Přejít na výpis diskuzí
Kapitán Price prokecl vývoj Call of Duty: Modern Warfare 4
30.10.2012 | Adam Homola
128 příspěvků
-
"Ne snad, že by se prodávala špatně nebo by to byly špatné hry" are you fuc*ing kidding me?
-
Rated PG for Patriotic Garbage.
-
OCH BOZE KTO BY TO PREDPOKLADAL, ZE ZAS BUDE DALSI DIL.. AACHHH
Och boze, kto by to byl predpokladal, ze zase nam vmetou to xichtu novej dil toho sameho v blede modrem... sem POHORŠEN ! -
-
dyt to nehraj nikdo ti to necpe...Ze sem pisou jen lidi co CoD nesnasi...TAK HO KU*VA NEHRAJTE.....Dejte si maria a mazejte do jineho tematu co Vas zajima...Ja si dalsi a dalsi a dlasi a dalsi CoD klido dam...BEST FUN...
-
-
Máš bod *3*
-
CoD tahne ke dnu nejen sebe, ale i cisty FPS zanr.
-
-
-
Nevím, v čem je problém. Nechápu tu neustálou kritiku. CoD je takový, jaký je už fakt dlouho a nikdo od něj nečeká nic víc než cosi jako skoro interaktivní film. Já proti CoD sérii nic nemám, protože přesně vím, co mě bude čekat v každém dílu. Přesně vím, co od každého dílu očekávat.
Naopak podle mě je největším zklamáním Battlefield 3. Tahle hra mě tak extrémně zklamala, že je to až obdivuhodné. A co je zajímavé, nezklamala jen mě ale i mnohé další dříve věrné hráče série Battlefield (vím z vlastní zkušenosti). Tohle není článek o BF3, takže to nebudu dále rozvádět. Ale už jen ten BF3 singleplayer byl mnohem horší než nejhorší singleplayer u CoD. *7*
CoD série má úspěch. Jedním z důvodů je i to, že každý kupující přesně ví, co kupuje a nemůže tak přijít větší zklamání. -
-
To o CoD platí a je naprosto v pořádku do té doby, než se začnou rozdávat v recenzích "devítky" za to, že je to prostě CoD, i když je to v podstatě ta samá hra, akorát má jiný příběh. To, co je vyčítáno jiným hrám, tak není vyčítáno CoD.
Já jsem si koupil MW2 po zkušenostech z MW1, který bylo fakt dobrý a já jsem čekal ještě něco lepšího. Bohužel jsem za 1099 Kč dostal ještě kratší hru než MW1 a multiplayer, který blikal jako pouť Kočky v Praze, ale v recenzích jsem zjistil, jaká to je super hra.
Takže nic proti CoD, ale pokud se tomu budou rozdávat "devítky" nebo "desítky", tak teorie o casual hře naprosto padá, a tak je třeba ji brát vážně a ne jako casual hru. -
-
tak to, že dostává v recenzích "devítky", není přece chyba hry...proto je číselní hodnocení naprostej nesmysl
-
-
To neříkám, ale v pořádku to není.
-
-
jo v tom souhlasím...ale úplně to samý se dá říct o FIFě, NHL, Total War, zkrátka většině sérií
-
-
Nedá. Já sice NHL a FIFA nehrál, ale třeba NHL nedostává tak vysoké známky a Total War poslední dobou už vůbec ne. A určitě s nimi není skloňováno slovo nejlepší či výborné atd.
-
-
-
-
-
Souhlas. Nechápu co maj lidi za problém. CoD je v podstatě žánr sám o sobě...jednoduchý a nenáročný FPS. Nikdo nikoho nenutí to kupovat, ani hrát. Jelikož mam na hraní jenom pár hodin týdně, tak si chci zahrát jenom něco na odreágování. A CoD je na to ideální. Na nějaký komklexní hry prostě nemam čas.
Já taky nepíšu pod každej článek např. o FIFě, jak je to každej rok furt ten samej paskvil, ve kterym jenom změněj sestavy a přepíšou číslo v názvu. Prostě to nehraju -
-
CoD tahne ke dnu nejen sebe, ale i cisty FPS zanr. (2)
-
-
Ke dnu to netáhne COD, ale debílci v kravatách, kteří se říkají manažeři a kteří dělají všechno proto, aby z her udělali zlatý důl a nic víc. Mnoho dnešních her zcela postrádá duši. *7*
-
No neřek bych, že táhne sebe ke dnu. A to, že se ho ostatní snažej napodobovat, taky neni problém CoD.
-
-
"Jiste, ze nejde ke dnu". Prece proto je kazdy dil lepsi a lepsi.
-
-
Tak CoD neni jediná hra na trhu. Já myslim, že dneska má každej na výběr co hrát.
-
Andy:: Jsou veci, na kterych se asi neshodnem. Casy, kdy udelali hru a ta se dala hrat nekolik let mi pripadaly mnohem lepsi, nez kazdy rok vydat novou temer identickou hru s nulovou trvanlivosti.
-
Proto se každej díl drží zaběhnutejch kolejí.
-
Tak to je těžce diskutabilní a dokonce si dovolím říci, že je to lež.
