Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Jsem někde v půlce a můžu říct, že klidně tuhle hru zařadím po bok velikánů RTS jako je AoE II či Warcraft III. Tohle není datadisk, to je naprosto plnohodnotná hra, která vyžaduje ke spuštění pouze původní hru. Různorodé kampaně a zakomponování Sarah do každé mise jako hrdiny a vylepšování jejich schopností v rámci Zergské rasy. No lahůdka. A to nemluvím o různých překvapeních pro hráče původního Starcraftu a datadisku Brood War:) Osobně bych dojel kampaň na jeden zátah, nebýt školy, práce a toho, že to musím jezdit po nocích. Ale osobně musím doporučit. Skvělá hra.

Přidávám odkaz na video od mého oblíbeného studia, co se specializuje na animace:)Jedná se o předělání traileru na HoS:)
    http://www.youtube.com/watch?v=BBSmo4JW4mk
    • ty tu školu studuješ už nejak dlouho ne, copak?
      • Veskoslav
        Nevím, jestli ti někdo řekl, jak dlouho trvá studium, ale trvá skutečně dlouho.....
        • a co studuješ?
          • Veskoslav
            Ekonomie se specializací na řízení průmyslových systémů. Střední školu mám stavební.
            • nedelal jsem si legraci opravdu bych rad farmaril
            • johny zabil *1* teda zatím snad ne, tohle doufám nikdo nemůže brát vážně. Protože kdyby jó...
            • p.s.
              pak bych se prihlasil do farmář hledá ženu a našel bych si holku, jo ale když nemáš poradnej traktor tak nemáš šanci :(
            • to je zajímavý, mít vlastní pole a traktor je takový muj sen kdybych mel farmu jak ve farming simulatoru :)
            • já se pustil do agropodnikání, v 5:00 vstávám do práce, v 16:30 jsem tak doma a jediný, co stíhám, je občas za týden na hodku CS:GO. Ty jsi blázen, hodin si na disk SC, to už bych na učení moc nekoukal
    • No ne, vůbec jsem nezaregistroval tenhle trailer a to sleduju každé starcrafts :) Díky za upozornění. Jinak s pod ten názor se klidně podepíšu :)
    • ten příspěvek nad tebou měl být sem *1*
      • Veskoslav
        Děkuji z upozornění. Opraveno:)
  • Vstupujeme do éry trailerů na recenze? *4*
    • ukoncite nastup, dalsia zastavka: teaser na trailer :-D
    • sleepless
      Teaser, když už. :)
  • Ronox
    "Like ride on a bike" *14*
    • smejki
      "Like riding a bike" *3*
      • Jop, moje chyba. Smejki má pravdu.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=j8aSEuHRBlA#t=185s
      • "Like a ride on a bike" *5*
        • smejki
          ten první člen tam nějako neslyším.
          http://youtu.be/TYhexmQnkHI?t=7m50s

jinak se obvykle vzpomíná na schopnost ježdění, ne na jednu (nějakou) jízdu
          • Hmm, tak uprimne jsem nemel tuseni ze to je z nejakeho videa :D To potom sorry, ale pak jsem myslel jako smysl: jako jizda na necem, a jak je like a boss, tak bude like a ride-. To by melo byt spravne. nvm , výlovnost je jinak s nebo bez a nezoreznatelná *3*
            • Ronox
              Poplácej se :D Jediný čeho jsem chtěl docílit je zvýraznit ten cool moment kdy Kerriganka políbí Raynora.
            • No takže "Like ride on a bike" je špatně, a jsme doma! Ja hou :D Správně je to s "a" před ride *1* trololo *2*
            • smejki
              Like riding a bike - jako ježdění na kole
              Like a ride on a bike - jako (jedna avšak nespecifikovaná) jízda na kole

Ani jedno není špatně, ale obojí má jiný význam. První připodobňuje povahu dovednosti (nezapomíná se), druhé připodobňuje zážitek z jízdy (neustále v pohybu, relativně nestabilní, svižná, nebezpečná).
            • Jo určitě, prvně jsem ani nepřemýšlel, proč to Ronox napsal tak jsem si rýpnul *1*
            • Podle mě je ta tvoje věta taky správná, ale znamená něco trochu něco jinýho, a určitě by ji rodilej mluvčí nepoužil ve stejným významu jako Jim tu svoji. Ta tvoje, to je spíš záležitost zážitku, kdežto ta jeho spíš záležitost skillu. Aspoň tak nějak to cejtim.
