Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vřele děkuji.
  • Jo, byl problém ho sundat. Proto je to taky legendárka a stojí 1600 dustu. *4* IMHO ho nebylo nutné nerfovat. Kdyby automaticky chytal, tak neřeknu.

S VanCleefem souhlasím.
  • na to jsem čekal, protože ho nehraji a měl jsem ho zlatýho,tak jsem ho hned proměnil na dust
  • pravda, že statistiky a achievmenty, popřípadě replay mi taky chybí a divil jsem se od začátku, že to tam není. ale bohužel, snad to přibude. zatím něco z toho jde nahradit externě. ale ty herní varianty už něco rozhodit můžou, navíc samy nemusí dobře fungovat podle jejich představ. plus třeba zrovna s nimi nějak nepočítají. s tím, co se chystají do hry dále vložit, jsou docela otevření. je třeba si prostě uvědomit, že to byla beta a oficiální vydání není nový datadisk, ale prostě vypulírovaná verze bety - vybalancované classy a karty, odstranění bugů atd. navíc prostě lidi jsou v tomto strašně nevděční. chcou všecko hned. je třeba trochu rozvrstvit přidávání nového contentu. ale taky doufám, že tam tebou zmíněné věci dodají
  • Ethy
    Však to bylo potřeba, byl v každým decku a na turn 2 ho pak něčím ryche sundat byl občas dost nadlidskej úkol :). To samý tinkmaster. Ve finále byly tyhle 2 nerfy dost prospěšný :), spíš by mohli konečně trošku boostnout VanCleefa :/
  • Jak můžou vaše osobní statistiky (procentuální úspěšnost jednotlivých hrdinů, výhry/prohry, nejčastěji hrané příšery/kouzla atp) a achievemnty (xyz výher za jednotlivé hrdiny, tolik a tolik vyvolaných příšer, vítězství s jedním HP a pod) rozhodit systém? Jak může dejme tomu turnaj pouze pro levely 10-20 nebo pouze pro mágy rozhodit systém? Neblázněte :)) Něco podobného tam opravdu chybí a s tím, jaké achivy, statistiky a vlastně i módy má blizz v jiných hrách (wow, SC, w3, diablo...) mě doslova zaráží, že nic takového nepřidali.
  • Popis karet je velmi jednoduchý, návod najdeš tady: http://www.hearthstone.name/navod.htm
  • nerek bych ze je potreba do hry vrazet jedinou korunu i pokud chcete hrat v top rank zapasech, staci se soustredit na jeden/dva balicky, ostatni karty prodat a koupit ty nejlepsi pro jednoho hrdinu. Samozrejmne pokud chcete mit pro kazdeho hrdinu top balicek tak za par mesicu jej z goldu nepostavite a budete si to muset urychlit za realne penze, ale mne system jakej Blizz zvolil velice pozitivne, prekvapil cekal jsem, ze to bude pay2win, ale jde to hrat prekrasne zdarma
  • byla to beta. proč by tam dávali spoustu nových věcí, které nebyly vůbec odzkoušené a neměli tušení, jak by to rozhodilo systém?
  • "obrovského počtu karet" myslíš těch deset nebo kolik jich od prosince změnili? plus tyto kecy spolu s tím, jak už je to nudné a měli by tam hodit nové karty atd., mě neskutečně žerou. tak nějak jsi zapomněl, že to byla pořád beta, žes měl očekávat hodně změn, protože se prostě snaží hru balancovat a měnit, aby byla funkční a zábavná od svého oficiálního vydání. a tvůj úkol neměl být v první řadě hrát v top rancích a pak se nudit a nadávat, ale přispět svým feedbackem k optimalizaci hry.
  • Taktiku ale neumíš ty a ne ta hra, takže to těžko bude vina někoho jiného ;-)
  • Taky mluvím o taktice.Tam nemáš něco ? *1*
  • Tak jinde to nebylo tolik znat...mam od blizzu vse, ale u karet je to proste znat hrozne moc...
  • Nerfli Pagla. Bastardi :)
  • to je takova oblibena praktika blizzardu, neumí poradny balanc a pak v pristim patchi vechno poradne promíchá
  • davidBray
    takže za to, že jsi neschopný může ta hra? .)) angličtina je tam neskutečně lehká, stačil by ti slovníček nebo i ten gůgl translátor.
  • Btw nedal jsem ani korunu :)
  • No... me hra bavila fakt dost. V prosinci jsem se nejakou dobu drzel v top 50 (EU), ale me neskutecne otravily nepromyslene zmeny obrovskeho poctu karet, kde jste po patchi mohli vsechny karty vyhodit...
  • Bude.Protože taktiku neumím a anglicky taky ne :))
  • davidBray
    po měsíci? tak to nebude hrou :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit