Přejít na výpis diskuzí
Kampaň nového StarCraftu nezklamala aneb jak to bude s recenzí
13.3.2013 | Adam Homola
139 příspěvků
-
a co studuješ?
-
Nevím, jestli ti někdo řekl, jak dlouho trvá studium, ale trvá skutečně dlouho.....
-
ty tu školu studuješ už nejak dlouho ne, copak?
-
Nečekal jsem nic, nebo tedy spíš reakce co jsou zde napsané. Já chápu, že někoho tahle hra baví a je takový fanoušek, že ho jakýkoli negativní komentář vyvede z rovnováhy. Já také nemám rád podobné negativní komentáře na mnou oblíbené hry a tak jsem si potřeboval také rýpnout a rozhodně jsem to nemyslel nějak zle. Tak se hezky bavte a ať vás hra těší. *3*
-
No ne, vůbec jsem nezaregistroval tenhle trailer a to sleduju každé starcrafts :) Díky za upozornění. Jinak s pod ten názor se klidně podepíšu :)
-
Mám takovou otázku, já nejsem moc zvyklý na ten nový patch do Starcraftu 2 a vůbec nevím jak se dá zapnout singleplayer nevíte to někdo prosím?
-
je to asi jedno jen máš krabičku s polským textem ve hře si jazyk můžes zvolit jaký chceš ( ale třeba na krabici se píše že je to pro EU region, ale při zadání na battlnet píše region global tak možná že teď už je to jedno odkud je klíč, ale nezkoušel jsem tak nevím)
-
Hraju už víc jak 15 a nikdy jsem žádný achivementy nesbíral...osobně mi to přijde jako "vaření ze vzduchu", žádná přidaná hodnota v tom neni. Ze hry chci zážitek a ne 100 ikonek ze statistik o tom, co všechno jsem udělal.
-
Děkuji z upozornění. Opraveno:)
-
ten příspěvek nad tebou měl být sem *1*
-
ten odkaz ti nefunguje odkazuje mě na úvodní stránku youtube zkus to postnout ještě jednou dík
-
2 týdny před prodejem HoS měl Blizzard akci na Wol, kdy stál 19,99 Euro:)
-
Náhodou některé jsem nedal při prvním hraní:) A některé ti dají i docela zabrat:)
-
Jsem někde v půlce a můžu říct, že klidně tuhle hru zařadím po bok velikánů RTS jako je AoE II či Warcraft III. Tohle není datadisk, to je naprosto plnohodnotná hra, která vyžaduje ke spuštění pouze původní hru. Různorodé kampaně a zakomponování Sarah do každé mise jako hrdiny a vylepšování jejich schopností v rámci Zergské rasy. No lahůdka. A to nemluvím o různých překvapeních pro hráče původního Starcraftu a datadisku Brood War:) Osobně bych dojel kampaň na jeden zátah, nebýt školy, práce a toho, že to musím jezdit po nocích. Ale osobně musím doporučit. Skvělá hra.
Přidávám odkaz na video od mého oblíbeného studia, co se specializuje na animace:)Jedná se o předělání traileru na HoS:)
http://www.youtube.com/watch?v=BBSmo4JW4mk -
Myslis ty archieventy, které udělá uplně každý i poslepu? Podle mě je absolutně nezvládli a měli být aspoň na hard. Krom toho jsem to hral celý den, sice to hlásilo, že se jsou offline, ale chybí mi jen u dvou misí, takže je to zpětně započítalo.
-
p.s.
tohle neni hate ani flame jen si myslím že technicka stranka hry je docela odflakla a je jen málo her kde je tak patrny rozdíl mezi promo obrazky a tím co vidíme skutečne ve hre -
někdo ríka že sc není realny pohled na bojište ale je to jen strategická mapa kde jako velitel zadávate prikazy. Nevíte proč potom ta mapa nejde víc odzoomovat a proč jsou ve hre jednotky s "animacemi" (jak, které, pravda) a ne jen ikonky?
Btw když už mluvím o animacích, proč je nekteré jednotky mají a nekteré ne? Treba letajici jednotky se jen na miste otočí o 180 stupnu není tam žadny manevr nebo setrvačnost (jako v company of heroes nebo supreme commander) -
a čím se liší ta polská verze? anglicky je taky ne? nebo česká je česky? já si tedy teprve minulý týden koupil wings of liberty (na strankach blizzardu), ale díval jsem se různě po netu a nevšiml jsem si, že by se ty klíče, co se různě prodávají, jakkoli lišily.
-
jj ta za 789,- je AJ uplně nejlevnější za 758,- je už polská
-
psal jsem to už vejš AJ verze od 789,- viz srovnávač: http://hry-pro-pc.heureka.cz/starcraft-2-heart-of-the-swarm/#c4079:3