Přejít na výpis diskuzí
Kapitán Price prokecl vývoj Call of Duty: Modern Warfare 4
30.10.2012 | Adam Homola
128 příspěvků
-
Jé *8* už se nemůžu dočkat *14* *14* *14*
-
-
Nepovedenej trolling, buzno.
-
-
Hmm, doufám že ses při čtení toho komentáře udělal...
-
-
-
Možná se stane zázrak a MW4 nebude Infinity ward.
-
Super, uz sa tesim, stale ma vsak udivuje, ako moze Activision vydavat taketo vysoko kvalitne tituly akymi seria CoD nepochybne je, rok co rok...V skutku uchvatne, nie kazdy to dokaze, staci sa pozriet na tie sr4cky od EA *6*
-
-
Tak teď si nejsem jistej jestli jsi tohle myslel jako ironii nebo jsi opravdu tak slepej...
-
-
Myslím, že to myslel vážně, což je ještě smutnější.
-
-
Predaje hovoria same za seba, ale ja viem, vzdy treba hatovat nieco, co je ususne, co by inak nuly robili, wid Apple, Windows, CoD...
Smutny je skor novy Mo *5* *6* -
-
nemyslel som si, že ešte existuje niekto kto si myslí, že veľké predaje znamenajú dobrú hru
-
-
Pozerám, ale vôbec nevidím, že by som v mojom príspevku spomenul nejakú konkrétnu hru. Ja len tvrdím, že si hlúpy, keď si myslíš, že vysoká predajnosť = kvalita. Netýka sa to len hier :)
-
Fuha, takze hra je zla ale napriek tomu ma vysoke predaje a je aj najhranejsou fps na planete? A CoD ma aj dobre recenzie...
Ale ja viem, ti jediny nas pravdu, napriek tomu, ze ju hrava miliony ludi, je to najhranejsia a najpredavanejsia fps na svete, je zla, lebo to tvrdis ty *5*
-
-
-
-
-
maj na každej díl 500 lidí a střídaj se dvě studia (IW se skoro rozpadlo, takže vypomáhaj další) jedno studio udělá codko za dva roky...
-
-
"Ne snad, že by se prodávala špatně nebo by to byly špatné hry" are you fuc*ing kidding me?
-
Už je to tu zase. Mě to ani nepřekvapuje. Už asi vývojáři vědí že COD: BO2 bude propadák a už ohlásili další díl. Mě už to příjde tak ohrané, že to více ani být nemůže. Je to pouze mašinka na penízky. A nejhorší na tom je , že oni podle mě s tím ani neskončí, protože dokud z toho budou mít obrovské prachy tak nepřestanou. Podle mě těch dílů budu za chvilku rovnou 15. Proč by ne že jo ? Měli by jsi dát aspoň rok pokoj nebo by mohli udělat něco jiného než furt COD COD COD a zase COD. Spousta lidí by to myslím uvítala.
-
-
A uz je to zase, haterske decko pise o tom, ake bude CoD prepadak aj napriek tomu, ze kazdy diel lame predchadzajuce rekordy v predobjednavkach a predajnosti *1* *6* *6* *6*
-
-
Hele uklidni se. Neznám tě a upřímě si mi u pr*ele. Takže mi neříkej děcko laskavě, když si děcko sám. Chlapče mě je už přes 25 let. Bohužel pravda občas bolí a když se nějaký člověk ozve k COD tak ho hned všichni berou za HATERA, protože to jsou závisláci. Takže n*srat !!!
-
-
Ako sa paci ten skvost, co mas v avatare? Povedz *1*
Kolko mas rokov, ma nazaujima, je zjavne, ze aj ked mas 25, tak mentalne mas 12, opat je tu diskusia o CoD a je plna tupych haterov z inych hier :D Zaujimave. -
-
Jestli se skalní fanoušci této série prezentují takto, pak mě ta hra přestává zajímat. Ať budeš reagovat jakkoliv, tak můj věk z toho vynechej prosím. Ten si dokážu diagnostikovat i sám.
-
-
-
když je člověk hloupej a kupuje to
-
-
ano, lebo ak clovek kupi hru, je hlupy....k takemu jednoduchemu uvazovaniu si prisiel v pomocnej skole?
-
-
v případě cod ano, protože to je s.ačka nepředstavitelných rozměrů a nemělo by se to podporovat
-
-
To som rad, ako povedat Rytmus, taky, co na mna vzdy nadavaju, pise po mne po internete, hatuju ma, tak mi robia najlepsiu reklamu a zadarmo...
To iste robis ty s CoD, gratulujem *14* -
a myslis ,ze psanim do zdejsi diskuze neco zmenis a nebo sis jen prisel zanadavat ? CoD je stejne tak hodnotna hra jako vsechny co ted vychazej . Zapni nainstaluj a smaz a pristi rok prosim kup Xte pokracovani . To si nam tim chtel rict ?
-
-
asi tim chtel rict ,ze hloupej clovek kupuje a nevi o tom nic . Kazdopadne rikat o nekom ,ze je hlupak jen proto ,ze ma rad Call of Duty je samoosobe hloupe .
-
-
Ako ze o tom nic nevedia? CoD je vzdy o tom istom, velmi sa dobre vie, co v bude v buducom dieli, nakolko vzdy vseto prezradia a nic megalomanske nikdy neslubuju ako ine firmy, ktore naslubuly doslova modre z neba a vo vysledku je to jeden velky bugov plny fail, ktory sa prve mesiace neda ani hrat, ci singlac alebo multak.
-
-
-
-
-
-
Billy Murray dabér by měl být i "ten" herec, ni?
-
-
no každopádně onen slavný používá jméno Bill :)
-
-
Už teď se těším na ten šílenej nářez *14* *14* There Is A Soldier In All Of Us *5*
-
-
Vracejíc se se záchodu: ... " There Is A Soldier In Some Of Us"
-
-
reakce pro Copa-k
nadávat začal ten nademnou, jen jsem se neovládl, sám jsem cod hrával, ale s příchodem mw2 mi bylo jasné, že není něco v pořádku a přestal jsem jim to baštit, obvykle už na tyto články nereauguji, protože to fakt nemá smysl, už končím -
-
Už s příchodem MW šlo vše do háje. Jsme stále věrný 1, Uo a 2. Nejlepší hry v sérii CoD... ostatní je blábol za blábolem. Z MW jsem odehrál 3 mise, z MW2 jsem si zahrál asi 4 a MW3 jsem vypnul už po tom útoku na NY, jak přepadneš ponorku a pak jedeš v člunu... Jedno klišé za druhým. Co se mi tedy z těch nových titulů líbí tak WaW, jelikož je to vrácení do 2WW a poté tedy BO.
-
-
Z koupi MW2 jsem se spalil a od te doby Kotick ode mne nevidel ani korunu a hodlam v tom pokracovat.
-
-
fer . Jen me proste mrzi ,ze pises ze lidi jsou hlupaci kdyz to kupujou a hrajou to . Myslim ,ze nikdo te nenuti a nikoho kdo na to nadava tu hru kupovat . Proste je doba konzumu a hold si clovek musi najit co je dobry a co ne . Ja posledni dil hral MW jednicku a ta byla na svou dobu docela fajn . Ale i tak jsem spis fanda her jako je Crysis 1,2 nebo Doom 3 z tech narocnejsich na bednu treba Bioschock nebo Half Life 2 . priste se mirni a uvidis ,ze zivot je docela fajn .-)
-
-
proč by dělali novej engine když se pak neprodává? EA s Crysis by mohli vyprávět...bohužel....
-
tak oni budou zdimat i tu mrtvolu, activision je opravdu banda blbcu a blaznu