Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • B.o.b
    Mě by spíš zajímalo co dělají Respawn Entertainment.
    • Overwatch
      Dělají sci-fi střílečku, kterou jim vydá EA.
    • Rokuji s pravniky a doufaji ze Activision nechaji v klidu zit aspon jejich vnoucata.
      • Ten spor už byl dávno vyřešen domluvou...
  • Shut up and take my money
    • velice kvalitní názor
      • Ano ano ...
  • Z povahy věci se dá prokecnout jenom tajemnství. To že se na dalším dílu dojný krávy s názvem Call of Duty pracuje přece nemůže vůbec nikoho překvapit. Je to asi takový tajemství jako že zejtra vyjde slunce.
  • TO je prekvapive hlavne ze mw3 mal uzavret mw. Trosku som aj dufal ze spravia daco ine mozno konecne na novom engine a v inej dobe co uz.
    • Spiker01
      taky jsem čekal, něco nového, ale možná je to fake
  • Ronox
    Kdyby měli všichni vývojáři s akcionářema koule a začli dělat tituly jako je Dishonored, XCom, Bioshock: Infinite a prostě složitější hry. Neříkám, že udělat CoD je lehké, dyť ta práce na těch animačkách, programování scriptů atd musí být šílená, protože to je jedna z mála věcí která je na CoD udělaná na jedničku, ale celkově kdyby dělali hry abysme je hráli my a ne hra hrála nás, tak by to bylo fajn. Když jsem hrál Black Mesu: Source, Dooma 3 BFG edici a hlavně posledně ten Dishonored, tak to jsou prostě pořádný pecky. Steam sem zapřáhnul k stahování Dark Messiah of MaM a taky pecka. Nepotřebuju nějakej obrovskej open world alá Skyrim, ale něco přesně jako Dishonored například. V tom jsem cítil že každá mapa je moje velká aréna a mohl jsem si hrát. CoD koupím opět ve slevě, s popcornem v ruce dohraju single, pak se párkrát vynervím u mulťáku kde bude dítě s akimbem dual a bude hotovo. Možná bych tenhle úzkej koridor dokázal akceptovat, kdyby to bylo drsný jako The Line, protože to byl pro mě černý kůň a náramně jsem se bavil.
  • genki.sudo
    Tak to tak čítam....
    Call of Duty 4 - Modern Warfare...
    ... Čože ?
    Call of Duty 4 - Modern Warfare...
    ... Čože ?
    Tak ešte raz..
    Call of Duty - Modern Warfare 4...
    Aháááááááááááá...
  • Překvapení roku, oh wait...
  • USER47
    To bude zas hejtu. Ale já se v zásadě celkem těším, kvalitních vojenskejch stříleček z moderní doby zas tak moc není a MW série mezi všemi Homefronty, MoH a budgety od City Interactive i přes svoje chyby patří k tomu nejlepšímu.
    • Mato1987
      už zase táraš ty cicinbrus *12*
    • Nejlepšímu? Si upadl na hlavu ne... =-D Komerční slátanina, která si hraje na obrovský patriotismus. Hnus na entou... =-D Nejlepší CoD bylo je a bude 1, UO a 2... *6*
      • USER47
        Tak mi poraď nějakou lepší novější střílečku zasazenou do moderního konfliktu.:)

A jinak s tím patritismem v MW to taky není tak žhavý, jak mnozí rádi bez přemýšlení opakují...
      • proc by mel padat na hlavu ? Proste to porovnava s aktualnima hrama narozdil od her co jsou tematicky trosku jinde . Druhou svetovou jsi tady vytah ty ,ale zde je rec o modernim pojeti valky . A ac nejsem fanda CoD ani Medal of Honor tak s nim musim souhlasit . Ovsem je to tragedie ,kdyz CoD patri mezi to nejlepsi .
      • Ať už je to srajda nebo ne, tak na patriotismus si nehraje, to je výsada jiných her. Chvílema se do toho patriotismu i dobře trefuje, když se člověk na ten příběh trochu kouká (hlavní záporáci? Americkej patriotickej generál a Ruskej nacionalista)
    • Bohuzel v tomto pripade je i to "nejlepsi" v danem subzanru porad dost mizerna hra.
      Tedy alespon poslednich par dilu a vzhledem k tomu,ze se v konceptu "nove CoD kazdy rok" nic nezmenilo,tak tezko ocekevat nejaky posun k lepsimu.
    • Veskoslav
      No až na to slovo kvalitní vojenská střílečka:)
  • Spiker01
    hm další mašina na peníze
  • vlastik.plaminek
    Rated PG for Patriotic Garbage.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit