Přejít na výpis diskuzí
Jízda plná akce a blikajících majáků z NfS: Most Wanted
25.9.2012 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Seká se mi i to video.. tak tu hru už asi nerozjedu.. *1*
-
Skylinea jsem řídil jako dárek k narozeninám. Byl v automatu a musim říct, že se řídil skoro jako tyhle needy i když je to teda fakt bestie, doporučuju vyzkoušet. Jen brzda, plyn a ´´směrový šipky´´ *15*
-
Tě péro všem. Chci se zeptat, jestli někdo z přítomných neví, co se děje s webem konzolista.cz? Na tý adrese se v prohlížeči ukazuje jenom: femoz02.femoz.name, no a tak si říkám, jestli to ještě vůbec funguje. Ptám se tady, protože poslední dobou by konzolista součástí tiscali, jako games.cz, takže to není zas tak úplně od věci, i když ne k tomuhle článku o Nýdech.
-
Čau, moc nové NFS nesleduji, ale někde jsem četl/slyšel, že má tenhle titul vyjít bez Singleplayeru.. Je na tom něco pravdy? :)
Dík za odpověď -
Jediny nfs co si drzej nejakou herni kvalitu jsou dle me oba dily shift. V ostatnich dilech je skvela drsna ridicka i moje mamka kdyz bych ji rek at pevne drzi tu prostredni sipku...
-
Baví mě jak se z této hry stávají dvě.....přímo v závodě tedy ve hře stačí držet šipku dopředu a čekat na cíl....ale v animacích a krátkých filmech by to auto neuřídil ani Schumacher.... *1* *1* *1* *1* ....kdyby to jednou zkusili obrátit *13* ....to by byla hra *4*
-
strasne sa mi nepaci to, ze sem nemozu redaktori proste dat video z youtube.com vo full HD kvalite. Tu su videa len v HD a stale musim vyhladat tie videa v youtube. Prosim vas dajte sem k videu aj odkaz na youtube, aby som to aspon rychlejsie nasiel.
-
-
prosimte ty loupaku, staci kdyz kliknes dole v pravo na youtube a si tam, to jeten tvuj odkaz, a nebrec nad nesmyslama.
-
-
Bud som slepy ja, alebo ty, ja tam ziadny odkaz na youtube nevidim
-
-
s týmto sa nedá nesúhlasiť, keby aspon bolo ticho a neboli žiadne sľuby čo sa týkajú nápravy...
-
-
být mě 10 tak si to asi zahraju ... ale ve 12 už mě to neláká .. xD
-
-
vzhľadom na takto inteligentný komentár ti aj verím, že máš 12:)
-
Ale trolovat tě tu evidentně láká *7*
-
-
neviem ci 12 rocne decko vie co to znamena
-
-
Neznalost zákona neomlouvá *2*
-
-
-
-