Přejít na výpis diskuzí
Kampaň nového StarCraftu nezklamala aneb jak to bude s recenzí
13.3.2013 | Adam Homola
139 příspěvků
-
zrovna warhead bych bral jako spin-off
-
dig na battlenetu je ta nejdrazsi vec ze vsech nabizenych :D
-
ne blizz ale nekteri cesti prodejci, u vyjiti WoL byla sleva 20% po mesici prodeje, asi u xzone
-
Zatial predbezne hra nesklamala a HoS vyzera byt fakt vymazleny. Osobne som zvedavy skor ako sa uchytia nove jednotky v MP. Osobne mam pocit ze sa za kazdu rasu presadi tak 1 a ostatne sa budu pozivat skor vynimocne alebo cisto iba v 1v1.
-
Poplácej se :D Jediný čeho jsem chtěl docílit je zvýraznit ten cool moment kdy Kerriganka políbí Raynora.
-
No takže "Like ride on a bike" je špatně, a jsme doma! Ja hou :D Správně je to s "a" před ride *1* trololo *2*
-
Like riding a bike - jako ježdění na kole
Like a ride on a bike - jako (jedna avšak nespecifikovaná) jízda na kole
Ani jedno není špatně, ale obojí má jiný význam. První připodobňuje povahu dovednosti (nezapomíná se), druhé připodobňuje zážitek z jízdy (neustále v pohybu, relativně nestabilní, svižná, nebezpečná). -
V AoE2 pokud vím vesničané po zaúčotčení na ně utíkali ^^ (ikdyž si to přesně nevybavuji, možná jen nepřátelští, rpotože je PC stahoval). Ale s tím střílením naslepo je to dobrý nápad, jen by museli nějak naprogramovat dmg :)
-
Blizzard po nějaké době hry sleví, navíc dělá i výhodné časově omezené akce. Takže pokud někdo nechce platit plnou cenu a nevadí mu mít hru později, tak se vyplatí počkat. Dále se dá ušetřit koupením digitální verze.
-
sleva u Blizzard her.. to mi přijde pomalu jako utopie
-
ano nelíbí se mi tyto herní mechaniky...ale teď už fakt jak pro blbé...vše se to odvíjí od poblbané manipulace s jednotkami, která je primitivnější než ve starém AoE2 a opravdu mě sere, že místo toho, abych SCV chránil před nepřítelem, tak je musím chránit před jemi samotnými, protože mě (když nehraju MP) fakt NEBAVÍ je při svém blitzkriegu odklikávat nebo...stačí, když mám ve svý armádě 8 typů jednotek a musím úkolovat hlavně je...SC fanboys eat my ass, RTS jsou v současnosti z nedostatku konkurence zpátečnické a pokřivené...ne že by to někdo z vás viděl
-
Na HotS kampani mě chyběla mise ve stylu broodwar, aspoň jedna. Obří, s cílem zničit protivníka který je šíleně zakopaný. Přičemž na mapě je fůra expanzí a je potřeba i 3x nebo 4x expandovat. Přijde mě trochu úsměvné, když 99% misí se dá dohrát bez expandování (kolikrát tam expa ani není) a multiplayer je pak čistě a jenom o expandování, to se pak můžou snažit dělat tutoriálů kolik chtějí :-)
-
Kde se dá HoS koupit u nás nejlevněji ? Battlenete je nejdrazsi. A ocekava se nekde nekdy nejaka sleve behem tohoto roku ?
-
si mě teda setřel *1*
-
vzyt SCV samy neutoci, dokud jim nedas prikaz, stoji tam a nechaji do sebe kosit.. aspon ve WoL to tak bylo.. a jednotka neutoci zpatky na cliff, protoze tam opravdu nevidi, to je herni mechanika, musis tam hodit comsat, nebo letadlo, nebo tam vylezt nejakou svoji jednotkou. ach jo, to byly opravdu hloupe priklady
-
Jsem na tom podobně. Dotu miluju, ale MP Starcraftu je na mě prostě příliš hektickej. Čas od času to zkoušim, ale vždycky tak do deseti her dospěju ke stejnýmu závěru.
-
Je to boží pařba. A nějakej ubožáček, co chodí trollit na games.cz, protože IRL si ho vůbec nikdo nevšímá na tom nemůže nic změnit *5* .
-
Neví se, oficiálně žádné datum ani rok neřekli. HotS jim trvalo 2 a půl roku, Legacy of the Void by prý chtěli stihnout dřív. Ale známe Blizzard, takže osobně bych si tipnul že to bude až tak v druhé polovině 2015.
-
Pořád je velký rozdíl mezi chováním jednotky s a bez velení...to neznamená, že pokud ho nebudu přímo navigovat tak se bude chovat jak idiot, nebo i když je navigovat budu (ale to je otázka herních mechanizmů). Dám ti pár příkladů, které mě štvou...tak scv v boji, člověk je tam má aby opravovali, ale co takhle jim nějak zatrhnout možnost, aby se pouštěli do boje jak trotli (zase je člověk musí nahánět zpět jak stupidní děcka) nebo když se jednotky nechávají střílet od nepřítele stojící na z patra kraji a neopětují palbu jen proto, že jsou v "mlze"...nedává smysl, vždyť je musí vidět. Pro mě není MP...ale smysluplnou kampaň bych si velice rád zahrál.