Přejít na výpis diskuzí
Jízda horskou stezkou na videu z Need for Speed: The Run
27.7.2011 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Hura, konecne zavodni hra kde se nemusi zatacet :D
-
Jeeej, dalsi koncentrovana nuda napechovana do formy ve tvaru auta, ktera od hracu pozaduje jen tri funkcni prsty na jedne ruce a alespon jedno otevrene oko. BlackBox proste kvalitni NFS titul neudela, i kdyby trakare padaly a cert na koze jezdil... *7*
-
tak bez té šíleností s běhaním to nevypadá zas tak hrozně
-
Nevím jak ostatní ale já tam neviděl tachometr *8* *7*
-
porche podělalo lambo :D:D:D NFS jak jinak :D:D
-
-
?? To jsem teda nepochopil proč by zrovna porche nemohlo předjet lambo ;)
-
-
Marketingový oddělení vybralo statisticky nejzábavnější části a smíchalo je dohromady.
-
-
dobrej fór:) +1
-
-
o ano tisice kilometru 4proudych rovných dalnic bez der a dalsi civilní dopravy staci jen drzet plyn na zataceni bude AI auto jede stejne rychle jak na asfaltu tak na sterku bo co to je a ani naraz v 300km rychlosti auto nijak neposkodi uz se na to fakt tesim stejne jako vsechny ostatni nfs zahraju tak hodku a pak zahodim *3*
-
Trapne,keby to video aspon urobili s tym QTE borcom,ze by sa to aspon tvarilo inak ako Hot Pursuit,takto je krasne vidiet,ze je to uplne to iste co pred tym a asi sa im to nechce ani skryvat.
-
Vypadá to dost uboze a ti , kteří dojedou až do NY budou teda pěkní masochisti. Valit furt na plný plyn a říkat si jakou, že to nehrají skvělou hru. Aspoň to zatím vypadá, že zmizel ten poweslidovací/driftovací jízdní model, což vidím jako jediné malé plus. Takže se to snaží zachránit PR kecama a těmi klikacími sekvencemi.
Já tvrdím, že poslední slušné arkádové NFS bylo Carbon, nejlepší pak U2 nejen samotnými závody, ale atmosférou a skvělým soundtrackem. -
tak to vypadá dost luxusně, doufám že to bude tak krutý jak to vypadá, ať už je konec roku tolik dobrej her co vyjde...