Přejít na výpis diskuzí
Kapitoly z historie světa Warcraft - Cataclysm
26.11.2011 | Redakce Games.cz
115 příspěvků
-
Redakce Tiscali : Proč pořád zmiňujete novinky, co se přidalo na wowfan stránce? Pokud někoho zajímá Wowko, tak tam má bookmark a nemusíte to pořád s r á t zde na hlavní stránku games.tiscali.cz.
-
-
wow ma nezaujima, bookmark nemam ani nemienim mat na wow fan stranku, ale rad si sem tma daco precitam, a ked ne zignorujem a ideman dalsi clanok.
-
Tě to nezajima tak to nečti...
Viděls že by lidi co WoW zajima lezli na stranky třeba BF3 a tam spamovali kraviny že je to nezajima? Tohle dělaji jen idioti. Takhle stranka je o hrách a co jsem naposledy koukal, WoW hra je.
-
-
WOW anebo UAU? *5*
-
To je mi překvapení že navštěvníci games.tiscali se změnily na odporce WoS , moment počkat děcka přijdou až k večeru z venku , tak to ty + chápu zachvíly se to změní na očistec této nejlepší a nejnadupanější hry na světě , kterou kdo nehraje není borec a smrdí mu poklopec ... no seriously wow is fail .. *14* *1*
-
-
seriously, you are a fail (broken condom)
-
no nevim sem ve woku uz 2 roky v guldě kde z 200 lidí je nejmladšímu 19 a to sem já, jinak je věkovej pruměr 20-30, a lidi jsou dospělí od 18ti ne ? tak kde jsou ti děcka co to hrajou ?
-
je vidět, že už z venku dorazily...
-
-
malo veci ma upimne rozosmeje, ale toto vyslo :)
-
nebreč já vím že mám pravdu *3*
-
-
hmmm ... koľko máš rokov? podľa toho komentu - nebreč já vím že mám pravdu, usudzujem že tak 10 ... bež von a hraj sa s kamarátmi, hry nechaj hrami, keď sa do nich nevyznáš :)
-
-
-
-
jinak jak se vam v re-playi vysmivaj .-D
v http://www.youtube.com/watch?v=TlQoZvsJJbg&feature=relmfu -
-
Další Jindrův pokus o to, aby dostal spoustu mínusek. *1*
-
kde přesně ?
-
-
Nechápu k čemu tyhle články.Fanoušci co to hrají znají a nás ostatních to nezajímá *10*
-
-
Hru nehraju, ale o lore si vždycky rád přečtu. Už jenom proto, abych byl v obraze, kdyby se náhodou někdy v budoucnosti objevil Warcraft 4 a byla tam dějová návaznost na WoW.
-
ono to ma nejaky zvuk, ktory nejde vypnut? v skutocnosti ti vadi len to, ze nemas nic co by ta tak bavilo a malo podobnu hracsku zakladnu.. si z toho frustrovany a mozno v depresii
-
-
Pane Bože pomeranči vykašli se na to. Ne teď vážně ono mě vadí že se píše o každém hov... a žádná nová informace co by stála za řeč. Ono už to má charakter reklamy co vyskakuje z každé stránky a to nas...re. Depku z toho fakt nemám jenom mě vadí ten reklamní charakter ( četnost článku na jednu hru )
-
-
Ty jsi za nás ostatní mluvčí?
-
-
No zřejmě si to nepochopil. Nás ostatní co nehrají tuhle hru už prostě unavuje pořád dokola poslouchat o WOWku ( o každém prdu co postavička orca vypustí ze zadnice ) a když to hraješ proč to komentuješ když to nebylo určené tobě?
-
-
To že nehrajeme hru ještě neznamená, že neradi čteme o jejím universu příběhu atd. Já jsem za tenhle článek rád.
-
Opět píšeš za nás za všechny? To už je nějaká choroba, ne? A ne, musím tě zklamat, WoWko nehraju. *1*
-
-
-
-
tak jako je tu vic clanku nez jen wow co je na tom ze tu daji i k ostatnim clankum clanek o wowku nic :-)
-
Hráči, kteří jsou tak hloupý že jsou schopní za tuhle "hru" a jím podobné dávat měsíčně peníze jsou naprosto neskutečný. Docela by mě zajímalo jak takové trosky, které nemají žádný sexuální život a denně onanují nad plakáty Aerosmith aby uspokojily ty své pomalu hnijící ptáky žijí normální život.
Jejich denní cyklus pravděpodobně vypadá takto: Ráno vstanou zapnou tu srágoru, po pár hodinách zjistí že mají hlad, tak zavolají mámě do práce aby hned přijela domů, protože mají hlad. Než přijede tak se v klidu vyhoní. Po tom co jim celá zadýchaná donese jídlo a odejde zpátky do práce začnou tyhle existence opět hrát. Po dalších dvou hodinách zjistí že potřebují na záchod, tak vezmou igelotý pytlík a tam vloží potřebu. Pytlík hodí do optatkového koše a hrají dál. Po dalších dvou hodinách co se jejich máma vrátí z práce aby jim přichystala večeři, zjistí že nemají hotové úkoly, ale nakonec zjistí že vlastně mají všechno co potřebují a tak hrají dál a jsou blbý a blbější. -
-
Docela by me zajimalo jaky zivot ma troska co se musi navazet do ostatnich. *5*
-
-
Z pravidla víc než polovina doby strávená místo hraní pobytem na fórech.
-
-
hmmm,tak ty se bez vzpomatovat vubec neni nic na liddech co hraji wowko,ty tady nadavas
na wowko a beztak hrajes nejakou jinaci hru a tady popsalas svuj pribeh jak to u tebe chodi -
pise sa to: o"d"padkového
-
Hezkej zivotopis jsi nam tu napsal *1*
Nekteri hraci wowka to maji ale jinak. Rano vstanou, jdou do prace nebo do skoly. Po na navratu ze skoly/prace si zajdou treba s pritelkyni do kina nebo s kamosema zahrat fotbalek. A vecer si misto cumeni ne TV sednou na 1-2 hodiny k wowku. -
-
1-2h k wowku? Tak to neni typicky hrac wow, ale nejaky casual co se rok snazi svou JEDNU postavu dostat na max. level ty 2h denne to je tak akorat na to za rok mit dohranou hlavni Q linii, ale on mluvil o hracich co tu hru opravdu hraji! Tedy chodi raidy a tak 1-2h denne to leda tak kraftej suroviny nez se sezene cela grupa do raidu teprv pak hra zacina...
-
-
Nevim jestli je to typickej hrac, z tech cca 10 milionu lidi znam osobne jen nepatrnej zlomek ;)
Nicmene z myho okoli je takovych lidi co hraji 1-2 hodiny denne zhruba 10-15. Rychlost levelovani postav je subjektivni, nekomu se zda, ze trva dlouho, nekomu to tak neprijde. Diky ruznym bonusum (at uz guildovnim nebo z predmetu) to jde celkem solidne.
Samozrejme, ze existuji extremni pripady hracu, kteri tomu venuji vic casu nez by bylo zdravo a jejich zivot se toci jen okolo wow.
Ale da se hrat i pohodove, klidne jen ty 1-2 hod denne.
Pozn. "opravdu hraji" - myslim, ze je kazdyho vec jak nalozi se svym hernim casem, nekoho bavi pvp, nekoho raidy, nekoho bavi jen delat questy. Nekoho bavi treba jen hrani na RP servrech a honeni se za equipem je vubec nezajima. Byl bych proto opatrnej se soudama co znamena jak ty rikas "skutecne tuto hru hrat"
-
-
...a pak se zdeeneek z toho snu pojednávajícím o hezkém barvitém dni probudil, jelikož právě spadl ze svého PC křesla, na kterém se mu před chvílí podařilo usnout po náročné 12-hodinové pařbě WOW. *5*
-
-
Ti co nadávají nebo si dělájí srandu z ostatních, kteří hrajou WoW nebo jiné MMO, májí úplně jiné životy.
Sedí od rána do večera na prdeli u PC, hrají Battlefieldy, CoDy nebo single hry, popřípadě trollují od rána do večera na fórech a říkají si jak jsou JINÍ oproti hráčům MMO.
Jo jsou jiní. -
-
hej *1*
-
-
-
-
Styď se! Takhle trápit maminku *8*
-
-
wowko jsem hral 5 let ale pekne to cely zku...... parte star wars old republic *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* uz se tesim jediove budete umírat
-
-
hral si uz swtor? ja ano a je to to iste co wowko... prajem vela zabavy v tom shite
-
-
no ja stale dufam, ze to bude "lepsie" ako wow, ale to hlavne z dovodu, ze nebude :)
-
-
-
Cca pred tydnem jsem zapocal dlouhou pauzu od WoW. Vsechny tridy na top lvl. Grindovat ZA a ZG je nuda (díky noobum, co do nebyli za ty mesice co je 4,1 live schopni naucit se taktiku). A novy obsah, který by měl přinést 4,3 patch mě neláká skoro vůbec. Natož pak pandy. Vanila byla hnus ovšem tohle je taky docela hnus. Takže asi tak. A ne, není to offtopic, jenom se nad tím je třeba zamyslet. Mahalo
-
-
V podstatě to offtopic je, protože se to netýká tématu novinky.
-
who cares ?
-
-
You obviously. Which is soooooooo sweet. *3* Miluju kiddo rage.
-
-
-
Souhlasím, až na nějáké vyjímky, byl jsem hráčem WOW a jsem rád, že jsem se toho zbavil. Celý můj rok byl jen o tom jít do práce a po práci WOW, každý týden toto bylo mojí náplní. Spal jsem max. tak 4-5 hodin denně. Jediné co mě vyléčilo byla moje týdenní nepřítomnost na serveru a strach znapojení o co vše jsem přišel. Samozřejmě také moje přítelkyně. A kdo tvrdí, že vydrží hrát 1-2 hodiny denně, mno*1* . Zvláště na placeném serveru. *1* *1* *1*
-
-
Neco na tom bude. Zazivam ted podnou situace. Prestal jsem a je mi fajn. Kdo to nezazil tak to nepochopi. Zvlast lidi co jsou zavisli, ty tady budou tvrdit jaky je to nesmysl.
-
Byl jsem zavislak,tak musi byt zavislaci vsichni? Hmm..
-
-
Ani na cigaretách ani na alkoholu ani na ničem jinym nebudeš závislej hned. je to postupnej prosec a tyhle kluci co si to prošli chtěj možná jenom upozornit na zvýšený nebezpečí závislosti u týhle hry.
-
-
Je to nesmysl. Kdyz zcela pominu jeho posledni vetu plnou smajliku,tak kazda MMO hra je ''nebezpecna'' co se tyce potencionalni zavislosti. WoW hraje nejvice lidi,tak je to tam nejvice videt. Nic vic. A je zcela logcke ze ti nejvetsi zavislaci travici u hry 10 hodin denne jsou nejvice videt. A to jak ve hre,tak i na forech. To ale nemeni nic na faktu ze ( tipuji) tak polovina hracu MMORPG her jsou lide hrajici hodinku dve denne.
Zadnou zavislost zadne varovani nevyleci ani nikoho neodradi od vyzkouseni. A na druhou stranu zadna MMORPG neni past pro normani zdrave dospele lidi(deti podle me nemaji u placenych MMO her co delat). Rozhodne ne vetsi nez ostatni ''rozkose'' tohodle sveta.
-
-
-
Každý blázen si myslí, že je normální.
A uplně nejlepší je, když začnou usuzovat, že ostatní jsou taky takoví cvoci...
-