Přejít na výpis diskuzí
Katapulty, hořící olej a ničení hradeb v Mount & Blade II představují významné vylepšení obléhání
15.6.2016 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
To vypadalo velmi povedene, pokud by sli ty hradby rozsekat trochu vic vubec bych se nezlobil, tedy do momentu nez bych mel platit za opravy :D
-
Těším, hlavně mě zajímá jestli se dá dělat ve hře více věcí, jestli nějak pohnuli se světem, questy, události, zda změnili systém bitev (nekonečně se spawnující nepřátelský armády byl vopruz) a tak :)
-
-
Celkem dost toho je i na tomhle videu... https://www.youtube.com/watch?v=bbrnPtybNd4
-
Podle toho co psali i tady na Tiscali, tak tech zmen je tam opravdu hodne, od moznosti spravy vlastnich statku az po questy a tak dale ...
-
-
Tak jsem si všimnul prvního zjednodušení hry. Při střelbě s lukem už evidentně nejste penalizováni, když držite tětivu napnutou příliš dlouho :( snad tam takových věcí nebude moc.
-
-
Toho bych se nebal. Mozna je postava pro potreby prezentace jen naboostovana statama tak, ze tohle omezeni v podobe rozhozeni mireni zkratka nestihne prijit. Stejne jako treba nahla regenerace zivotu v case 4:45. Navic jsem si nevsiml, ze by v prubehu videa nejak moc dlouho drzel luk napnuty. Verim, ze si prijdes na svy ;-)
-
-
Případně na to bude tak do týdne mod, protože pochybuju, že by se to komunitě líbilo. *1*
-
-
a sekání mečem do dřevěné brány taky nemá smysl krom zničení meče.
-
-
Principy obléhání jsou de facto převzaty z populárního modu NeoGK, který podobné funkce přidává do multiplayeru Warbandu. Můžete pak používat trebuchet či katapult pro rozbíjení hradeb, balistou a dalšími stroji masivně ostřelovat ochozy a vstupy do hradu, lze dokonce vylévat horký olej na brány rozbíjející nepřátele či používat předpotopní horkovzdušné balóny či lodě pro náhlé nepozorované přepadové akce.
-
No jo, ale až příští rok = http://www.mnbl.eu/bannerlord-pravdepodobne-az-pristi-rok/
-
tohle vypada dvestekrát líp než kingdom come, vavra musí zelenat závistí
-
-
Dvě úplně jiné hry postavené na úplně jiných mechanizmech s úplně jiným zaměřením... jediné společné je zasazení.
Asi jediné co by se dalo porovnávat by mohla být grafika, kde KC vede a soubojový systém... který si každý bude muset osahat sám. Kdybych měl porovnat Warband a KC soubojové systémy, tak bych vybral KC.
Dál srovnávat sandbox hru kde velíš menší armádě s příběhovým RPG by asi byla blbost. -
-
no až na to že i v KC budeš dobývat hrady, co jsme samozrejme ješte nemeli možnost videt, protože to ješte nemaji hotové. Tedy krome levitujících obléhacích stroju
-
-
Myslím si, že v KC budeš dobývat hrady jen párkrát a jak už bylo řečeno, tak minimálně v té bitvě v Betě nebudeš velet armádě, ale budeš pouhým vojákem.
-
-
Zatím jsem viděl jednu bitvu, kde se ale místo boje ve formaci armáda rozdrobila stylem settlers 2 a každý si našel jednoho protivníka na férový duel. Snad to tak nebude v dokončené verzi.
-
-
-
-