Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč se snažit dělat něco pro PC, když můžeme za chvíli udělat podřadnou hru na konzoli že, kterou má každý druhý blb
  • Koho to zajímá, stejně na PC už snad nikdo nehraje.
    • lol ty jsi asi hodně mimo realitu viď:-) Prober se..
    • na pc hraje drtiva vetsina. takze ša-t fak ap. dej vedet, az budes moct na konzoli delat to, co na pc...
      • ok :D co delam na xboxu jinyho nez ty na pc ? :D urco kazdy den editujes videa :D

my se tu bavime o hrach ty pc maniku :D:D to je prece jasny ze pc ma vetsi moznosti.. jezis si to fakt nevedel ? :D
      • Duuku_cz
        Davam vedet *3* muzu prohlizet web, poustim si filmy, hudbu, prohlizim si obrazky, edituju video. Na vse ostatni mas PC ne konzole, ale to snad kazdej krome tebe chape. Jen tak mimochodem nejde o to kolik lidi na PC hraje, ale kolik lidi si tu ci onu hru koupi.
      • Proč bych měl na konzoli dělat to, co na PC? Na práci mám PC, na hry mám konzole a aspoň nemusím řešit, že mi EA nevydali demíčko nějaké hry. *3*
  • Bez dema jim na koupi fakt kašlu jelikož v EA fakt důvěru nemám.
  • Podle mě další směšnej pokus o protipirátskou ochranu. Neboť dřív se dělali cracky i pomocí .exe demoverzí. Nevim jestli je tomu tak i dnes, ale celkem bych tomu věřil. :) (jiná stránka věci je, že ochrany stejně nic nevyřeší, aspoň co se her týče)
  • to je dobry.. takze hra tesne pred vydanim i na PC a oni ji nemaji vyladenou pro tuhle platformu??? to je hodne slaba vymluva.. btw: NFSDrew je peknej k... viz to jak komunikuje s lidma v NFSW.. coz nechapu protoze jedno je BlackBox a druhe Criterion.. takze za celou znacku NFS naji jednoho cloveka na praci s komunitou a jeste hodne svazanyho.. to bude pruser ten Burnout2 :)
  • Tak si kazdy jako demo stahne piratskou verzi a uz u ni zustane, jejich minus :)
  • jenom vymluvy.
  • ono NFS jeste nekoho zajima? :)
  • Aby PC hráče demo neodradilo od zakoupení plné hry demo nebude! To mohl říct rovnou a nemusí z nás dělat blbce!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit