Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pripajam sa. Spravili ste mi shock s obrazkom. Takto kruto sa zahravat s hracovou dusou *4*
    • Prostě bulvár :-)

Taky mi zatrnulo...
  • kdo vas nutí hrát pokračování? furd na ně nadávate.. tak je nehrajte! .. sorry ale kdosi tady napsal že mu vadí Mass efffect 3.. to nechápu!!! vždyt to bude zase dokonalá hra.... opravdu vás nikdo nenutí hrát pokračování,90 % lidi se totiž na ně těší, zbytek je opravdu hrát nemusí
    • DarkHawk
      Jo souhlas.. ne stou nudli *1* , ale s jeho příspěvkem.
    • utri si nudli
  • a co takhle gothic 3 ten Vám taky vadil? Zkrátka když je hra dobrá tak ad pokračování má! A kdo jste, aby jste mohli říct: je to blbost. Spoustě lidí se to líbí. A Vás nikdo nenutí kupovat pokračování... co takovej Fallout 3? hm?? taky se Vám libí ne? Jasně fallout 3 byl uplně jinej než předchozí díly ale co Fallout nev vegas? nebyla to hra roku na pc?? Taky jenom blbý pokračování?? Mimochodem AC:B se považuje za nejlepší díl AC. Ad dělají takovéhle hry. Pokud jsou čím dál tím lepší. Já chápu že Vám třeba vadí Cod, který (prý! ja ho nikdy nehrál) je čím dál tím horší. Ale když je pokračování čím dál tím lepší tak proč ne? Schválně mě na tuhle otázku odpovězte.. fakt mě to zajímá. (btw bude gta 5 a to vám taky nevadí?)
    • At je AC jakej chce nuda je nuda čistě kvůli příběhu si koupím knižku za 200 a abych si připadal jak mistr ve hře kde se to hraje samo to fakt nepotřebuju pak G3 tak se správně kazí herní série jinak s CP je to lepši co se týče fallouta tak to špatný nebylo ale to se asi nedá brat jako pokračování když je to komplet překopaný co se týče stylu, další GTA hrát taky nepotřebuju jaj ono na tý originalitě by sem tam nebylo nic špatnýho že? taky by nevadilo kdyby jednou za čas vydali něco co neni jen nudný proklikávání a starý nudný FPS když v dnešní době to za vás pomalu i míří bych snad ani nedělal stručnej popis nemusí se ti to líbit opičáku tvoje věc zbytečné utraty *1*
  • Ano je to pravda hry jsou jiné.Cod,Zaklinač.Oblivion,skyrim,Atd.nedávno jsem si z nostalgie zahrál ufo,Thief 1a2,Albion,system shock 2 atd.Sakra ty hry mají duši a nevím co ještě.Grafika ano,ale tak nějak nevím ten albion je opravdu pěknější než celý oblivion a skyrim dohromady.A děj hry a rozsah dialogu atd.A co teprve ufo genialní hra genialní systém genialní atmosféra.A thief tak to je něco užasného.Kdo to hrál tak nezapomene.A hlavně serie neserie každá z těchto her vám vydržela týdny hraní a dnes 8 hod.a nazdar.a pak další díl atd.
    • Naprosto souhlasím a co teprv skvělý transport tycoon :)
      • Hanzales
        Z Transport Tycoonu jsem míval modré zápěstí ;o)
  • Proti pokračování vůbec nic nemám když nevychází každý rok akorát v jiném obalu (něco jako CoD)
  • Tohle mi nedělejte...!!! Už jsem myslel, že chystají remake System Shock, a zase nic...
  • rodrigo ma predbehol, plny suhlas: UZ NIKDY VIAC TO NEROBTE!!!
  • Tak tak... Zistil som, že tie hry ma už ani moc nebavia, pretože všetko sa len opakuje, všetko tu už hra bolo, originalita je fuč..... Jednoducho sterotyp. Preto rád sledujem aj Indie scénu, tam sa nemusia obávať malého zisku, preto viac zapájajú fantáziu.
  • A až všechny ty trojky dorazí, tak opět sklidí ovace, dostanou 10 nebo nejhůř 9 jako dvojky a spokojení výrobci ohlásí čtyrky. A výbušný Split/Second a milou Veneticu se nikdo ani neobtěžuje recenzovat. Proč taky, chystání ovací pro pětky zabere tak dost času.
  • Gothic 3 vadil, oproti předchozím dílům to byl jen špatnej vtip s nemastným podáním příběhu. Ale musím s tebou souhlasit, že je dost pokračování, který se opravdu vydařily, například tebou zmíněnej Assassin.

Edit: Chybička se vloudila, to měla být rakce na rishu03 pode mnou.
    • gothic 3 byl sprasenej jowoodem, ale mnohokrát lepší než arcania... tu opravdu prasily.. přesto G3 je dobrá hra.. a s patchem už je to opravdu skvělí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit