Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jonatan.hanzlik
    Zásadně nesouhlasím s tvrzením, že dostat se na top úroveň vyžaduje platit. To jednodušše není pravda. Stačí přemýšlet, nebo ještě jednoduššeji: stačí se kouknout na stávající metagame, která se skládá z karet většinou lehce získatelných. Jasně že nebudete po soupeřích házet Yseru nebo Leeroye, ale i bez těchto karet se dá dostat na legendary. Není to tak lehké, ale koho by to lehké bavilo?
  • Hra jako taková mě pořád docela baví (především arény, kde nehraje roli, kolik utratíte peněz), ale co mě dost zaskočilo je fakt, že po spuštění nepřidali vůbec nic. Čekal jsem, že dodají spoustu achievmentů, statistiky, větší variantu herních módů (turnaje, souboje podle různých omezení) a podobně, co hráče bude motivovat dál. Ale nic. No, jsem zvědavej, co vymyslí, aby u toho hráče udrželi.
  • Přesně tak.Já jako nováček dostávám na zadek už snad měsíc.Uninstal...
  • Já díky, čte se to o dost lépe teď :)
  • Já k HS přišel jako slepý k houslím a hned po prvním spuštění mě hra nesmírně okouzlila, ale asi po týdnu nadšení vyprchalo a herní mechaniky mi přijdou až moc osekané. Asi nejvíc mi vadí to, že je velmi omezené hraní karet v soupeřově kole, což by hře přineslo mnohem větší komplexnost.

Ale jako taková levná náhražka MTG se to příležitostně dá. Špatné to určitě není.
  • ales.smutny
    Prostě jsem tam omylem hodil starší verzi textu. Prostě. Díky :)
  • Prostě jak bych to řekl, prostě ta hra je prostě nezábavná po delším hraní a prostě i já jsem do ní narval maličko peněz, ale prostě už mě také přestala bavit. Jen malý dotaz, proč je slovo "prostě" v článku tak často? Na tak krátký text čtyřikrát prostě je stejně únavné jako HearthStone po třech měsících. A to mi prostě vadí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit