Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsem betu do té doby, než jsem začal vyhrávat. Jakmile jsem měl slušnější karty a dařila se mi taktika pro šamana a priesta, tak mě to okamžitě přestalo bavit. Hra je pak hodně stereotypní. Ono ty taktiky pro jednotlivý classy nejsou zase nic moc složitýho. Pak u toho může člověka udržet jen neustálý ladění balíčku.
  • Ja nevim, jak je to ted, ale je mel legend balik se 4 rare a jednou legend...jinak same obyc :)
  • Zayl
    Místo planého kecání jak je to jednoduché nalinkuj svůj twitch a řekni kdy budeš hrát, ať se můžu podívat jak na to.
  • Ale vubec ne, proto jsem napsal, ze jsem byl v topce ( chtel jsem, aby bylo jasny, ze me hra fakt bavila )...Spis mne slo o to, ze si reknes, ze si das pauzu, ze pockas na nerf jedne class ( counter proste nebyl ) a misto toho jsem schytal nerf tretiny baliku. Respektuju, ze to byla beta, i kdyz penize si vybirat dovolili i tak...
  • a stejne tak bych ocekaval, ze v testovacich hrach to bude hazet lidi s podobnymi balicky a nebudu muset dve hodiny v kuse delat testovaciho kralika lidem s x legendary apod. kdyz sam zrovna zacinam. Verim, ze tim hodne novacku odradi.
  • nekdy je lepsi se spolehat na tym, nez na nahodu v losu karet. Jak se to blbe namicha, tak muzes mit mozek lepsi, nez 10 top sachistu sveta dohromady a stejne nic nevymyslis. Osobne treba nechapu, proc je i arena tak krute nahodna. Z poslednich 10 aren jsem nemel ani jednou na vyber z epic a legerndary karet. A kdyz navic u nejakeho hrdiny nedostanes na vyber jeho top karty a musis vybirat ze samych nepotrebnych, tak taky neudelas 12 vyher a mohl by ses stavet na hlavu jak bys chtel.
  • To mi chcete rict, ze spoustu chyb pobili omezenim alt tabu? ....
  • Tony tak trochu nepochopil, o čem je řeč. *4*
  • já se připravovat k boji tak si radši nabiju zbraň než telefon...ale když myslíš
  • Do hry se nemusí dát ani koruna aby si byl v top ranku :D Já sem u hry vydržel už od začátku díky tomu že sem si neudělal jeden balík a hrál sem a hrál sem to je pak stereotip,musíte taky trochu experimentovat,vytvářet různé druhy a nezůstat jen u jednoho,navíc když si tady někdo stěžuje že tenhle a tenhle hero nejde porazit tak to přece není důvod nehrát,naopak by s měl svůj balíček poupravit nebo vytvořit uplně jiný s jiným zaměřením(aggro,control,late) :) navíc počet karet který tam je hned tak nevycraftíš takže pořád sou tam možnosti jak taktizovat.Hlavně je to jedna z her kde se nemusím spoléhat na tým(cs,lol,dota) ale chyby co dělám jsou moje chyby a nemůžu řvát na spoluhráče :)
  • Dobrej kšeft.
  • A sova za dvě z něj udělá drahou 2/2. Problém s Cleefem je ten, že papírově vypadá celkem OK, ale v praxi prostě hrozně rychle chcípá.

Nehledě na to, že tele typu 12/12 se ti z něj podaří udělat možná tak jednou za dvacet her a ještě při tom spálíš spoustu karet. A pak dostane Polymorphem nebo Hexem rovnou do čumáku. Nebo ho něco silencne a můžeš se jít klouzat.
  • Boostnout? Cleefa lze díky kartám nulové hodnoty (například kombinace Defias, Shadowstep, Defias, Shadowstep, Defias za "celé" dvě many z něj udělá 12/12 a to neřeším backstab či jiné levné karty) strašně rychle nakopnout na nesmyslné hodnoty.
  • ja si davam jenom questy a pak arenky a sem spokojeny. Casem nasbiras dusty i balicky a pak si muzes neco peknyho poskladat. Ona je to taky oddechovka nema se to hrat porad imo:)
  • ale ted uz to bude jiste vybalancovanejsi
  • skoda no ze je ta hra tak stereotipni hral sem to tyden v uzavrene bete ale po tydnu to byla uz nuda navic to hral furt jenom mage a priest a nedali se sundat z nicim jinem nez zase s priestem a magem...
  • Nepomohlo.Zase jsem prohrál. *1*
  • "Charge značí že je karta ihned po vyložení nabitá a můžete s ní okamžitě útočit." Svatá pravda. I slavní vojevůdci věděli, že do bitvy se zásadně chodí s nabitým telefonem a svým vojákům to před každou ztečí hlasitě připomínali...
  • Myslím, že herní varianty by nic nerozhodily, pouze by přidaly možnosti hrát, hrát o něco... Jsem celkem velký hráč sportovních her, které se tomuto hodně podobají, a variant je skutečně spousta. Teď jde buď 1v1 nebo arena, to není moc a co vím, tak lidé kolem mě už nehrají, protože postrádají motivaci. Těšili se na konec bety, ve které se vyladí mechanismy a přibudou módy nebo něco, co ve hře dělat. A ono nic, není motivace se vrátit. Mě ještě trochu baví arena, ale ranked už prakticky vůbec. A stále více mi přijde, že to spadá k pouhému grindu zlaťáků/dustu, než o nějakém požitku ze samotné hry. Bavím se o normálních lidech, kteří nehrají nonstop a nemají posbíranou polovinu legendárek.
  • trump (twitch.tv/trumpsc) to jel stejně a s jeho free mage deckem se dostal do legendary ranku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit