Přejít na výpis diskuzí
Jízda horskou stezkou na videu z Need for Speed: The Run
27.7.2011 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
S melancholií vzpomínám na nfs:underground 1, tuning a káry, kterejma dneska jezděj mladý frajeři. Byly to ty nejlepší ´´nýdy´´. Tohle zaostává graficky, jízdní model úplně nemluvě. Nejlepší král současnosti je Grid.
-
-
Aneb když mladí melancholicky vzpomínají...
*3* *15*
-
-
I na arkádu naprosto příšerný jízdní model.
-
Haters gonna hate. Mě se zatím The Run líbí.
-
Njn, BlackBox nema talent. Kuzma je tamhle! A skutecny NFS bohuzel uplne jinde.
-
R.I.P NFS *9*
-
mne je uz 72 a kurwa mac sa mi to paci. Geez, sak to je paradne chlapci co to tu melete! Komu by sa nepacilo porhsche predsa? sak ten zvuj motoru je ako uspavanka ale v tom dobrom zmysle.
-
-
Jo, zvuk byla ta jedna z mála věcí, která v NFS za něco stála, a tak se autoři při vydání NFS: Hot Pursuit ani neobtěžovali zajistit, aby šel pořádně slyšet.
-
-
Vetsi blbost jsem uz dloho nevidel
-
-
Bude hůř :)
-
-
Je to jenom mnou, nebo taky vidíte popáté to samé deja vu.
-
-
:D
-
-
Fasa, vyzera to fakt narocne. Staci na rovinke drzat plyn a vsetkych obehnem.
Pre mna stale kral arkadoveho jazdenia - NFS Underground 2 -
Need For Speed: Black Ops.
-
-
Ta poznámka je možná trefnější, než jsi sám zamýšlel. Dlouho jsem "neslyšel" tak skvělé přirovnání.
-
-
Díky za poklonu - abych se přiznal, opravdu jsem sledoval ostatní přispěvovatele do této diskuze, ze všech sil se snažící být nějakým způsobem vtipní, a tak jsem pečlivě promyslel, které hry vlastně vychází jen setrvačností marketingového oddělení...a voila! Ještě geniálnější by možná bylo Need For Speed: Black Cops! *1*
-
-
"setrvačností marketingového oddělení" = fyzický/online nákup živou bytostí.
BO si občas zahraju ale myslím si o něm své a k tvému "brilantnímu" přirovnání bych jen dodal že nestačím čumět kam až jistej blíže nespecifikovatelnej druh hatu může dojít... Zachvilku nakouknu do diskuze pro SIMS Pussy care a bude tam někdo zase řešit BO :D..
K tomu NFS, je to smutný, na NFS jsem vyrůstal a nemá ani cenu dál a pořád donekonečna (PROTOŽE ONI TO PROSTE VYDRŽÍ TROUSIT) rozebírat to co se sérii stalo. Pořád čekám kdy se dočkám triskovýho pohonu nebo v případě HP napalm striku.... věřím že se dočkám. Bohužel už teď jsem na amíckých webech publikující videa / trailery našel hromady jen a jen pozitivnich hodnoceni jak to bude zase o něco víc coooooooooooooooooool a jak se všichni těší. Nevadilo by kdyby se změnili na SPEED FOR KIDS. -
-
Ano, tak nějak bych svůj popis taky vysvětlil. Proti Black Ops v zásadě nic nemám, mimo fakt, že mě vůbec nebaví, nicméně tvrdit, že je na něm oproti Modern Warfare, Modern Warfare 2 a World at War něco zásadně odlišného, je jako tvrdit, že NFS dělá s každým dílem pár posledních let (vyjma SHIFTu) revoluční skoky.
No a "SPEED FOR KIDS", to mluví za sebe. Nezbývá, než souhlasit.
-
-
-
-