Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve 22:46 říká ten vývojář že singl bude trvat na normal 14-15 hodin to jde.Bohužel to není jako trojka nevím možná tam budou nějaké hororové prvky nebo napínavá atmosféra zatím to vypadá spíš jako nic moc vyvraždovačka.
  • vypadá to jak docela průměrná střílečka, nemá to žádnou extra atmosféru, vypadá to monotonně.
    Takový Dead Space je taky 3D střílečka, akorát navíc k tomu je parádní sci-fi survival horor s hodně zajímavým příběhem a totální atmoférou.

Za zahrání to asi stát bude, ale počítám že kampaň bude tak na 10 hodin (jak je u stříleček zvykem), takže za 50 euro se to fakt nevyplatí. Možná někdy za 5 let si to zahraju.
  • Veskoslav
    13+, má být delší než u posledního Wolfa.
  • MalyZeli
    Hodinka pryc, zajima me o kolik delsi bude cela kampan..
  • Veskoslav
    Epický skript? Poslední CoD už je nějaký ten pátek venku. Zbytek jsou neskutečné srágory s proměnlivou úrovní. Kdy přijde mizerný MW II, aby ho vystřídal, nadprůměrný BO II, aby přišel katastrofální Ghost, průměrný AW a naprosto tragický BO III. Zbytek nemá ani cenu rozebírat. Myslel jsem, že jsi se trochu "uklidnil", ale zdá se, že opět jedeš ve vyjetých Cod atd. sračkách.
  • Veskoslav
    S Doomem to nemá nic společného? Prosím, rozepiš to. Protože pravda, s Doomem 3 to moc společného nemá. Naopak grafickou stylizací a otevřeným koridorem se to blíží starému Doomovi.
  • TheGGG
    ale já se tě nesnažím pobavit kiddo... já si to CoD fakt radši zahraji, než hrát toto... a ano, v CoD se pořád něco děje, každou chvíli nějaká momentka nebo epický script, tady jen kosíš brokovnicí nabíhající hordy trapně nadizajnovaných nepřátel...
  • Veskoslav
    No na druhou stranu ji bylo dost těžké najít, pokud jsi nevěděl, kde a kdy.
  • Veskoslav
    Tak ten má zase pro změnu jiné chyby jako 10 cm neviditelné zdi, omezený počet zbraní, po chvíli opakující se prostředí, špatně vyvážené prostředí, kdy jdeš 5 minut a potkáš tři nepřítele, aby jsi pak bojoval 10 minut o jednu pozici s 50. Hra je to dobrá a zajímavá, ale má své docela zásadní chyby. Hodně ji pomohl koncept brutálních komb a zabíjení.
  • Bez chyby...? Vždyť je to jako single-player Q3Arena, s Doomem to nemá nic společného...
  • GG zacinas byt docela nuda, mas porad ty stejny hlasky jako pred rokem a pul.

(ne ze bych s tebou nesouhlasil, novej doom vypada desne)
  • maros.goc
    bez chyby :)
  • TheGGG
    jen běhání a střílení, docela nuda, žádné napětí nebo nečekaná situace... zlatý CoD...
  • R.I.P. Doom
  • Jack1947
    Tak první hodinku už máme za sebou, takže víme do čeho půjdem *4*
  • vraker
    Tak tahle hra vyhraje jako TRAPARNA roku *7*
  • Tak záleží jak vyladí zbraně a zda s nima bude sranda. Mě už třeba střílečky nebaví dávno. Ale u takového Bulletstormu jsem se bavil naprosto luxusně. Ideální, když by to bylo trošku podobné. I když v Doomovy ty zbraně vypaadjí víc klasicky (všechno stejný jen s jiným damage / fire rate / dostřelem) což mě třeba tolik nebere. Ale Bulletsorm doporučuji i lidem, které již běžné střílečky nebaví.
  • Motorovka na vzacne články? Nuda, myslel jsem ze to bude jako ve starém Doomu tzn. sranda zbraň s neomezeným palivem..
  • když nevíš, tak nadávej, to je sázka na jistotu *3*
  • flash789
    Vypada to jako Doom 3 v lepsi grafice, coz je asi dobře? když ja uz ty strilecky stejne moc nehraju, tak nevim co s tim:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit