Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    To vypadalo velmi povedene, pokud by sli ty hradby rozsekat trochu vic vubec bych se nezlobil, tedy do momentu nez bych mel platit za opravy :D
  • Paulcz
    Těším, hlavně mě zajímá jestli se dá dělat ve hře více věcí, jestli nějak pohnuli se světem, questy, události, zda změnili systém bitev (nekonečně se spawnující nepřátelský armády byl vopruz) a tak :)
    • walltar
      Celkem dost toho je i na tomhle videu... https://www.youtube.com/watch?v=bbrnPtybNd4
    • XorxoxTalarius
      Podle toho co psali i tady na Tiscali, tak tech zmen je tam opravdu hodne, od moznosti spravy vlastnich statku az po questy a tak dale ...
  • Tak jsem si všimnul prvního zjednodušení hry. Při střelbě s lukem už evidentně nejste penalizováni, když držite tětivu napnutou příliš dlouho :( snad tam takových věcí nebude moc.
    • Lenny
      Toho bych se nebal. Mozna je postava pro potreby prezentace jen naboostovana statama tak, ze tohle omezeni v podobe rozhozeni mireni zkratka nestihne prijit. Stejne jako treba nahla regenerace zivotu v case 4:45. Navic jsem si nevsiml, ze by v prubehu videa nejak moc dlouho drzel luk napnuty. Verim, ze si prijdes na svy ;-)
      • walltar
        Případně na to bude tak do týdne mod, protože pochybuju, že by se to komunitě líbilo. *1*
    • a sekání mečem do dřevěné brány taky nemá smysl krom zničení meče.
  • Principy obléhání jsou de facto převzaty z populárního modu NeoGK, který podobné funkce přidává do multiplayeru Warbandu. Můžete pak používat trebuchet či katapult pro rozbíjení hradeb, balistou a dalšími stroji masivně ostřelovat ochozy a vstupy do hradu, lze dokonce vylévat horký olej na brány rozbíjející nepřátele či používat předpotopní horkovzdušné balóny či lodě pro náhlé nepozorované přepadové akce.
  • No jo, ale až příští rok = http://www.mnbl.eu/bannerlord-pravdepodobne-az-pristi-rok/
  • tohle vypada dvestekrát líp než kingdom come, vavra musí zelenat závistí
    • walltar
      Dvě úplně jiné hry postavené na úplně jiných mechanizmech s úplně jiným zaměřením... jediné společné je zasazení.

Asi jediné co by se dalo porovnávat by mohla být grafika, kde KC vede a soubojový systém... který si každý bude muset osahat sám. Kdybych měl porovnat Warband a KC soubojové systémy, tak bych vybral KC.

Dál srovnávat sandbox hru kde velíš menší armádě s příběhovým RPG by asi byla blbost.
      • no až na to že i v KC budeš dobývat hrady, co jsme samozrejme ješte nemeli možnost videt, protože to ješte nemaji hotové. Tedy krome levitujících obléhacích stroju
        • Fordzy
          Myslím si, že v KC budeš dobývat hrady jen párkrát a jak už bylo řečeno, tak minimálně v té bitvě v Betě nebudeš velet armádě, ale budeš pouhým vojákem.
          • Zatím jsem viděl jednu bitvu, kde se ale místo boje ve formaci armáda rozdrobila stylem settlers 2 a každý si našel jednoho protivníka na férový duel. Snad to tak nebude v dokončené verzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit