Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shania
    jaké jsou vaše nejoblíbenější mise? Moje jsou: infiltrace protosské lodi (Emeny within), mise s Hyperionem (With friends like these) a likvidace vudcu primalních zergu (Supreme)
  • pár lidí tu řeší animace, takže jim asi jako jedinej smysluplně odpovím
    Starcraft (který čerpá z univerza Warhameru) vychází z deskových her. Proto je základní charakteristika síla útoku, obrana (jako by se v deskových hrách házelo kostkou). Nějaký animace jsou úplně mimo, ta hra na to není dělaná.

A ještě něco, přijde mi super, že počet jednotek je omezen, je třeba si rozmyslet, co se dá postavita a co je plýtvání. Snad jedna z mála strategií, kde má každá jednotka nějaký smysl a ne že se po vzoru Command and conquere staví jen vlny té nejsilnější...
  • já se pustil do agropodnikání, v 5:00 vstávám do práce, v 16:30 jsem tak doma a jediný, co stíhám, je občas za týden na hodku CS:GO. Ty jsi blázen, hodin si na disk SC, to už bych na učení moc nekoukal
  • na otačení byste si zvykli ver tomu a ješte byste si pochvalovali :)
  • jak to myslíš že mám myslet? to bojište byla jen reakce na predeslou diskuzi k sc kde mi rikali ze proto nemaji jednotky v sc ani priblizne realne proporce (tank velky jako cruiser) protože je to pry strategicka mapa lol
  • Tjn, mohlo by to byt dobré (animace):) Ale to bojiště jsem fakt nezachápal *1* Prsím tě, už konečně mysli. *7*
  • Už jen kvůli multiplayeru se nikdy ve starcraftu takovéhle animace u každé jednotky nedočkáš, ono i kdyby se ta jednota otáčela jen opravdu chviličku, pořád to výrazně změní tu hru, stačí se podívat na pro zápasy. Prostě je v téhle hře udělané otáčení jednotek okamžitě a musíš se s tím smířit :)
  • No pro mě asi tak těžké jako War kampan za nemrtve ubranit liče na hard :) über tohle ikdyz tady neslo ničit báze
  • ja se nad tim pozastavuju když vidím jake krasne animace maji jednotky v supreme commander a to je prosím hra kde jsou techhle jednotek stovky a v company of heroes taky tank udela krasnou otočku
  • vzdyt to ani nehraju jen diskutuju slušne
  • Veskoslav
    Proboha....Co na to říct. Nehrej to.
  • Veskoslav
    No já mám všechny mise na Brutal a to i za Prottosy a řeknu ti, že obrana na Brutal, no dlouho mi trvalo než jsem zjistil, jak jet taktiku. Pak mi mí hodní kamarádi po dohrání řekli, že jsem se mohl mrknout na net *1*
  • tak proč marinaci pohybují nožičkama a zergove kridelkama to taky mohli vynechat *7* , jinak manevr vetší jednotky ma vlyv na hratelnost protože prodlužuje reakční čas te jednotky
  • Shania
    Ja je taky neudelal vsechny na poprve, prevazne proto, ze jsme se dival a z po dohrani mise jake tam jsou, ale uz jen tim, ze jsou na normalni obtiznost, tak moc zabrat nedaji. U WOL jsem musel obcas jet kampan celou znovu, abych si napred vylepsil, nebo ziskal urcitou jednotku, nez se mi to povedlo a uz vubec nepocitam dokonceni posledni mise na hard.
  • Jak psal Shania podemnou, jsou už takhle prostě nastavené pravidla pro hratelnost od samotného prvního starcraftu, proto mi přijde zaímavé se nad tím pozastavovat u datadisku ke druhému dílu.
  • Shania
    Je to jednoduchy, o co tu jde je hratelnost a vsechno ostatni se tomu podrizuje, nehledej na tom nic realneho, protoze to tam nikdy nenajdes.
  • jo vážne
  • Ptáš se proč ve stacraftu nejsou letecké manévry ale jednotka se otočí na místě, to jako vážně?
  • Veskoslav
    Po přihlášení na úvodní obrazovku máš nabídku singlplayeru vpravo pod sekcí campaing. Tam máš jako WoL, tak v případě zakoupení i HoS:) Máš tam i Challange. To jsi potřeboval? Potom pod sekcí Matchmaking máš training, který Tě provede.
  • Veskoslav
    Ekonomie se specializací na řízení průmyslových systémů. Střední školu mám stavební.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit