí "správně". Třeba ty visty jsou fakt sranda.