Přejít na výpis diskuzí
Každá potvora ve třetím Zaklínači vyžaduje specifickou bojovou taktiku
6.5.2015 | Honza Konfršt
36 příspěvků
-
Takhle z hlavy těžko říct, ale bral bych např. Wolfa: TNO, Pillars of Eternity, Dirt Rally, Dying Light a nebo Resident Evil Remaster - ideálně na Steam. Cash nějak v průměru cen těch her +/- 600Kč
Všechno je samozřejmě na domluvě -
Upřímně, rád bych viděl návrat soubojového systému z jedničky. Více bojových stylů mezi kterýma bylo nutné přepínat, načasování útoků atd. Souboje ve dvojce už byly později jednotvárné i na vyšší obtížnost. Ale chápu, že je třeba přiblížit se k mainstreamu.
-
Chyba, pardon - prosím o smazaní.
-
Zasrany kapitalisti co se snazej vydelat na svy hre! Maj to delat jako neziskova organizace dotovana z EU nebo uplne nejlepe by nemeli delat hry vubec a venovat se necemu poradnymu! Treba hokeji!
-
Hej je tak potrebujů to predať ovečkám aby zarobili, o nič iného už týmto korporáciám nejde. hnus *16* PS: slovensko vyhrá MS v kokeju!!
-
Tak dobre, dalsi hype me uz dostal a zakoupil jsem od kolegy kod z grafarny za 550 ;) Snad ty priserny barevny palice obyvatelstva pujdou saturacne ubrat..(Nic proti ginger heads, ale co je moc je moc :)
-
samozřejmě máš pravdu, já se už od posledního posunutí, nedívám na žádné gameplaye, abych si zbytečně nespoiloval
-
Jaký by byla tvá cenová/výměnová představa? :))
-
O princip? Jaký?
-
a jaká je taktika na tchyni ?
Stealth ? *1* -
Potřebují to prodat mainstreamu, rozpočet je určitě úplně někde jinde než první zaklínač.
-
Nemůžu si pomoct, ale používají už stejnou taktiku jako Ubisoft. Říkat všechno co ve hře bude, ještě než vyjde hra samotná. Já jen, jak se tady nadává, když tu jsou pořád informace o ACčku, ale s Witcherem to je teď úplně to samé. Na hru jako takovou se těším a všechny ty PR kecy a reklamy ignoruju, ale jde o princip.
-
Mám tady někde na floppy nehynoucí českou klasiku "Vlak". No neber to!
-
To samozřejmě bude záležet na zvolené obtížnosti, které tam budou celkem čtyři:
-Hlavní je příběh!
-Děj a boj!
-Krev a zlomené kosti!
-Pochod smrti!
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/s720x720/11203623_691776980948469_8287520748300044292_o.jpg
Naštěstí (pro mě) tam tentokrát nebude na nejtěžší obtížnost perma-death -
uz to chcem vidiet, ze beznou taktikou sa ta hra nebude dat dohrat
cha -
Huhůůů hype train *1* Ještě necelé dva týdny do vydání, nemůžu se dočkat, ale teď to bude slušná marketingová lavina *1* BTW stále mám jeden kód na W3 z grafiky kdyby měl někdo zájem, cash nebo výměnou za jinou hru *3*