Přejít na výpis diskuzí
Karetní hra Gwent ze Zaklínače 3 vyjde jako samostatný titul
14.6.2016 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Že by o nějakou prestiž, zachovaní nějaké úrovně?
-
A komu to pořád cpeš?
-
A to to ma s tim sakra spolecneho? Jak muzou karty poskodit zaklinace? Kdyz si to komunita preje a vznikali i nelegalni verze karet?
-
No nevím, když se podívám na obrázek 6, tak to vypadá stále na malované karty obzvlášť ty monstra jako Wyverna atd.
-
asi kvůli poslední pěti řadám seriálů. Musím se docela smát tomu hypu, když vidím seriály jako Peaky Blinders. Tak ale člověk s avatarem Ciri si v tom musí libovat .)
-
Jinak označení Gwent: The Witcher Card Game je pouze v anglicky mluvících zemích. Všichni ostatní mají Gwint, což je docela zvláštní:)
-
Přál jsem si naprosto to samý, jen bych rád viděl i verzi pro Android.
Trochu mě zaráží ilustrace karet, které ve hře byly krásně ručně malované, ale tady vypadají až přehnaně inspirované konkurencí od Blizzardu, tak snad tenhle přístup ještě přehodnotí.
Uvidíme co na to hráči během bety, ale určitě nebudu jediný, koho to bije do očí. -
Za mě Ice and Fire. Zaklínač mi přijde pořád celkem ok a když byly ty karty zábavný ve W3, tak proč si je nezahrát jen tak mimo.
-
Tady je podrobná analýza prezentace:
https://youtu.be/GIwGOTO6Zxk -
Cože? Proč proboha Ice and Fire?
-
jo, kartičky tu ještě nebyly. Tady to vypadá na dojme krávu, dokud ještě něco dává. Teď nevím, které universum je více zničené, jestli Ice and Fire či Zaklínač. Co myslíte?
-
Samostatný gwint jsem si přál od doby co jsem ho v Zaklínači hrál poprvé. Teď jen doufám, že to nijak nepokazí.