            • Spíš než odposlech mě zajímá správnost "It's like a ride on a bike." Jelikžo jsem nemířil na to, že Jim říká to co napsal smejki, a psal jak by to mohlo být opraveno, no to je už jedno, stejně bych to nepopsal správně, co jsem chtěl řešit (kromě té správnosti věty/spojení).
              Teď to samo chápu že ^^
            • Smejki to odposlechl správně... a to je asi tak vše, co se k tomu dá říct. *4*
    • Wrong!
      Ok right, if you want. *15*
  • jo, kde je ta doba, kdy datadisky byli vazne velke a poradne...ne dneska nekolik retardovanych DLC
    • Docela by mě zajímalo, kdo přišel s tím pojmem "datadisk". Páč v zahraničí to je, pokud vím, expansion, nebo add-on, nebo něco podobnýho. Dokonce si vzpomínám na jedno číslo nějakého českého herního časopisu, kde dělali interview s nějakým snad producentem Icewind Dale (byl to hodně starý časopis :)), a tam na otázku o datadisku vyloženě říkal, že mu ten pojem nic neříká.
      • Přitom data-disk dnes už pomalu neexistuje že. Navíc data ke hře když je to samostatná hra většinou (viz Crysis Warhead - co to vubec bylo oficiálně?). Ta expanze mi tam sedí víc. Prostě rozšíření/expanze, ale furt to není ono. Spíš pokračování. *15*
        Datadisk pro mě nahradil DLC - kdyby to bylo na disku (mimo ten download), říkal bych tomu právě datadisk.
        • zrovna warhead bych bral jako spin-off
    • Overwatch
      DLC uděláš rychleji, tím pádem za tu práci uvidíš peníze dřív. Vývoj Hots trval skoro tři roky. Z pohledu vydavatele (= peníze) je DLC supr věc. Ale pořádně macatý datadisk je prostě pořádně macatý datadisk...
      • Ví se už, za jak dlouho přibližně bude poslední datadisk? Btw hru jsem dnes objednal i s WoL, tak jsem zvědavý, starter edice dost pomohla na vyzkoušení
        • Overwatch
          Neví se, oficiálně žádné datum ani rok neřekli. HotS jim trvalo 2 a půl roku, Legacy of the Void by prý chtěli stihnout dřív. Ale známe Blizzard, takže osobně bych si tipnul že to bude až tak v druhé polovině 2015.
        • pokud rikali že drív, tak tipuji že nekdy za rok a půl
  • life28
    Kampaň je špičková ako vždy, na to, že je to stratégia to má skvelú filmovú atmosféru už od prvého momentu (aj in-game). Dnes večer strávim pri SC.
  • Kampan uz mam taky dohranou a asi nebudu mit klidne spatni nez vyjde Legacy of the Void
  • smajdal
    Spíš by mě zajímala náplň misí, protože ve WoL byla většina výplňová (natěž tolik a tolik surovin, znič vlak, chraň konvoj, atd. šak víte) a ryzí klasika "postav základnu a znič nepřítelovu" byla co se týče možností, jednak upozaděna a za druhé nijak ku prospěchu věci zinovována...jinak řečeno na normální obtížnost šla taktika jako obvykle bokem, ui vlastních jednotek bylo na tu dobu velice hloupá (+jejich ovládání opět klasicky nešikovné). Nechci aby výzva hry spočívala nad tím, jak rychlý jsem s myší, ale o mírném přemýšlení (normal) či větším přemýšlení (hard). Ano, chci iluzi toho, že jsem na super taktický fígl přišel sám...přitom nijak těžce, chci snadnější manipulaci s jednotkami a jejich abilitami, ale také výzvu, která dává smysl.
    • Chytrý jednotky, to je jako v FPS zapnout aimBot. Starcraft je o správné práci s jednotkama. Starcraft prostě vždy bude spočívat z velké části na efektivním APM, takže Starcraft neni pro tebe :D
      • smajdal
        Pořád je velký rozdíl mezi chováním jednotky s a bez velení...to neznamená, že pokud ho nebudu přímo navigovat tak se bude chovat jak idiot, nebo i když je navigovat budu (ale to je otázka herních mechanizmů). Dám ti pár příkladů, které mě štvou...tak scv v boji, člověk je tam má aby opravovali, ale co takhle jim nějak zatrhnout možnost, aby se pouštěli do boje jak trotli (zase je člověk musí nahánět zpět jak stupidní děcka) nebo když se jednotky nechávají střílet od nepřítele stojící na z patra kraji a neopětují palbu jen proto, že jsou v "mlze"...nedává smysl, vždyť je musí vidět. Pro mě není MP...ale smysluplnou kampaň bych si velice rád zahrál.
