Přejít na výpis diskuzí
Kapitán Price prokecl vývoj Call of Duty: Modern Warfare 4
30.10.2012 | Adam Homola
128 příspěvků
-
To bude zas hejtu. Ale já se v zásadě celkem těším, kvalitních vojenskejch stříleček z moderní doby zas tak moc není a MW série mezi všemi Homefronty, MoH a budgety od City Interactive i přes svoje chyby patří k tomu nejlepšímu.
-
-
už zase táraš ty cicinbrus *12*
-
Nejlepšímu? Si upadl na hlavu ne... =-D Komerční slátanina, která si hraje na obrovský patriotismus. Hnus na entou... =-D Nejlepší CoD bylo je a bude 1, UO a 2... *6*
-
-
Tak mi poraď nějakou lepší novější střílečku zasazenou do moderního konfliktu.:)
A jinak s tím patritismem v MW to taky není tak žhavý, jak mnozí rádi bez přemýšlení opakují... -
-
Až vyjde, tak ARMA 3.
-
-
proc by mel padat na hlavu ? Proste to porovnava s aktualnima hrama narozdil od her co jsou tematicky trosku jinde . Druhou svetovou jsi tady vytah ty ,ale zde je rec o modernim pojeti valky . A ac nejsem fanda CoD ani Medal of Honor tak s nim musim souhlasit . Ovsem je to tragedie ,kdyz CoD patri mezi to nejlepsi .
-
Ať už je to srajda nebo ne, tak na patriotismus si nehraje, to je výsada jiných her. Chvílema se do toho patriotismu i dobře trefuje, když se člověk na ten příběh trochu kouká (hlavní záporáci? Americkej patriotickej generál a Ruskej nacionalista)
-
-
Bohuzel v tomto pripade je i to "nejlepsi" v danem subzanru porad dost mizerna hra.
Tedy alespon poslednich par dilu a vzhledem k tomu,ze se v konceptu "nove CoD kazdy rok" nic nezmenilo,tak tezko ocekevat nejaky posun k lepsimu. -
No až na to slovo kvalitní vojenská střílečka:)
-
-
Mě by spíš zajímalo co dělají Respawn Entertainment.
-
-
Dělají sci-fi střílečku, kterou jim vydá EA.
-
Rokuji s pravniky a doufaji ze Activision nechaji v klidu zit aspon jejich vnoucata.
-
-
Ten spor už byl dávno vyřešen domluvou...
-
-
-
reakce pro Copa-k
nadávat začal ten nademnou, jen jsem se neovládl, sám jsem cod hrával, ale s příchodem mw2 mi bylo jasné, že není něco v pořádku a přestal jsem jim to baštit, obvykle už na tyto články nereauguji, protože to fakt nemá smysl, už končím -
-
Už s příchodem MW šlo vše do háje. Jsme stále věrný 1, Uo a 2. Nejlepší hry v sérii CoD... ostatní je blábol za blábolem. Z MW jsem odehrál 3 mise, z MW2 jsem si zahrál asi 4 a MW3 jsem vypnul už po tom útoku na NY, jak přepadneš ponorku a pak jedeš v člunu... Jedno klišé za druhým. Co se mi tedy z těch nových titulů líbí tak WaW, jelikož je to vrácení do 2WW a poté tedy BO.
-
-
Z koupi MW2 jsem se spalil a od te doby Kotick ode mne nevidel ani korunu a hodlam v tom pokracovat.
-
-
fer . Jen me proste mrzi ,ze pises ze lidi jsou hlupaci kdyz to kupujou a hrajou to . Myslim ,ze nikdo te nenuti a nikoho kdo na to nadava tu hru kupovat . Proste je doba konzumu a hold si clovek musi najit co je dobry a co ne . Ja posledni dil hral MW jednicku a ta byla na svou dobu docela fajn . Ale i tak jsem spis fanda her jako je Crysis 1,2 nebo Doom 3 z tech narocnejsich na bednu treba Bioschock nebo Half Life 2 . priste se mirni a uvidis ,ze zivot je docela fajn .-)
-
-
Dokud bude za "Call of Duty" nějaká číslovka, tak se řádné inovace nedočkáme. Opravdu doufám, že v IW, Treyarchu (nebo Neversoftu) už mají tým lidí, který pilně pracuje na enginu pro nové generace konzolí, protože dříve se to opravdu nikam nehne. S trochou štěstí bude nějaká pořádná inovace tak 1-2 roky po vydání nových konzolí. Čert je vem!
-
Kdyby měli všichni vývojáři s akcionářema koule a začli dělat tituly jako je Dishonored, XCom, Bioshock: Infinite a prostě složitější hry. Neříkám, že udělat CoD je lehké, dyť ta práce na těch animačkách, programování scriptů atd musí být šílená, protože to je jedna z mála věcí která je na CoD udělaná na jedničku, ale celkově kdyby dělali hry abysme je hráli my a ne hra hrála nás, tak by to bylo fajn. Když jsem hrál Black Mesu: Source, Dooma 3 BFG edici a hlavně posledně ten Dishonored, tak to jsou prostě pořádný pecky. Steam sem zapřáhnul k stahování Dark Messiah of MaM a taky pecka. Nepotřebuju nějakej obrovskej open world alá Skyrim, ale něco přesně jako Dishonored například. V tom jsem cítil že každá mapa je moje velká aréna a mohl jsem si hrát. CoD koupím opět ve slevě, s popcornem v ruce dohraju single, pak se párkrát vynervím u mulťáku kde bude dítě s akimbem dual a bude hotovo. Možná bych tenhle úzkej koridor dokázal akceptovat, kdyby to bylo drsný jako The Line, protože to byl pro mě černý kůň a náramně jsem se bavil.
-
Už teď se těším na ten šílenej nářez *14* *14* There Is A Soldier In All Of Us *5*
-
-
Vracejíc se se záchodu: ... " There Is A Soldier In Some Of Us"
-
-
To co bude dělat tenhle na 99% paskvil neni Infinity Ward. Původní Infinity, který dělali na tu dobu celkem slušný hry, se rozpadli někdy kolem MW2.
-
-
Zlatá pravda, snad už je oznámení od Respawnu za rohem :)
-
Ještě během vývoje MW2 - většina už byla hotová, ale stále to byla oficiálně produkční část.
-
Hned po mw2
-
-
Billy Murray dabér by měl být i "ten" herec, ni?
-
-
no každopádně onen slavný používá jméno Bill :)
-
-
Už je to tu zase. Mě to ani nepřekvapuje. Už asi vývojáři vědí že COD: BO2 bude propadák a už ohlásili další díl. Mě už to příjde tak ohrané, že to více ani být nemůže. Je to pouze mašinka na penízky. A nejhorší na tom je , že oni podle mě s tím ani neskončí, protože dokud z toho budou mít obrovské prachy tak nepřestanou. Podle mě těch dílů budu za chvilku rovnou 15. Proč by ne že jo ? Měli by jsi dát aspoň rok pokoj nebo by mohli udělat něco jiného než furt COD COD COD a zase COD. Spousta lidí by to myslím uvítala.
-
-
A uz je to zase, haterske decko pise o tom, ake bude CoD prepadak aj napriek tomu, ze kazdy diel lame predchadzajuce rekordy v predobjednavkach a predajnosti *1* *6* *6* *6*
-
-
Hele uklidni se. Neznám tě a upřímě si mi u pr*ele. Takže mi neříkej děcko laskavě, když si děcko sám. Chlapče mě je už přes 25 let. Bohužel pravda občas bolí a když se nějaký člověk ozve k COD tak ho hned všichni berou za HATERA, protože to jsou závisláci. Takže n*srat !!!
-
-
Ako sa paci ten skvost, co mas v avatare? Povedz *1*
Kolko mas rokov, ma nazaujima, je zjavne, ze aj ked mas 25, tak mentalne mas 12, opat je tu diskusia o CoD a je plna tupych haterov z inych hier :D Zaujimave. -
-
Jestli se skalní fanoušci této série prezentují takto, pak mě ta hra přestává zajímat. Ať budeš reagovat jakkoliv, tak můj věk z toho vynechej prosím. Ten si dokážu diagnostikovat i sám.
-
-
-
když je člověk hloupej a kupuje to
-
-
ano, lebo ak clovek kupi hru, je hlupy....k takemu jednoduchemu uvazovaniu si prisiel v pomocnej skole?
-
-
v případě cod ano, protože to je s.ačka nepředstavitelných rozměrů a nemělo by se to podporovat
-
-
To som rad, ako povedat Rytmus, taky, co na mna vzdy nadavaju, pise po mne po internete, hatuju ma, tak mi robia najlepsiu reklamu a zadarmo...
To iste robis ty s CoD, gratulujem *14* -
a myslis ,ze psanim do zdejsi diskuze neco zmenis a nebo sis jen prisel zanadavat ? CoD je stejne tak hodnotna hra jako vsechny co ted vychazej . Zapni nainstaluj a smaz a pristi rok prosim kup Xte pokracovani . To si nam tim chtel rict ?
-
-
asi tim chtel rict ,ze hloupej clovek kupuje a nevi o tom nic . Kazdopadne rikat o nekom ,ze je hlupak jen proto ,ze ma rad Call of Duty je samoosobe hloupe .
-
-
Ako ze o tom nic nevedia? CoD je vzdy o tom istom, velmi sa dobre vie, co v bude v buducom dieli, nakolko vzdy vseto prezradia a nic megalomanske nikdy neslubuju ako ine firmy, ktore naslubuly doslova modre z neba a vo vysledku je to jeden velky bugov plny fail, ktory sa prve mesiace neda ani hrat, ci singlac alebo multak.
-
-
-
-
-
-
naše společnost je děsně nechutnej konzum, když se tyhle srágory stávají nejúspěšnějšíma hrama...
-
-
A co je proboha na konzumu špatného???
-
...dokud ale neskonala moudrost a hlubokomyslnost preziva v tobe podobnych jedincich, mozna to lidstvo jeste malinkatou nadeji ma.
-
Yep.
-
Problem je v tom, ze spolocnosti miesto toho, aby prisli s niecim revolucnym, len kopiruju uspesny koncept...Samsung len kopiruje Apple, EA zasa kopiruje len CoD a zufalo chce tiez cast kolaca penazi..resp. to robi pomaly kazdy vyrobca fps...Nehan CoD a Activision, nie oni su ti zli, ale druhi, ktori miesto ponuktnutia alternativy len kopiruju a zahlcuju trh este vacsinu srackami len aby zarobili, vid novy MoH ci BF3 *5* *5* *5*
-
-
Tohle je doslova nejdebilnějších pět řádků, které jsem v životě četl.
-
-
No, strašný neštěstí... *7*
-