Přejít na výpis diskuzí
Kam zmizely hry ve stylu Commandos?
18.9.2016 | Ladislav Loukota
149 příspěvků
-
pise clovek, ktery mel celeho zaklinace precteneho 10 let pred vydanim prvni hry a tuhle hrdinku si proste zamiloval
-
Ja to fakt nejsem, jen sem zhodnotil dnesni situaci, komandos jsem hral, ale nedohral, radeji sem mel robina. Ja sem vyrustal na red alertovi 1 a dune 2000.
-
Ja2 ? To je hodne naivni predstava, ze by u toho jeste nekdo z dnesni generace vydrzel.
-
Budeš se divit, ale hraju i diablo 3 to nic nemění na tom, že taktizovat můžeš akorát tak na multiplayer a to ještě v případě, že tě spoluhráči neignorují a nedělají si co chtějí, nebo mi chceš naznačit, že přiřazení jiných útoků companionovi na singl, kterého nemůžeš ovládat je taktizování? Prej nějaká lamka co hraje baldur's gate *1* kdyby bylo v diablo 3 pvp tak bys brečel kámo
-
Ti tví mladí, když dneska mají jet na tábor, první, co je zajímá, zda je dostupná nějaká wi-fi síť. Takže asi tolik k tvému chození ven... *3*
-
Commandos byla prostě třída a zahraji si ji i klidně i dnes !!!!
-
Jj. Kde jsou ty stary dobry hry s minimem grafiky a s minimem kodu...
-
JA2 snad ani nástupce nepotřebuje vzhledem k tomu, že vývojáři uvolnili zdrojáky a dali je komunitě, v1.13 je prostě boží :)
-
Několik týdnů?
Tak to už je hodně přestřelené, u misí v Commandos jsem se zasekl nanejvýš na dva, tři dny (Obrana most) a průměrný čas jsem měl kolem pěti hodin na misi. -
Tak starších hráčů je dost, vlastně v kategorii 35+ skoro půlka. Otázka zní, co všechno se do toho počítá (páč jestli ty statistiky zahrnujou různý facebookový ptákoviny a mobilní hříčky, je třeba z toho vyvodit úplně jiný závěry, než kdyby se počítaly jenom hráči na konzolích a PC). Ale hlavně, jak správně podotýkáš, toho času neni tolik, aby se člověk moh babrat 6 hodin s jednou misí. Ale myslim si, že kdyby šli původní vývojáři z Pyra na Kickstarter s novou Commandos hrou, našlo by si to slušnou podporu. Projekty jako Pillars of Eternity, Kingdom Come, System Shock, nebo Torment ukazujou, že o oldschoolový a/nebo komplexní hry je furt zájem. I když samozřejmě ne tak masovej, jako o tříáčkovou produkci.
-
Commandos ešte nič nie je, omnoho zarážajucejšie je to že v dnešnej dobe nedokažu už vyrobiť ani hru ako bola Jagged Alliance 2 alebo Rome rotal war 1.
-
Nemám z ničeho vytáhlý žádný údaje, ale taky sem plácnu nějakej nesmysl.
1) Money
2) Money
3) Money....
Co jsi to říkal? Commandos ? Sni dál ( já budu s tebou )
Proč se dřív dělali kvalitní produkty a dnes ne :? Mě jenom vadí že si dneska hru musím koupit za 2k a pak k tomu musím přidat ještě dalších 5k v microtransakcích abych si ve ROME TOTAL WAR 2 mohl zapnout krev při bitvách a měl pár novejch národů (novejch ??? velkej joke, v podstatě mix budov a jednotek ostatních národů). Protože v základní verzi není. Blood pack se prodával za 5 dollarů ? -
Bože další plačka. Strategie nikam nezmizel(y). Stačí napsat do Googlu, co vše za strategie vyšlo a vyjde v roce 2016 a myslím si, že to normální člověk, žijící aspoň s částečným sociálním životem, nemá šanci dohrát. Vesmírných simulátorů taky není málo, přece neočekáváš, že vesmírných simulátorů bude jako kartiček na IOS...
-
tvle co chces na diablu taktizovat, nahodim maximalni dmg a i na t13 ty moby zfouknu na jeden utok, elita neelita...
-
Tak to je hotovo názor. Skutečně věřit tomu, že mladá generace (a ještě k tomu nepochopitelně konzolová, což je absolutně stupidně použito) se najednou zasadila o to, že se nezávisle na jiné platformě rozhodl někdo přestat s děláním simulátorů techniky pro tak pro to nažhavené publikum, ke kterému se řadíš? To snad nemůžeš myslet vážně? No počítám, že asi my tak hodně staří páprdové jsme zase moc ve své době neprokázali, aby se z toho vyklubila nějaká lukrativnost, která by stála za další snahu, nebo ne? A nebo se prostě někomu nechce to dělat, když to teda jde?
Nebo chceš mile naznačit, že ti, kteří vyrůstali před miléniem, tak naprosto bez výjimky všichni prahli po nějakých simulátorech techniky a raději třeba nehráli taky zjednodušené arkády? No to asi ne, že jo.... -
Já tu ale nenarážel na to, že by jsi se neměl čím bavit. Ale pokud ti na měsíc vypadne plošně elektrika, tak krom elektriky brzo přestane jít voda a plyn (s tím tedy i topení). Budeš kompletně odříznutý od financí (nevybereš ani v bankomatu, ani na pobočce a elektronicky nic nezaplatíš). A brutálně poklesne produkce všeho (třeba mimojiné i jídla). Takže zatímco děcka se budou jen nudít. Ty jako dospělej budeš těžce v háji protože ty děcka a sebe budeš muset nějak uživit. Dokážeš si dost dobře představit, jak by jsi skončil po plošném výpadku proudu na měsíc? To je trošku něco jiného než výpadek videoher a wifi na měsíc.
-
pak to nikoho nebavilo, nikdo to nekupoval, proto nevychází tři nudné simulátory stíhaček do měsíce, trh rozhodl a je to dobře *3*
-
píše člověk s avaterem Ciri *15*
-
Jen do nich! Všichni jsou to idioti co nic neumí (ani hrát už neumí!). Co je to zase za scestný komentář? Já jako nikdy netuším jestli si pure troll nebo vážně nad ničím nepřemýšlíš nikdy.
-
Kam zmizel stary dobry tiscali?