-
Just cause 1 jsem hrál a úplně jsem miloval to blbnutí s padákem. V Just cause 2 jsem celkově nahrál přes 100 hodin a jako jednu z mála her jsem ji dohrál na platinovou trofej (na PS3).
Proto pro mě bude Just cause 3 jasná volba! Pokud poroste kvalita z 2ky na 3ku stejně, jako z 1ky na 2ku, tak to bude PECKA! *8* -
Som zvedavý, či sa vytasia aj s novým Avalanche enginom. Jedna vec, ktorú Just Cause 2 nemohol nikto vyčítať, bola nádherná exotická grafika.
-
-
@text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
-
-
Ve dvojce jsem nahrál přes 40 hodin, takže na trojku se moc těším. *5*
-
-
-
Já se tomu zas nedivím. JC2 jsem zkoušel a to supermanství mi neskutečně vadilo. zatímco nepřátelé padali po dvou ránách, já vydržel asi 5minut střelby. AI nula, jízdní model divný, motivace žádná. Chápu, že je to sandbox, ale trochu náročnější gameplay by tomu neuškodil.
-
-
-
-
já ti myslim, že na normal... ale jistojistě to nevím
-
-
-
on si ji taky málokdo zahrál, ale to nemění na tom, že hlavně dvojka byla opravdu paradní! sem s trojkou, ale rychle! :)
-
-
Naprosto parádní hra, na 3 se velmi těším.
-
Jednička byla naprosto skvělá. Dvojka byla taky dobrá, ale chyběla jí atmosféra jedničky, tak to snad trojka pořeší...
-
Jestli to bude z hlediska kvalitativního růstu stejné, jako u dvojky s ohledem na jedničku, tak to by potom trojka mohla být přímo legendární pařbou.
-
-
Jo, souhlas. Na Just Cause mi taky bylo docela simpatický, že pc verzi evidentně věnovali víc času, než je dneska běžný - co se týče optimalizace.
-