Přejít na výpis diskuzí
K dosažení optimálního zážitku při hraní Dying Light je třeba 16 GB RAM
5.12.2014 | Adam Homola
192 příspěvků
-
alééé..poslení dobou jsou ty HW fakt joky,ještě že mě tato chujovina nezajímá :)
-
Je to stejny jako vzdycky, pc master race nadavalo na konzole, ze brzdi vyvoj a kdyz se to pohlo dopredu, tak ted brecej ,ze je svet nespravedlivej, nebo ze musej kupovat novy sestavy, protoze ty co se tady s nima pc master race roky chlubilo(coz byly tak leda opsany nejdrazsi kusy z CZC) proste doma nemaj. Chudinky maly, mazejte na brigadu, kdyz tatinek neda! *1* *2* *15* *5*
-
-
moje PC těch 16 giga RAM už dávno má, a co tvoje konzole, *4*
-
-
Moje konzole rozbehne to co potrebuje i na 8GB RAM *3* To je prave ten no stress, musi se snazit vyvojari, nikoliv majitel pc sestavy, aby to bezelo.
-
-
tjn, ale konzole rozběhne někde mezi 24-30 fps, jako upřímně, když se na PC spokojiš s tim že ti hry poběžej ve 25 fps v relativně nízkym rozlišení a s vypnutym AA tak rozběháš ledacos i na slabšim hardwaru
-
-
Destiny(pc smutne cumi) bezi full HD 60 fps a jako uprimne, kdyz se spokojis s tim ze hra na poor pc ani neni... *5*
-
-
dospělý josífku,
Bota vyžaduje hlavně gumovost, mozkovou nedostatečnost a feťáckou závislost, čemuž odpovídá "panoptikum" téhle herní břečky. Tuhle kombinaci si sice nejeden k tomu přičichující a věrný šášula bude schovávat za "skillem", ale každej přemýšlivej člověk ví, že je to přeceňovaná a v herní historii zbytečná věc pro jistý pryžový druh. -
nj Dota vyžaduje trochu skill, chápu že se děcka vztekaj když jim to nejde a pak na internetech nadávaj jaká je to hloupá hra
jinak kdo by stál o Destiny, když máme Planetside 2 -
Spojení "WoW, Dota" a "o zábavu postáráno" může jen nesoudnej herní analfabet. Prej "Wow, Dota", hrát takový přeceňovaný hnoje pro nevyzrálý kašpárky, to musí být jeden blbej jak troky.
-
Myslíš to overhyped Destiny, které je nakonec průměrná hra jako každá jiná? To si radši zahraju WoW, Dotu a další hry, u kterých mám o zábavu postáráno a nepotřebuju k tomu ultra epic super grafiku, full HD a 60 fps *2*
-
uprimne? spokojim sa stym bez akychkolvek vycitiek *1*
Mimochodom, prestante si vy hraci csito na konzolach mysliet, ze my na pc po tych vasich "exkluzivitach" strasne prahneme...z tych tisiciek hier na pc si zahrma rocne tak 10 hier, takze vobec nepotrebujem slintat po nejakom Destiny, popravde a uprimne, ani netusim o com ta hra vlastne je.
A skus si zahrat CoH2, je to fakt dobra hra v MP...jaaj, ty vlastne nemozes, alebo mozes, ale len strasne blbo *15*
-
-
Asi tak a bodka! *1*
-
-
-
-
-
Jsem tak rad, ze uz jsem s tema hrama prestal a zacal se venovat necemu rozumnymu. Nez kroutit hlavou nad tim, cim nas dnes vyvojari a nenazranci krmi. Vsechno to jde do pr...
-
-
Jee a co je to rozumny? Podel se, my se chcem taky povznest do nebeskejch vysin novych rozmeru a smyslu zivota.
-
-
-
Naozaj prestávam veriť požiadavkám kde uvádzajú AMD procesory popri i7 ..jednoducho nezmysel, už nový haswell i3 dá vo vela prípadoch 8 jadro od AMD dole lavou zadnou a to nie som žiadny fanboy, sám mám stále AMD
-
16 GB pameti je nesmysl. Zase nekdo vypustil hovadinu a hodne lidi tomu veri a vsude se to resi. Na max staci 8 GB. Mrknete sem http://www.zing.cz/novinky/24933/dying-light-chce-pro-optimalni-zazitek-8-gb-ram-ddr3
-
gtx 780? To jako vážně? 16 gb ram? Jak jinak donutit hráče zbytečně utrácet za hardware, který by při rozumné optimalizaci vůbec nebyl potřeba? Prostě se na celou optimalizaci vykašlat. Nerad to píšu, ale zlatý konzole....
-
-
Neplácej. Zaprvé byl to fake. Zadruhé na PC máš asi 20 možností jak zvýšit plynulost díky nastavení grafiky v prakticky každé hře pokud máš slabší stroj, co uděláš na zoli s těma 20fps? nic.
-
-
o to nejde. Jde o to, ze se nechceme nikdo vratit do doby, kdy se bude nova grafika kupovat kazdej rok. Grafika v cene ojete konzole. Ale v pohode, ja ale na to nemam a ani mit nechci. Optimalizace: Ano, spechaji, chteji vydavat a vyrabet dalsi hry. Na optimalizaci next gen neni cas (ani nekdy na konzole), ale my si zvyknem a bude to uz naporad. A prechod od PC k konzolim se jim hodi do kramu taky. Tak bacha!
-
-
PC hráč(Predátor- prostě troska no) ale na to má takže nemá smysl se s ním o tom bavit, konzole jsou pro něj plebs low trash. *3*
-
-
-
-
Kdyby vás v redakci napadlo článek aktualizovat, tak si to ještě rozmyslete. Ztratil by na výbušnosti, navíc by bylo třeba přepsat název. Moc práce. Stačí připsat tag "WTF", který tam stejně chybí od začátku.
-
To je jasne, ze ako zacnu vychadzat narocnejsie hry tak sa hned zacnu ozyvat ludia so starsim srotom. Asi vas aj klepne ,ze na tej haraburde, starozitnosti z minuleho desatrocia uz toho moc nespustite.
-
-
rok starej srot neni srot woe- A ja s r9 270 si unity poradne nezahraju
-
-
Tak ji máš na aukru střelit a pořidit si GTX970. Na té to jede vše na ultra absolutně v pohodě. Neber to jako rejpanec, prostě obmněnit grafiku jednou do roka nebo do dvou mi přijde normální. To jen teď to bylo na pár let zaseklý díky stejnýmu HW konzolí, takže si do nedávna leckdo vystačil i s GTX260 a core2duo, pokud nechtěl vše hrát na max.
-
-
Ale o to snad vůbec nejde. Každýmu je snad jasný, že na starším slabším pc to nebude hrát naplno při 60fps. Jde o to aby člověk dostal hru odpovídající tak nějak všeobecným nárokům vzhledem ke grafice. Když hra, která bude opravdu hodně dobře vypdadat a bude to současná grafická špička, bude chtít 8GB ram a 780tku, neřeknu ani popel, kdo chce kvalitu, musí si ji zaplatit. Ale aby nějaká průměrně vypadající "blbost" měla přemrštěné nároky díky neschopnosti vývojářů, to fakt ne a budu proti tomu samozřejmě bojovat, byť třeba ty požadavky splňuju. Protože to přeci není o mě, o tobě nebo o někom dalším, to je o nás všech a o hrách jako takových.
-
-
Uvědomuješ si, že ten výkon nemusí být zapotřebí kvůli grafiky?
-
o mně*
-
-
-
Jsme hlupáci všichni, nikoho nenapadlo, že je to neověřený výmysl nějakého redaktůrka na games a řešíme to tu :(
-
Já teda nevím jak vám tohle muže stačit. Já mám na harddisku 1000 GB a jsou ješte vetší. S 16 giga bych si snad nemohla stáhnou ani film.
-
-
zkus pc vratit do prodejny,ze jses moc hloupej pro jeho provoz,treba ti i vrati penize...
-
-
hloupej ona asi nebude..
-
-
There are no girl on the internet.....
Pro analfabety -> na internetu se pohlavi nerozlisuje. -
-
Tjn, něco na tom bude no...
-
-
tits or gtfo