-
-
-
-
-
Taky to uplne nechapu CoD je proste casual hra pro bezne hrace,kteri u her nesedi 5h denne.Ve svem zanru je to spicka jak dokazalo mnoho jinych her ktere se chtely rovnat.Hral jsme naposledy MW 2 ,od te doby nic ale rozhodne neodsuzuji nikoho kdo to hraje kazdym rokem.Jsou to jejich penize a co si s nimi delaji mi muze byt totalne fuk
-
To znamená, že kupující už je připravenej na to, že to bude špatný... *1*
-
-
Virtuální pouťová střelnice... CoD je normální arkáda, však v í býval (je ?) arkádový mód kde se dá hrát na skóre. Pro mě tato série zatím skončila s MW2. Trojku si koupím až bude okolo 400Kč, Black Ops jsem nějak pominul.... Nejlepší byla MW 1 a CoD2. Budiž, masové publikum si tyto hry žádá... Tak je má mít. No Way.
-
-
No já teda nevím, ale po CoD2 byly všechny díly téměř totožné. Moc rozdílů jsem v nich neviděl. A CoD2 je už taková klasika... Tj. jako srovnávat Morrowind a Skyrim.
Mě bavily snad všechny díly, pokud jde o SP. MP mi vždycky už od dob CoD2 přišel tupý a nudný, takže jsem to nikdy moc nehrál (narozdíl od hraní MP v Battlefieldu 3, kde se dalo hrát fakt takticky, což v BF3 skoro nejde). -
-
Ono totožný..podlě mě je to fakt díl od dílu horší. MW1 pohoda, MW2 už teda horší, ale dalo se to hrát a MW3 už fakt vypadalo jak parodie sama na sebe jak to všade bóchalo a já nevím co eště.
-
-
Ještě v pohodě ve srovnání s idiockým BF3. *3* Podle mě nejhorší hra v dějinách. *7*
-
-
Nevím, nehrál sem. V čem je tak strašnej? Co sem hrával dvojku, bavila mě, změnila se trojka hodně?
-
-
Já v BF2 nahrál asi 2000+ hodin a to nepočítám modifikace. *4*
V BF3 je docela dobrý engine a pěkná grafika a určitě lepší hitboxy než v BF2. Všechno ostatní je ale horší.
Mapy jsou horší (nepočítám mapy z DLC pro BF3) - vedle toho nelze nastavit mapu výhradně pro pěchotu = vždy tam je nějaká technika (zatímco v BF2 bylo možné si jakoukoli mapu zahrát pouze jako pěchota). Zvuky jsou horší (přehnané zvukové efekty). Hudba v BF2 byla skvělá, v BF3 není žádná. Namluvení vojáků je v BF3 tragické, zatímco v BF2 bylo skvělé (viz arabské či čínské hlášky). Světelné efekty jsou v BF3 přehnané a nerealistické, což dost znesnadňuje hraní (v BF2 jednoduché a v tom byla ta krása). Odměny a hodnosti v BF3 tragédie. Hráč dostává hodnosti moc rychle a odměny jako stužky atd. příliš často a prakticky za nic (v BF2 znamenala stužka a hodnost něco víc). Horší taktické možnosti (nedobře funkční rozkazová růžice, žádný commander). Hnusná a nepraktická minimapa u BF3. Ještě jsem nezažil taktické hraní v BF3, zatímco v BF2 mnohokrát. Některé zbraně a classy špatně vyřešené (např. raketomety v pěchotě nesmyslně silné, příliš silné svítilny). Battlelog tu a tam padá a vypadá otřesně - ala facebook, který nesnáším. Hra celkově působí strašně přeplácaně.
To by bylo na celý článek ala Jak jsem se léta těšil, jak jsem si koupil a pak naštvaně zkoušel několik desítek hodin a pak velmi naštvaně odinstaloval tu sra*ku a zapověděl DICE a EA.
-
-
Hrál jsi hry od City Interactive?
-
-
-
-
-
Jedine co by me mohlo ve spojitosti se znackou MW4 zajimat je pripadna recenze od kata FPS pana Marneho.
-
kdo by to byl cekal ze? :)
no blby je ze se teda zase nedockame 2. svetove, nebo nedejboze nejakyho restartu a tim spojenyho oziveni serie - prodeje jim bohuzel ukazuji, ze masa chce jen to na co je zvykla a chce to cim dal vic.. smutny -
Shut up and take my money
-
-
velice kvalitní názor
-
-
Ano ano ...
-
-
-
Ať už jdou do pr*ele... Jedna hovadina za drouhou... zlaté RPG hry.. tyhle novodobé stílečky stojí za dvě věci. První, smazání a druhá vyhození... Slátaniny jak něco. U čeho jsem se naposledy celkem pobavil bylo MoH 2010 a BO a pak WaW, která se mi zalíbila, jelikož doposud hraji CoD1 a CoD2... jinak to všechno je na jedno brďo...
-
A neni to jedno.To,ze bude dalsi CoD a tentokrat MW stridacka muselo byt jasne kazdemu,kdo se o herni scenu alespon trochu zajima.
Je to smutny co se za posledni roky s CoD serii stalo a jeste smutnejsi,ze jim to miliony hracu porad basti.