Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hura, konecne zavodni hra kde se nemusi zatacet :D
  • Jeeej, dalsi koncentrovana nuda napechovana do formy ve tvaru auta, ktera od hracu pozaduje jen tri funkcni prsty na jedne ruce a alespon jedno otevrene oko. BlackBox proste kvalitni NFS titul neudela, i kdyby trakare padaly a cert na koze jezdil... *7*
  • tak bez té šíleností s běhaním to nevypadá zas tak hrozně
  • Nevím jak ostatní ale já tam neviděl tachometr *8* *7*
  • porche podělalo lambo :D:D:D NFS jak jinak :D:D
    • ?? To jsem teda nepochopil proč by zrovna porche nemohlo předjet lambo ;)
  • Marketingový oddělení vybralo statisticky nejzábavnější části a smíchalo je dohromady.
    • Cajk
      dobrej fór:) +1
  • o ano tisice kilometru 4proudych rovných dalnic bez der a dalsi civilní dopravy staci jen drzet plyn na zataceni bude AI auto jede stejne rychle jak na asfaltu tak na sterku bo co to je a ani naraz v 300km rychlosti auto nijak neposkodi uz se na to fakt tesim stejne jako vsechny ostatni nfs zahraju tak hodku a pak zahodim *3*
  • Preed
    Trapne,keby to video aspon urobili s tym QTE borcom,ze by sa to aspon tvarilo inak ako Hot Pursuit,takto je krasne vidiet,ze je to uplne to iste co pred tym a asi sa im to nechce ani skryvat.
  • Vypadá to dost uboze a ti , kteří dojedou až do NY budou teda pěkní masochisti. Valit furt na plný plyn a říkat si jakou, že to nehrají skvělou hru. Aspoň to zatím vypadá, že zmizel ten poweslidovací/driftovací jízdní model, což vidím jako jediné malé plus. Takže se to snaží zachránit PR kecama a těmi klikacími sekvencemi.
    Já tvrdím, že poslední slušné arkádové NFS bylo Carbon, nejlepší pak U2 nejen samotnými závody, ale atmosférou a skvělým soundtrackem.
  • tak to vypadá dost luxusně, doufám že to bude tak krutý jak to vypadá, ať už je konec roku tolik dobrej her co vyjde...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit