Přejít na výpis diskuzí
Jízda horskou stezkou na videu z Need for Speed: The Run
27.7.2011 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
No ty voe. To upa zupa ZELENÝ NITRO!!! No tak to je krutopřísně mega hustý!!!
-
-
:d:d:d:D:D:d *THUMBS UP*
-
Souhlas kamo to je pro nas borcu 13 rocnych a ti stary dedky nechcejme hrat jejich trapnej Baldurz Gejt a Fallout 2 ....
-
-
Přišlo mi to trochu nudný. *7*
-
-
EDIT: ...mno, jen o kousek níž :)
-
-
Najdi 10 rozdílu oproti Hot Pursuit!
-
-
No na to, že to dělá Criterion a je to ta arkádově zaměřená větev mne právě docela udivil jízdní model, jako by uvěřitelnější, na poměry arkády a Criterionu :) Nicméně u mně je taky v hledáčku před touhle hrou mnoho jiných. Ale fanoušky si to bezesporu najde ;o)..
-
-
Promiň ale The Run dělá studio Black Box. Také kvůli tomu je podoba Criterionských Hop Pursuit velice tristní.
-
-
+1 Ja su pakoň, mrskně jsem mrknul na net, které z nich to dělá a špatně přečetl titulek :) Já si říkal, že mi tam něco nehraje :)
-
a já jsem velice tristně na BlackBox alergický, tak se taky omlouvám.
-
-
To uřčitě ano, ařkoliv to nechápu, každého věc. Jako rodič bych svýmu synovi tenhle brainwash každej rok ale nepořizoval.... Já dyž se na to dívám tak vidím prostš předchozí díl bez nulovýho rozdílu až na to že se to v něčem určitě lišit bude a odhalit to mají právě ti skalní :) trochu drzost :D Ale jako když lidi kupujou a líbí se... tak je tím přecpeme :) np. Bohužel dnešní standard.
-
-
jj, hozeno dohrnce, zamícháno, vyplivnuto :D tomu říkám kuráž. Chodit hodnotit závodní hry ať už arkády nebo simulace chodím úplně jinam, jsem už jen z nostalgie a z nikdynekončiciho udivení kam až tohle jednou dojde :) prostě bizár jak řemen.
-
Že by SPZ? *1*
-
-
Ta je ale jenom pro předobjednávky jako bonus. :)
-
-
-
Ja nejak nevim, ty nfs (krom Shiftu) vypadaji rok co rok absolutne stejne. I ten "jizdni model" - skok a dopad, vse na chlup stejny. Skoro jako bych na tom videu sledoval Most Wanted nebo Hot Pursuit... A to sem si rikal ze takovou nemoci trpi snad jen sportovni hry. Ted uz k tomu mame CoD, NfS a buhvi co jeste. A bude hur...
-
no jedine snad ze to vypada celkem pekne vizualne .. jinak dobre tak akorat do mezihry v nejake bondovce ...
-
Tyyyy vadoo. Ten jump byl ale epesní. Doufam,ze tam bude po takovem jumpu minihra,kde budu mackanim tlacitka zabranovat tomu,ze se muj avatar nepozvraci na palubni desku.
Kdyz se povede,tak jedeme dal a kdyz se nepovede,tak bude zablity uplne vsechno.
Pak uz jen minihra,kde budu rukou stirat pruhled,abych nenaboural. Ale to je taky jedno,protoze nabouram a ve 150 km/h jedu dal. NASRANEJ A ZEBLITEJ.
Uz ted si ho beru do ruky a vzpominam na Porsche 2000 -
-
EPIC koment kámo
-
tohle si dám prostě dorámečku
-
LOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL tak tahle diskuze lidi mě zničila :DDDD
-
-
Poplach poplach ! Modrý kód, poplach !
Dalsia zhovadilost pro vekovou kadegori ~12 na obzrou !