        • ved upravili path finding jednotiek a uz sa mi dlho nestalo ze sa daka jendotka zasekla na kopci lebo som im nenaklikal presnu cesticku tak co viac chces:D
        • vzyt SCV samy neutoci, dokud jim nedas prikaz, stoji tam a nechaji do sebe kosit.. aspon ve WoL to tak bylo.. a jednotka neutoci zpatky na cliff, protoze tam opravdu nevidi, to je herni mechanika, musis tam hodit comsat, nebo letadlo, nebo tam vylezt nejakou svoji jednotkou. ach jo, to byly opravdu hloupe priklady
          • smajdal
            ano nelíbí se mi tyto herní mechaniky...ale teď už fakt jak pro blbé...vše se to odvíjí od poblbané manipulace s jednotkami, která je primitivnější než ve starém AoE2 a opravdu mě sere, že místo toho, abych SCV chránil před nepřítelem, tak je musím chránit před jemi samotnými, protože mě (když nehraju MP) fakt NEBAVÍ je při svém blitzkriegu odklikávat nebo...stačí, když mám ve svý armádě 8 typů jednotek a musím úkolovat hlavně je...SC fanboys eat my ass, RTS jsou v současnosti z nedostatku konkurence zpátečnické a pokřivené...ne že by to někdo z vás viděl
            • smajdal
              njn progaming u čehokoliv jde mimo mě, ale co bylo to bylo, snad se to s Kerrigenovou zlepší
            • chci rict ze ta hra je precijen delana na progaming v MP, tudiz musi nechat aspon nejake moznosti skillu hrace, cim vic to zjednodusis a automatizujes, tim vic se smazava rozdil mezi zacatecnikem a profikem az z toho nakonec budes mit Command&Conquer, kde zacatecnik klidne uhaluzi i zkuseneho hrace
            • o moc jednodussi nez v HOTS uz to byt nemuze... zkus si nekdy zahrat prvni Starcraft a uvidis ten neskutecny pokrok a zjednoduseni v SC2, ja nedavno hral znova jednicku a reknu ti, ze jsem fakt valil oci jaky je to HC (kor kdyz si na to clovek odvykne)
            • V AoE2 pokud vím vesničané po zaúčotčení na ně utíkali ^^ (ikdyž si to přesně nevybavuji, možná jen nepřátelští, rpotože je PC stahoval). Ale s tím střílením naslepo je to dobrý nápad, jen by museli nějak naprogramovat dmg :)
  • Táákže dohráno.
    V Listopadu jsem si předobjednal collectorku a netrpělivě jsem odpočítaval každý den do toho dne, kdy to konečně vyjde a zahraju si. Pro jistotu jsem si v práci vzal den volna, koupil něco na posilnění a skočil na to. Jedním slovem ... Nádhera! Kampan pecka, možnosti, hezké zpracování hlavní postavy a její vylepšování, průběh misí, a konec. Nelituju v žádném případě utracených peněz a těším se na poslední díl! Přemýšlím i, že nakonec zkusím ten multiplayer, tak mě zas něco chytlo. Jinak lidem doporučím místo obtížnosti normal,která byla v Sc2 wol poměrně těžká, doporučím zde začínat na Hard. No nic, tak jdem na těžší obtížnost.
  • Shania
    Snad poprvé co jsme nějakou kampaň dohrál na jeden zátah, paráda.
  • Nekdo tu narazel na hloupou kampan v WoL. Ja budu oponovat. Konecne po xxx letech jsme se dockali strategie, kde neni missin objective - eliminate all enemies. Me dala kampan za hard pekne do tela a ted zkousim brutal. Kazda mise v jinym prostredi, jinak se hrala...ja byl unesenej. Navic je starcraft jak hrani s vojackama. Jestli chce nekdo neco vic, jsou tu treba strategie od battlefrontu, kde se neustale pri soubojich jednotek pocitaji kvanta statistik a kazda jednotka funguje samostatne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit