Přejít na výpis diskuzí
Kampaň nového Dooma se představuje v hodinovém záznamu z hraní
28.4.2016 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
Nesmis si to tak brat ty diskuze ;o) Ja treba taky uz obrustam mechem, ale z toho co jsem zkousel (betu) a videl ze singlu se na to tesim celkem dost. Neni problem nahodit Nightmare, vypnout komplet vsechny "zvyraznovace" a uzivat si tuhou akci kde je treba se opravdu hybat, vyuzivat prostredi, neustale se ohanet a byt ve strehu. Taky se mi libi, ze hledani "secret mistnosti" a prolezani cele mapy ma sve benefity. Vlastne je tam toho hodne co se mi na novem Doomovi libi. Jen to asi chtelo nemit premrstena ocekavani :)
-
Ocividne si troll nebo si stojis na vedeni ,kdyz ti to ani polopate nejde vysvetlit. *7*
-
Vždyť ty děláš to samé. Hodina gameplay videa tě přesvědčila, že to stojí za kup. Ty druhé naopak odradila. V čem je rozdíl? *15*
-
Sorry, ale nečtu celou diskusi, řeším jen tento konkrétní komentář...
-
Kde je ten sex? Mozky ven můžou, ale sex..? Zbláznil si se? To by mohlo ovlivnit vývoj mladých hráčů
-
Na Ordinaci se taky dívá plno lidí a evidentně je úspěšná. Znamená to snad, že je to dobrej seriál?
Čest vyjímkám, ale lidi většinou kupujou odpad. Tom, že je něco nejprodávanější fakt neznamená, že je to nejlepší. Schválně kolik lidí bude mít na steamu achievement za dohrání... Hm.. -
NE! Duchodci si tady stezujou ,ze to neni stary DooM. Deti si tady stezujou ,ze to neni Call of Duty. Hrac nebo i normalni rozumny clovek si udela vlastni nazor na vec! A ne ze to odsoudim potom co jsem nekde slysel ,ze multiplayer je na prd. Videl jsem hodinu ze singlu a presvedcilo me to ,ze to stoji za kup. Na trhu nic podobnyho neni (mix mezi starym a novym Doomem). Vetsina tady nenapsala zadny padny argument v cem je to tak spatny. Komentare typu "jezis to je kravovina" ,"radsi cod" nebo "Tohle neni DooM" jsou smesny! *3*
-
A co třeba ten druhý tábor, komu se ta hra líbí? Na ten jsi tak nějak zapomněl, co zdejší komunita o něm psala.
-
Jako, že ten, komu se to nelíbí, není hráč? A ten, komu jo, tak je ve středních letech?
-
praveze deti to kupia a kvalitny hraci budu plakat
-
Lidi v diskuzi si to zaskatulkovali sami. Staci si tady precist tu rakovinu. *4*
-
namrdova akce už se nemužu dočkat
-
Tak vždyť se to pro změnu zaškatulkovalo i z druhé strany, takže není co řešit:) Takže pokud nejsi ani jedna ze zmíněných skupin v téhle diskuzi, tak jsi nejspíš vyhrál zlatého bludišťáka:)
-
Ano, pro ty, co věděli, že tam je. Nováček to těžko našel. Ve Wolfovi taky doteď vím, kde je v prní úrovni samopal.
-
Ano otevřený koridor, kam například patří i první dva díly Fear. Více přístupových cest, jeden směr. Máš daný směr a tím prostě jdeš. Není to Open world a není to obyčejný koridor s úzce profilovanou jednou cestou. Takže mi prosím tě popiš, jak by jsi to nazval, rád se pobavím.
-
Ne, v Doomovi rozhodně nevládnout nemrtví *7*
-
Tohle škatulkování ses naučil odkud?
-
Duchodci a deti si pobreci v diskuzi. Hraci si zahrajou novyho DooMa. GG WP *3*
-
Vem klávesnici pod ruku a vyrob něco většího, lepšího. Každý má dneska tu šanci, tak nemel hovínka a ukaž se.
-
Máš recht.