Přejít na výpis diskuzí
Kampaň Killzone: Shadow Fall vydrží deset hodin
22.10.2013 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
Nechápu, jak se můžou prezentovat s tím, že single jejich hry vydrží 10 hodin. Dělat takovou hru já, dělám, že o ničem nevim *15*
-
-
Je to malo, jen v tom pripade kdyz by se nezamerily primarne na MP. Pak by to bylo , vice nez u COD a tak by to bylo i celkem dost. *4*
-
10 hodin je podla mna minimum pre SP v FPS... Aj ked na jednu stranu nechapem ten hate, kult Metal Gear Solid trval tri hodiny a nepočul som nikdy nejake staznosti
-
-
Jaky MGS trval 3h? Co to placas ? *15*
-
-
Tak určitě to nebyla 5tka. Tam trval dvě hodiny, jenom ten závěrečnej filmeček *4*
-
-
Jaka petka? *1*
-
-
JJ v pohode. Ale Blacky je dost mimo!
-
A sorry, moje chyba, myslel jsem samozřejmě 4ku.
-
-
-
-
Podle mě se tomu lidi diví ne, že by to v dnešní době bylo nějak málo, celkem normální herní doba u střílečky, ale že se s tím vytahují :)
-
-
Pravda, je to smutne, ze jsme dospeli do bodu, kdy 10h je neco, cim se vyvojari jeste chlubi.
Chapu, ze naklady na vyvoj se zvetsuji a tak delat linearni hry s dlouhou hraci dobou neni lehke, ale tak se s tim aspon nechlubim.
-
-
Není slovní spojení "FPS střílečka" tak trochu pleonasmus? : )
-
Pamatuju si doby, kdy byla desetihodinová herní doba hrám vytýkaná jako krátká...
-
-
No a dneska, 5hodin prumer a 10hodin skoro "standart". Hlavni je vzdy to MP, kampan je jen ochutnavka a obcas celkem horka. *3*
-
-
tj 2x vic nez u CoD, RE5P3KT!
-
-
CoDko ma nejakou kampan? O.o
-
-
Ten poměr cena/výkon je u některých her už vážně na hranici únosnosti (obzvláště pro lidi, co neradi multiplayer), ani se nedivím, že si to spousta lidí radši upirátí (a to nejsem zastánce pirátění). O to víc si musíme vážit her, kde se klade důraz na (znovu)hratelnost a kvalitní provedení, namísto dneska už bohužel imho převažujícímu důrazu na rádoby cool efekty a grafiku. *7*
-
Diskuze plná lidí co svojí nemotornost vyčítají gamepadu *1*
-
-
Haha *15* ! Natoc sam sebe jak hrajes treba bf3 na ps3 *1* Prosim chci se zasmat *1*
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=fGam8lFWfXw
-
-
je vidět jak se mu na té páčce krásně plynule zatáčí a ještě lépé míří a zatáčí najednou tak že nedokáže trefit nehybného týpka co stojí dva metry před ním *1*
-
-
EHEHEHEHHEHE tady je ten tvuj packovac :) tak dokonalej trickshoot v COD dokazou jenom hraci na GAMEPADU s plynulym ovladanim https://www.youtube.com/watch?v=mlm5bRuQCow video z XBOX360 verze :) a dalsii https://www.youtube.com/watch?v=tYZHHvWbGWU vsadim se ze ani ty by sis na te tve ultra super rychle a presne mysce nevrzl proti hracum teto urovne kteri hrajou na Gamepadu kde je ovladani u FPS tak na **** :) achacha a tady mas cisty GAMEPLAY na packovaci bez effektuu https://www.youtube.com/watch?v=4qrv0y_Okv0 jak se na to koukam tak si rikam v cem je ta mys lepsi :D myslim tim u COD u her jako je GTA tak tam je urcite lepsi nebo v RPG
-
Dokážu ti najít tunu videí kdy to na pc někdo trefuje ještě hůře... Věřím že v Quake 3 jsi větší zabiják, ale to jsi trošku zaspal dobu *3*
Ale ne, ja se s tebou hádat nebudu, taky jsem si myslel jak je to ubohý s gamepadem když jsem ho zapojoval jen občas k pc -
-
Jsem nevěděl že bereš debatu jako soutěž. Je to první video když das battlefield 3 ps3 do youtube, zas tak moc mi za delší hledání nestojíš *15*
-
a proč sem tedy postuješ jako ukázku skvělého ovládání stříleček na gamepadu takovou hrůzu? vždyt jsi tím zabil svůj vlastní argument a prohrál tak celou debatu *1*
-
-
-
-
Přesně. To bych taky rád viděl, by tekly slzy smíchu. A ještě toho potetovanýho a další pošahance tady. Takový video tu mít, tak si to jeden večer dám jako hlavní program místo filmu
-
-
Tebe tak někde potkat třeba v Quake jeden na jednoho. Já normálně a ty s gamepadem. Myslím, že by se ti otočil svět o 180°C.
-
-
Ja netvrdim ze porazim kazdyho nerda v 14 let stary hre, ale ze se na gamepadu da normalne (normalne, ne nejaky profesionalni esport) hrát
-
to bys mohl rovnou hrát 10vs1 aby to byla zábava, ale byl by to zajímavý experiment
-
-
Popravdě i na to bych si troufnul, samozřejmě ne na otevřeném prostoru. Si pamatuju finální bitvy na Invexu v jednom roce, kdy jsem v úzkém tunelu dal s pistolí dva borce co po mně pálili raketometama :) Dnes už takové skilly nemám, ale nějakýho Mizériuse s páčkovačem bych dal s prstem v jeho ses*tře, chci říct v nose ... :)
-
-
Tak to si celkem lama když pořát hraješ také staré kktiny jako QUAKE
-
Jasný...byls na Invexu a jsi ex-profi hráč...další pohádky by nebyly?
-
Urážky na rodinu? Jestli jsi opravdu tak starej jak ze sebe děláš, tak jsi ten nejubožejší starej mládenec pod sluncem... Končim s tebou a s tvojema urážkama, nulo
-
-
kazdopadne te dostal, i když je nula..kdyby ne tak tu nepises na jeho konto romany..a mimochodem jednou umrem všichni a potom uz bude jedne jestli sedel socialne zapojenej v diskuzi o SW nebo zrovna sedel v parku a krmil holubi:)
-
Chudák to je, o tom žádná, to už je jasný každýmu z diskuze. Ale co je moc to je moc, znám pár chlapíků co jsou celý dny zavřený doma, diskutujou na webu, přijdou si strašně sociálně zapojený a jak tam tak sedí tak tam i pojdou a ani pes neštěkne... Škoda že jednoho takovýho musíme mít zrovna tady, většinou jsou na diskuzích o Star Wars, Hvězdný bráně a nebo něco takovýho
-
Vzdyt je to chudak prosimte.. Dela tu ze sebe akorat neskutecnyho vola. Inteligence na bodu mrazu.
-
-
Nejhorší je člověk co se snaží být vtipný a přitom je taaaaaaaak trapný .)
-
-
Ty ses tady s temi svymi multi ucty taky uz docela trapnej *3*
-
A kdo říká, že to byl vtip. Já celou tuhle diskuzi beru jako jednu velkou srandu, občas se tu dobrý názor objeví, ale většinou jsou tu dost nevyzrálí hráči, spíše mladší co mají jen plnou hubu keců a minusek.
-
-
-
-
-
-
10 hodín je OK.
to čo mi z ukážok vadí, je skôr tupá AI a pohyby, hlavne chôdza NPCs, je vidieť, že zase sa veškeré úsilie nasmerovalo do grafiky a na dopilovanie animácií sa vykašlali. -
-
a proc by se proboha nekdo paral s animaci NPCcek kdyz je to stejne za 10h dohrane...a pokud rikaji 10 tak realita bude nejspis 8
-
-
Oficiálně 10 hodin = 6-8 hodin reálně.
-
-
A to ještě nenapsali, jestli tědch 10 hodin je s auto-aimem nebo bez. *1*
-
-
Mizériusi, ty urážko na rodinu, jsi ještě nikdy neslyšel, že vtipy na sestry jsou povoleny? :) Ty jsi celkově takový omezenější, že. Jen tak mezi náma, měj si mě za co chceš, tvůj názor, tvá volba, mohl bych ti tu všechno hned vyvrátit jedním postem a asi by jsi byl hodně překvapený, ale proč bych to dělal že. Ty a ten potetovanec dobře bavíte, není nad konzolistu, který někde hluboko v duši ví, že gamepad je k hounu, ale bude tu dělat, že ne :)
-
pc je prevazne hardcore hrani (Qvake)a konzole jsou prevazne partymace,a paty zalezitost,vzdyt to vidite v nove reklame od sony,od roku playstation 1995 az po soucasnost.