Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na HotS kampani mě chyběla mise ve stylu broodwar, aspoň jedna. Obří, s cílem zničit protivníka který je šíleně zakopaný. Přičemž na mapě je fůra expanzí a je potřeba i 3x nebo 4x expandovat. Přijde mě trochu úsměvné, když 99% misí se dá dohrát bez expandování (kolikrát tam expa ani není) a multiplayer je pak čistě a jenom o expandování, to se pak můžou snažit dělat tutoriálů kolik chtějí :-)
    • Tohle mě taky upřímně překvapilo, v celé kampani jediná mise, kde jsem měl trochu pocit velké bitvy byla ta poslední. Jinak jsem ale nejvíc spokojený, parádní pokračování, už se nemůžu dočkat až se vrhnu na multiplayer.

Btw. ještě mě dostal ten "bossfight" obšlehnutý přesně z diabla :D
  • Love it! Kupene vcera a nemozem sa od toho odtrhnut!!
    Necakal som, ze to prekona Wings of Liberty ale zatial to ma naslapnute hoooodne vysoko. Kampan hodna 10 rocneho cakania(teda zatial).
    A to na strategie nemam na prvom mieste..
  • Mám takovou otázku, já nejsem moc zvyklý na ten nový patch do Starcraftu 2 a vůbec nevím jak se dá zapnout singleplayer nevíte to někdo prosím?
    • Veskoslav
      Po přihlášení na úvodní obrazovku máš nabídku singlplayeru vpravo pod sekcí campaing. Tam máš jako WoL, tak v případě zakoupení i HoS:) Máš tam i Challange. To jsi potřeboval? Potom pod sekcí Matchmaking máš training, který Tě provede.
      • díky, ale mě to přijde horzně cizí vždyt se tam nedá navolit ani mapa
  • Tak jsem dohrál kampan ( na normal = je to spíš easy *3* ) ted se chystam na brutal obtížnost pak na multiplayer. Nemam co vytknout stalo mě to 800 kč a nelituju , prostě parada .
    PS: jinak S.Kerrigen je strašně sexy at už jako člověk nebo Queen of Blades *14*
  • Zatial predbezne hra nesklamala a HoS vyzera byt fakt vymazleny. Osobne som zvedavy skor ako sa uchytia nove jednotky v MP. Osobne mam pocit ze sa za kazdu rasu presadi tak 1 a ostatne sa budu pozivat skor vynimocne alebo cisto iba v 1v1.
  • ten odkaz ti nefunguje odkazuje mě na úvodní stránku youtube zkus to postnout ještě jednou dík
  • Já asi nikdy nepochopim, co všichni vidí na Starcraftu. Pro mě je ta hra nuda. *6*
    • Nečekal jsem nic, nebo tedy spíš reakce co jsou zde napsané. Já chápu, že někoho tahle hra baví a je takový fanoušek, že ho jakýkoli negativní komentář vyvede z rovnováhy. Já také nemám rád podobné negativní komentáře na mnou oblíbené hry a tak jsem si potřeboval také rýpnout a rozhodně jsem to nemyslel nějak zle. Tak se hezky bavte a ať vás hra těší. *3*
    • Paráda, už se těšim, kolik dostanu mínusů za vyjádření názoru.
      • Kozy
        Popravdě, co jsi čekal?
      • Janun
        Když nenapíšeš proč, tak tvůj komentář nemá vůbec žádnou hodnotu... Navíc, když mě nebaví rts obecně nebo rts se scifi tématikou, tak nebudu psát nic neříkající komentáře, ke hře která mě nezajímá že?
  • Chci se zeptat jak je na tom tato hra v porovnani s dota 2 ( vim rejpalci, reknou ze to je neco jineho ) ale jde mi spíš o zábavnost, dotu 2 je asi jedina hra kterou bych snad mohl hrat kazdy den i treba jen 1x za den
    • Dota 2 je niečo iné.
      A ano, ak si hraval strategie cez lan/multiplayer, tak je to super a oplati sa to - nic lepšie v sucasnosti nenajdes (rts).
      Ak budeš mať dostatok odhodlania, ako si mal, ked začinal s dotou, tak ta to možno bude baviť.

Ja som hraval sc 2 pravidelne. Ale u mna je Dota proste top v znovu hratelnosti (hots si nekupujem -> pretože Dota)... okrem toho je z môjho pohladu ťažší SC2 (nazval by som to -> po technickej stránke). Micro - makro - to sa proste musis naučiť v sc a nie každemu to ide. :)
      Dota je tiež ťažká hra, ale tam máš jednoho hrdinu a mozno nejake unity... v SC je to proste mašinéria. :))
    • Overwatch
      To je těžko porovnatelné, Dota 2 je jiný žánr, úplně jiný typ strategie. Pokud ti jde o "zábavnost", tak StarCraft zábavný je a v multiplayeru ho můžeš hrát až do zblbnutí. Dalším obřím faktorem zábavnosti je Arcade, kde ta Dota vlastně taky je...
      • Já nevim, dota 2 mě fakt baví, ale starcraft MP hrát prostě nemůžu (aspoň 1 vs 1). Připadalo mi, že jsem stále pod tlakem něco zjišťovat o soupeři, dále pořád něco stavět apod. z toho důvodu jsem se moc nebavil.
        • kostejnesmrtelny
          Jsem na tom podobně. Dotu miluju, ale MP Starcraftu je na mě prostě příliš hektickej. Čas od času to zkoušim, ale vždycky tak do deseti her dospěju ke stejnýmu závěru.
        • No princip hry spočívá v tom, že musíš ovládnout ekonomiku a armádu, na více místech najednou, což v dotě jaksi nemusíš, tak se ti nedivím. Je to spíš výzva.
        • SC2 je komplexna hra kde mas vsetko co len chces. Single ktory bude ohodnoteny 9 z 10 + multiplayer ladder + Arcade kde mas custom mapky ako aj napriklad SC2 Dotu. Proste za primerane peniaze v dnešnej dobe neuveritelne vela muziky. Co viac si priat ? Blizzard je spolu s Valve podla mna raj pre PC hráčov.
  • tak a teď honem všichni fanboyove sem začněte se plácat kolem ramen jaká je to boží pařba *1* *7*
    • kostejnesmrtelny
      Je to boží pařba. A nějakej ubožáček, co chodí trollit na games.cz, protože IRL si ho vůbec nikdo nevšímá na tom nemůže nic změnit *5* .
      • si mě teda setřel *1*
    • Ty by ses mohl zase plácat do hlavy *7*
    • když to dobrá hra je tak nevidím důvod proč ne *1* *7*
    • Ataker
      Realita je taková, že to boží pařba je *4* sám sis nasral do trenýrek
  • Takové pocity extáze, štěstí a mrazení v zádech jsem už dlouho nezažil u hry, jestli vůbec někdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit