Přejít na výpis diskuzí
Kampaň Killzone: Shadow Fall vydrží deset hodin
22.10.2013 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
btf3 docela dobry,ale na to ze jsem byl skoro porad 3 az 5 v poctu usmrcenych nepratel jsem fakt full hd ani mys ani 60 fps nepotreboval,spis stesti a sikovnost a hlavne nahrane poradne vybaveni.pri te smrsti kulek jsem nemel cas na detaily.mozna pri singlu,sorry ten jsem nehral.
-
-
Vysokej framerate a kvalitní myš nikomu match nevyhraje, jen hráči dovolí využít naplno jeho potenciál. Nic víc, nic míň. Mně to jako argument stačí...
-
áno, hlavne štastie a poriadnu výbavu... logika konzolistu. Ešte keby si zvládol používať tlačítko "Reagovať" *1*
-
-
to viz ze stesticko!moje opevneni nastesti skoro nikdo neobevil *1*
-
jo prijd do btf3 s myskou jako zacatecnik i z gamepadem te tam budu nahanet jako kralika.
-
-
iné by ti nezostávalo, keďže zamerať páčkami by si ma nedokázal.
-
-
jasne ze by mu nic nezbyvalo on nema super ultra rychlou a presnou mys.. :D a nerikam ze zrovna ty ale videl jsem par lidi co se na ultra super rychle a presne mysi neumi ani trefit :D pak je mi jasne ze nemuzou umet ani na gamepadu kdyz neumi na tak primitivni veci jako je mys..natoz na ANALOGACH...
-
-
Nerikam ze na obou umim stejne myslim si ze umim lip na GAMEPADU ale kdyz to tak vemu jak jsem hral FPS na mysi a pak na GAMEPADU tak na mysi to slo na zacatku celkem lehce oproti gamepadu :D ale ted kdyz sem se to na nem celkem naucil tak bych GAMEPAD za mys nevymenil a hlavne uz vubec ne u COD ale u takoveho GTA by se mys sem tam hodila..
-
bambule me vyhovuji!
-
a ty zvladas stejne obstojne gamepad jako mys?nebo co?
-
-
me spis vyhovuje pevny bod packy nez zurive jezdit po podlozce.sorry
-
-
*1* *1* *1* Smeju se, jen co si to predstavim. *1*
-
-
no moc se nesmej.me to na gempadu taky prislo pomali,nez jsem zjistil,ze citlivost je nastavena na 20%dam to na 70% citlivosti a jsem obstojny i z gamepadem.
-
Treba to mysli vazne, kdovi. *8*
-
-
-
Jo, ted me docvaklo jestli pan ulmes neni ps3master (nebo tak nejak). Ten psal stejnym stylem. A jeho mistrovsky ps3 asi nezvlada asi ten button zmacknout, tak advanced jeste konzole nejsou. *15*
-
to je snad vtip toto
-
třeba rád tapetuje
-
třeba rád tapetuje
-
-
-
Nebreč *4*
-
-
Reakce na Predatora
-
-
Ikdyz na ps3 a potazmo ps4 je uz taky nejaka hardcore zalezitost,MAG,GT5,GTA5,Tekken,FIFA,PES,NHL,Top spin.Golf atd
-
A samozreme KILLZONEeeeeeee *1*
-
Ten potencial tvoreni na konzolich jsem nemyslel jako urazku,jen chvalu!Heavy rain,The last of us,ICO,Shadow of the colosdus,Little big planet,atd
-
Preferuju příběh , takže vždy singl před mulťákem . Hra za 1500 která vydrží zkušenému hráči tři večery je tristní , bohužel dnes je to standardem . Další věc , dříve se dělaly hry , které byly zároveň obtížné , člověk se musel SNAŽIT hodně dlouho , aby je dokončil . To drželo hráče přikované u obrazovek . Dnes ? Třeba CoD ? K smíchu . Za chvíli to bude jen interaktivní film , do kterého občas zasáhneme sekvencí tlačítek , dokud se to samo nedokončí .
-
Vtip ne? Po vzoru Cod. Navíc u Playstationu z toho třetina času zabere míření páčkovačem. To je vážně výsměch tohle.
-
http://www.montrealmemes.com/wp-content/uploads/2012/10/shut_up_and_take_my_parents_money.jpg
-
*1* .................
-
10h za 1500kc dekuji nechci! A fps na konzole jsou marne a trapne(nez na nekoho zamirim bez autoaimu jsem dead! Fps ma budoucnost jen na PC. A FUCQ AUTOHEAL! *16*
-
-
Zajmaví jedna z prvních her co měla AUTOHEAL byla zrovna PC verze Call of Duty 2 a né nějaká konzolovka *4*
-
-
:D
-
-